ilove3dmax Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλήμερα κάπου διάβασα ότι κυκλοφορήσαν τα Windows 8.1 σε μη νόμιμο site άντε έστω ότι τα κατεβάσουμε οι χρήστες που έχουν νόμιμα τα Windows 8 με Serial Νumber Νόμιμο αν βάλουν το Serial Number των 8 στα 8.1 θα δουλέψει? εφόσον λένε ότι τα 8.1 θα είναι σαν αναβάθμιση και θα μπαίνουν είτε καθαρή εγκατάσταση είτε με upgrade από πάνω από τα 8 λογικά δεν θα παίξει ? ξέρετε κάτι γιαυτό ?
driverpit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) θα ερθη με την μορφη update 8.1 απο το σιτε microsoft γυρω 18 οκτωμβριου Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από driverpit
Xristos Kandy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 κυκλοφορησαν χθες τα Windows 8.1 6.3 Build 9600 RTM & τα εχω ηδη μιας & ειμαι Hardware partner. Αφηστε λιγο να τα δοκιμασουμε & να διορθωσουμε κανενα bug. Προτεινω να κατεβασετε την official release τον Οκτωβρη. ! Αν & οποιος εχει RTM Release 8.1 τα ενεργοποιει & με τα κλειδια του 8. Τωρα ειπανε στην MS κατι οτι θα δυσκολεψουν τον τροπο ενεργοποιησης των windows 8.1 για να περιορισουν την πειρατεια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 κυκλοφορησαν χθες τα Windows 8.1 6.3 Build 9600 RTM & τα εχω ηδη μιας & ειμαι Hardware partner. Περιεργο μια και η MS δηλωσε πως δεν θα τα παρει κανεις πριν τις 18 Οκτωβριου. Σε ποια εταιρια εισαι?
Xristos Kandy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Περιεργο μια και η MS δηλωσε πως δεν θα τα παρει κανεις πριν τις 18 Οκτωβριου. Σε ποια εταιρια εισαι? Φιλε μου για ευνοητους λογους δεν μπορω να αναφερω την εταιρια που εργαζομαι. Δες λιγο αυτο το θεμα απο την ανακοινωση της MS. http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/08/27/readying-windows-8-1-for-release.aspx Ξερω οτι ειχε πει πως κανενας δεν θα την παρει πριν της 18 Οκτωβριου αλλα μας την εδωσε . Φυσικα καπως αργα
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φιλε μου για ευνοητους λογους δεν μπορω να αναφερω την εταιρια που εργαζομαι. Δες λιγο αυτο το θεμα απο την ανακοινωση της MS. http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/08/27/readying-windows-8-1-for-release.aspx Ξερω οτι ειχε πει πως κανενας δεν θα την παρει πριν της 18 Οκτωβριου αλλα μας την εδωσε . Φυσικα καπως αργα Εχω δει την ανακοινωση της MS και αυτος ειναι ο λογος που σε ρωτησα πριν. Μια και δεν μπορεις να αναφερεις την εταιρια, τουλαχιστον κανε ενα κοπο να απαντησεις σε γενικες ερωτησεις. Ποτε σας την εδωσε και με ποιο τροπο? Μιλαμε για ελληνικη εταιρια? Αφηστε λιγο να τα δοκιμασουμε & να διορθωσουμε κανενα bug. Βρηκατε τιποτα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Lol, αν διορθωθεί κάτι μέχρι τον Oκτώβρη απλά θα βγει hotfix στα windows update. Η RTM είναι final και δεν αλλάζει.
Xristos Kandy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Η έκδοση της Microsoft Windows 8.1 RTM μας ήρθε στις 27 Αυγούστου. Εγώ είμαι υπάλληλος & αυτά τα έφερε το αφεντικό όπου είμαστε στην υπο την επίβλεψη ξένης εταιρείας. Η ελληνική έκδοση έχει κάποια bug που ήδη έχουν αναφερθεί & θα είναι fixed στο πρώτο update. Οσο για την RTM είναι τελική με ολα τα απαραίτητα κομμάτια του λειτουργικού να είναι κατά 99% stable. Όπως είπε & το παλικάρι απο πάνω & θα εγκαθίσταται σε νεα λειτουργικά απο τις 18 Οκτωβρίου & όσοι έχουν ηδη κλειδί αγοράς απο τα Windows 8 θα ισχύει το ίδιο. Συγνώμη για τα πολλά αλλα είμαι από κινητό τωρα. Οποίος θέλει πιο πολλές πληροφορίες Skype. Ζητήστε το username μου Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Η έκδοση της Microsoft Windows 8.1 RTM μας ήρθε στις 27 Αυγούστου. Εγώ είμαι υπάλληλος & αυτά τα έφερε το αφεντικό όπου είμαστε στην υπο την επίβλεψη ξένης εταιρείας. Η ελληνική έκδοση έχει κάποια bug που ήδη έχουν αναφερθεί & θα είναι fixed στο πρώτο update. Οσο για την RTM είναι τελική με ολα τα απαραίτητα κομμάτια του λειτουργικού να είναι κατά 99% stable Α σας εδωσαν και την Ελληνικη? Τι bug ειχε? Τα κανατε report στην Microsoft? Πηρατε επιβεβαιωση πως θα διορθωθουν με επερχομενα updates ή οταν βολεψει? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις, απο καθαρο ενδιαφερον ειναι και ειμαι σιγουρος πως ειναι ουκ ολιγα τα μελη που ενδιαφερονται για τις απαντησεις. Ως υπαλληλος εχεις και συ προσβαση στην RTM? Δουλευεις στην αναπτυξη των drivers για το hardware σας? Σε γενικες γραμμες τι αλλαγες χρειαστηκε να κανετε για να ειστε compatible με την 8.1? Ευχαριστω.
lexmark Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 bumpy bump γιατί είναι κι άλλοι ενδιαφερόμενοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα