Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μετά από μακρά αναζήτηση στο διαδίκτυο κατέληξα στο ότι η καλύτερη κονσόλα από οικονομικής άποψης και από άποψη εισόδων-εξόδων (από ότι μου είπαν γιατί δεν ξέρω πολλά..) είναι η Behringer Xenix 1204 USB. Θα ήθελα την άποψη σας προτού προβώ στην αγορά της. Θα την χρησιμοποιήσω στο σπίτι για διάφορα πράγματα και για ένα μικρό ραδιοφωνικό σταθμό που έχει ένας φίλος στο διαδίκτυο και από ότι είδα πρέπει να κάνω τα εξής... Να συνδέσω την κονσόλα με το Pc και ότι άλλο θέλω απάνω σε αυτή και στο τέλος να συνδέσω την κάρτα ήχου της κονσόλας με το winamp και να κάνω stream με το dsp plugin ετσι δεν ειναι; Αν όχι ξέρετε πως να την συνδέσω; ή αν δεν είναι καλή για τέτοιο σκοπό ξέρετε κάποια καλή για κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ! Γιάννης Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από Takken
N3k21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εκτός της ραδιοφωνικής εκπομπής, τι άλλο θες να κάνεις; Δεν είναι κακή η επιλογή σου, υποθέτω όμως πως θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου και με κάτι φτηνότερο. Για παράδειγμα, χρειάζεσαι όντως τόσες εισόδους και εξόδους; Πόσα μικρόφωνα σκοπεύεις να κουμπώσεις πάνω; Η κονσόλα συνδέεται όντως με τον τρόπο που περιγράφεις, δεν ξέρω όμως σε ποιό DSP plugin αναφέρεσαι. Αν θες δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω σχετικά με αυτό, καθώς και σχετικά με την πλατφόρμα που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις για την εκπομπή σου.
Takken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Θα βάλω 2-3 μικρόφωνα επάνω γιατί μας αρέσουν οι εκπομπές με πολλούς αλλά θέλω να υπάρχει και χώρος για ένα ακόμη γιαυτό μου αρέσει αυτή.. Αργότερα ίσως βάλω κανένα cd-player και άλλα τέτοια... Όσο για το dsp plugin αυτό είναι ένα πρόσθετο του winamp που βάζεις μουσική μέσω του προγράμματος αλλά και μέσω της κάρτας ήχου του pc σου (αν θέλεις). Εγώ σκεπτόμουν πως μόλις συνδέσω την κονσόλα θα μου βγάλει την κάρτα ήχου της στο πρόγραμμα, θα βάλω να την κάνει stream και μετά θα παίζω με διάφορα προγράμματα από pc και έτσι....
N3k21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αφού σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τόσα μικρόφωνα, τότε αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης κονσολίτσας. Όσο για τη συνδεσμολογία, όπως σωστά λες, όταν θα συνδέσεις τη συσκευή με τον υπολογιστή, θα μπορείς να την επιλέξεις για audio playback και recording μέσω των ρυθμίσεων του λειτουργικού. Συγκεκριμένα με το Winamp δεν ξέρω τι παίζει, τα περισσότερα προγράμματα ήχου πάντως λειτουργούν όπως ακριβώς γράφεις παραπάνω. Δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
sephirothsw Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες καλησπερα. Κανω νεκρανασταση και εγω σε αυτο θεμα για να μην ανοιξω καινουργιο. Ψαχνω για εναν μικτη εντελως φθηνο για πολυ απλη δουλεια. Στην ουσια για το καναλι μου στο Youtube θελω να παρω ενα φτηνο πυκνωτικο μικροφωνο και θελω εναν αντιστοιχα φτηνο μικτακο που να δινει phantom power ωστε να δουλευει το μικροφωνο στο 100%. Απο budget δεν ξερω να σας πω γιατι δεν ξερω ποσο εχει μια απλη κονσολιτσα ηχου. Ας που οτι διατιθομαι να δωσω 40-50 ευρα. Ειναι αρκετο για κατι απλο που θελω? Πρεπει να δωσω παραπανω? Αν οντως μπορω να βρω κατι σε αυτα τα λεφτα μπορειτε να με βοηθησετε στο τι να διαλεξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα