veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παιδιά. Εχθές μου είπε ο αδελφός μου ότι το pc της υπογραφής μου σε idle κατάσταση είχε 45 με 50 βαθμούς και σε full load με intel burn test πήγε στους 75 βαθμούς και κόλλησε. Το pc είναι καθαρό και με φρέσκια πάστα που μπήκε πριν 2 μήνες. Σκέφτηκα στην ψήκτρα να αλλάξω τον ανεμιστήρα με αυτόν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663570 και αν δω διαφορά να βάλω και άλλον έναν σε push pull. Τι λέτε? θαμανεβάσω μια φωτογραφία από το κουτί η οποία είναι παλιά και έχουν γίνεις κάποιες αλλαγές όπως : τον πίσω ανεμιστήρα τον έχω βάλει πάνω δεξιά, έχω προσθέσει έναν στο πάτωμα νς βάζει αέρα και άλλον έναν στο πλαινό καπάκι να βάζει και αυτός. επίσης ο διαφανές ανεμιστληρας έχει πίσω για να ρίχνει αέρα στους δίσκους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συγγνώμη για την χάλια φωτογραφ6α αλλά είμαι από το tablet και δεν ξέρω πως να την φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 O q6600 έχει tjmax 100C οποτε δεν ειναι λογικό να κολλάει στους 75. Απο εκει και περα η θερμοκρασίες είναι ελαφρώς ανεβασμενες , οποτε κανε ενα κοπο να βαλεις βγάλεις την ψυκτρα μπας και κατι δεν εκατσε καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 O q6600 έχει tjmax 100C οποτε δεν ειναι λογικό να κολλάει στους 75. Απο εκει και περα η θερμοκρασίες είναι ελαφρώς ανεβασμενες , οποτε κανε ενα κοπο να βαλεις βγάλεις την ψυκτρα μπας και κατι δεν εκατσε καλα! Το ότι κόλλησε νομίζω είναι τυχαίο. Για την ψύκτρα θα πω του αδελφού μου να την δει γιατί είμαι διακοπές ακόμα, αν και είμαι σίγουρος ότι πατάει καλά γιατί είμαι αρκετά ψείρας σε αυτά και τα κοιτάω συνέχεια. Αν δεν βρεθεί λύση σκέφτομαι να πάω σε κάποια έτοιμη υδρόψυξη της corsair( λόγο περιορισμένου χώρου στο κουτί) αλλά το θεωρώ υπερβολή. Εσύ τι λες? Edit: η ψύκτρα πατάει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το οτι κολλησε οντως παιζει να ηταν τυχαιο,μου εχει συμβει παλιοτερα να κολλησει υπολογιστης 1-2 φορες μονο οταν ετρεχα intel burn test,πουθενα αλλου δεν ειχε θεμα. Θα σου ελεγα τον πανω ανεμιστηρα να τον αφαιρεσεις τελειως και να τον βαλεις ξανα στο πισω μερος του κουτιου να τσεκαρεις τι γινεται(βοηθαει στο να τραβαει και αερα απο την 212(αν βλεπω καλα οτι ειναι αυτη)και να τον πεταει εξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το οτι κολλησε οντως παιζει να ηταν τυχαιο,μου εχει συμβει παλιοτερα να κολλησει υπολογιστης 1-2 φορες μονο οταν ετρεχα intel burn test,πουθενα αλλου δεν ειχε θεμα. Θα σου ελεγα τον πανω ανεμιστηρα να τον αφαιρεσεις τελειως και να τον βαλεις ξανα στο πισω μερος του κουτιου να τσεκαρεις τι γινεται(βοηθαει στο να τραβαει και αερα απο την 212(αν βλεπω καλα οτι ειναι αυτη)και να τον πεταει εξω! Το είχα κάνει και δεν είχε κάποια ή μπορώ να πω ότι αυξήθηκε η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτο που σου ειπαν τα παιδια βετερανε. εισαι λιγο πιο ψηλα απο οσο θαπρεπε και να κολλησει στους 75..... δε πολυπαιζει, μαλλον τυχαιο ηταν. Βγαλε, καθαρισε και ξαναβαλε καλα. μη ξεχειλισεις τη παστα, 2 σταγονες στη μεση. Μαζεψε καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το οτι κολλησε οντως παιζει να ηταν τυχαιο,μου εχει συμβει παλιοτερα να κολλησει υπολογιστης 1-2 φορες μονο οταν ετρεχα intel burn test,πουθενα αλλου δεν ειχε θεμα. παρόλο που είναι extreme το σενάριο του intel burn, ούτε κι εκεί θα έπρεπε να σου κολλήσει ο υπολογιστής, ειδικά από τη στιγμή που το intel burn δεν είναι κάποιο προβληματικό πρόγραμμα το να σου κολλήσει εκεί σημαίνει ότι παίζει θέμα σταθερότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Σε 2 βδομάδες γυρνάω Πειραιά και θα κάνω όλα αυτά που μου είπατε. Οπότε θα υπάρχει και ενημέρωση στο ποστ. Πάντως πριν φύγω είχα τρέξει το occt και πήγε πάλι τόσο περίπου αλλά δεν κόλλησε γι'αυτό λέω ότι μπορεί να έτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 το intel burn πιέζει εξωφρενικά , μάλλον πολύ παραπάνω από ότι θα δεις σε κανονική χρήση, ακόμα και βαριά απλά αν είσαι εκεί σταθερός έχεις πιο πολλές πιθανότητες να είσαι παντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πάντως εκτός από αυτό δεν αντιμετώπισα πουθενά αλλού πρόβλημα ούτε σε παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πολλους ανεμιστηρες εχεις φιλε που εκτος απ το οτι δε χρειαζονται αντι να κανουν την δουλεια που θελεις , κανουν το αντιθετο μαλλον ! απο θορυβο εισαι οκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 4 ανεμιστήρες έχω. Δεν είναι και τόσοι πολλοί. Από θόρυβο είμαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ποσους επρεπε να εχεις 10 ? πλακα κανω νομιζω οτι ειναι πολλοι για το συστημα σου ! κ με 2 τοποθετημενους σωστα θα μπορουσες να εχεις αριστα αποτελεσματα .. αποψη μου παντα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Και εγώ κάποια στιγμή θέλω να πάρω 2 και καλούς. ποσους επρεπε να εχεις 10 ? πλακα κανω :- αν είναι είναι ήσυχοι, χωράνε στο κουτί και είναι πάνω σε fan controler γιατί όχι Παλιά είχα 2 και με το που πρόσθεσα άλλους 2 είδα 5 βαθμούς κάτω στην κάρτα γραφικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ποσους επρεπε να εχεις 10 ? πλακα κανω εγώ έχω ακριβώς 10 (μάζι με τον ένα του τροφοδοτικού και τους 3 της κάρτας γραφικών, +3 120άρηδες, +3 200αρηδες ) μπορώ να βάλω και έναν 11ο τώρα που το σκέφτομαι για push/pull στο cpu cooler, αλλά λέω να μην το παρακάνω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα