Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με θερμοκρασίες

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλός φαίνεται αν θες πολλή ησυχία, αν και μου φαίνονται πολύ χαμηλά τα dB που ισχυρίζονται

εγώ πάντως ψύκτρα (και όχι μόνο , γενικά έχω απόθεμα από δαύτους)  παίζω σταθερά με τον απλό 120αρη της cm στις 1200rpm που είναι αρκετά ήσυχος, όχι βέβαια σαν αυτό που κοιτάς 

δεν είναι αυτό που λέμε υπέρτατη ποιότητα, μου έχει χαλάσει μοτεράκι σε τέτοιο και έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο, αλλά για τα κάτω από τα 5€ που κάνει τον αλλάζω χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα 

είμαι φαν αυτών των φθηνιάρικων  ανεμιστήρων χρόνια και δεδομένης της τιμής (μέχρι να χαλάσουν ή αν δε χαλάσουν τεσπά) είναι όντως αρκετά ήσυχοι 

http://www.skroutz.gr/s/2930028/CoolerMaster-Silent-Sl1.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάρε ένα σετ corsair sp quiet edition την ψήκτρα σου.η τιμή είναι τίμια.εκτός αν σου αρέσουν led

για δώσε link

καλός φαίνεται αν θες πολλή ησυχία, αν και μου φαίνονται πολύ χαμηλά τα dB που ισχυρίζονται

εγώ πάντως ψύκτρα (και όχι μόνο , γενικά έχω απόθεμα από δαύτους)  παίζω σταθερά με τον απλό 120αρη της cm στις 1200rpm που είναι αρκετά ήσυχος, όχι βέβαια σαν αυτό που κοιτάς 

δεν είναι αυτό που λέμε υπέρτατη ποιότητα, μου έχει χαλάσει μοτεράκι σε τέτοιο και έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο, αλλά για τα κάτω από τα 5€ που κάνει τον αλλάζω χωρίς να με νοιάζει ιδιαίτερα 

είμαι φαν αυτών των φθηνιάρικων  ανεμιστήρων χρόνια και δεδομένης της τιμής (μέχρι να χαλάσουν ή αν δε χαλάσουν τεσπά) είναι όντως αρκετά ήσυχοι 

http://www.skroutz.gr/s/2930028/CoolerMaster-Silent-Sl1.html

ο ανεμιστήρας που έχει είχε αρχίσει να κάνει θόρυβο και τον λάδωνα συνέχεια αλλά έχω την εντύπωση πως έχουν πέσει μοι στροφές του.

ευχαριστώ αλλά δεν έχει 4πινο για να μπει στο cpu_fan και δεύτερον ξεφεύγει αρκετά η τιμή του.

έχει και με 4πινο αλλά είναι +3€ νομίζω.και δεν έχει το e-shop την quiet edition se 4pino.

οκ.συμφωνώ και εγώ ότι η τιμή τους ξεφεύγει παρόλα αυτά είναι σετ 2 fans ;)

έχει και με 4πινο αλλά είναι +3€ νομίζω.και δεν έχει το e-shop την quiet edition se 4pino.

οκ.συμφωνώ και εγώ ότι η τιμή τους ξεφεύγει παρόλα αυτά είναι σετ 2 fans ;)

αν είναι 2 κάτι γίνεται

αν είναι 2 κάτι γίνεται

τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι σημαντικό τα fans.

επίσης είπες ότι λάδωνες τον ανεμιστήρα(για να κάνει σωστά τη δουλειά;π.χ δημόσιο; :P )έχω την εντύπωση πως αν τραβήξεις το fan βγαίνει από το σασί του(αν δε το έκανες με τον ίδιο τρόπο)μπορείς λοιπόν να βάλεις λίγο γράσο ακριβείας(στη μύτη της οδοντογλυφίδας πολύ μικρή ποσότητα) στο ρουλεμάν ή με ότι δουλεύει γιατί έχω την εντύπωση ότι το λάδι σου έκανε την ζημιά και δεν έχει σωστές στροφές το fan.δοκίμασε το ;)

τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι σημαντικό τα fans.

επίσης είπες ότι λάδωνες τον ανεμιστήρα(για να κάνει σωστά τη δουλειά;π.χ δημόσιο; :P )έχω την εντύπωση πως αν τραβήξεις το fan βγαίνει από το σασί του(αν δε το έκανες με τον ίδιο τρόπο)μπορείς λοιπόν να βάλεις λίγο γράσο ακριβείας(στη μύτη της οδοντογλυφίδας πολύ μικρή ποσότητα) στο ρουλεμάν ή με ότι δουλεύει γιατί έχω την εντύπωση ότι το λάδι σου έκανε την ζημιά και δεν έχει σωστές στροφές το fan.δοκίμασε το ;)

Το λάδι που βάζω είναι λάδι μηχανής. Όχι δε βγαίνουν τα πτερύγια.

βγαίνουν απλά μάλλον στο δικό σου θέλει να βγάλεις την ασφάλεια που είναι στο πίσω μέρος του fan κάτω από το αυτοκόλλητο.

αν το λαδώνεις με αυτόν το τρόπο,δηλαδή βγάζοντας το αυτοκόλλητο τότε μάλλον έχει χαλάσει το fan.

η πιο σωστή λύση είναι:το λαδώσεις,το γυρνάς 5-10 φόρες και σκουπίζεις τα υπολείμματα λαδιού για να μην κολλάει η σκόνη που μπαίνει μέσα στο κουτί.

το λάδι μηχανής είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά ;)

βγαίνουν απλά μάλλον στο δικό σου θέλει να βγάλεις την ασφάλεια που είναι στο πίσω μέρος του fan κάτω από το αυτοκόλλητο.

αν το λαδώνεις με αυτόν το τρόπο,δηλαδή βγάζοντας το αυτοκόλλητο τότε μάλλον έχει χαλάσει το fan.

η πιο σωστή λύση είναι:το λαδώσεις,το γυρνάς 5-10 φόρες και σκουπίζεις τα υπολείμματα λαδιού για να μην κολλάει η σκόνη που μπαίνει μέσα στο κουτί.

το λάδι μηχανής είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά ;)

Αυτό κάνω
  • Like 1

να βάλω λες κι εγώ λίγο castrol στον παλιό μου να δω τι θα γίνει; :P

Έτσι μου είπε ο πατέρας μου, ότι είναι λάδι μηχανής.

εγώ μιλούσα για κάτι Link.png Site: http://www.hairpro.gr/shop/hair-care/koureytikes-mixanes/wahl-130.html">τέτοιο αλλά και με το λάδι για κινητήρα δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...