Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο φορές το μήνα, πάντα σε βαρύ Game, σταματάνε όλα και πέφτει No Signal στην οθόνη. Ανεμηστήρια κτλπ τρέχουν κανονικά. Μονάχα hard reset για έξοδο από τη φάση.

Κάτι μου λέει πως δεν είναι GPU.

Δημοσ.

Δυο φορές το μήνα, πάντα σε βαρύ Game, σταματάνε όλα και πέφτει No Signal στην οθόνη. Ανεμηστήρια κτλπ τρέχουν κανονικά. Μονάχα hard reset για έξοδο από τη φάση.

Κάτι μου λέει πως δεν είναι GPU.

Ειναι συγκεκριμενα τα games που το παθαινεις αυτο,γιατι λες 2 φορες το μηνα σε βαρια games και μετα ολα μια χαρα,ειναι περιεργο.,

Δημοσ.

Σληροι , μνημες ειναι ελεγμενα? Αν όχι κανε αυτά για αρχή που ειναι τα ευκολα...

Και μετα παμε σε τροφοδοτικο και καρτα που χρειαζονται δοκιμες με αλλα. 

Εφοσον παντα δεν φταίει το ιδιο το game έτσι .... ακομη δεν μας ειπες αν στο έχει κανει μονο σε ενα game και αν ναι σε πιο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καρτα γραφικων ανεβαζει θερμοκρασια ?

To επαθα πριν μια βδομαδα και η θερμοκρασια της καρτας εγραφε 105

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Τροφοδοτικό , κάπου τα φτύνει... μπορεί να είναι και η κάρτα γραφικών όμως... βάλε ένα άλλο τροφοδοτικό και τέσταρε το !

Δημοσ.

Μηπως η καρτα γραφικων σου ειναι ΑΤΙ? απο οτι βλεπω απο την υπογραφη σου ναι, πιθανον να ειναι θεμα των driver.....μου το εκανε και εμενα αυτο πιο παλια με μια 5770.

Δημοσ.

Μάγκες το PSU είναι ούτε 2 ετών, και είναι το HX450 της Corsair. Δε παίζει.... (απελπιστικό ύφος)
Θεωρώ πως αν ήταν το PSU θα έσβηνε το PC εντελώς.

Τα Driver μου ακούγονται πιο πιθανά. Πάνο με τα επόμενα σου έστρωσε;

Δημοσ.

Κόλλησα στο ''No Signal'' στην οθόνη που μάλλον μυρίζει GPU το θέμα..

Ξαναπέρνα τους τελευταίους οδηγούς αφού πρώτα αφαιρέσεις τους τωρινούς με το DDU

Δημοσ.

ειχα ενα παρομοιο θεμα.. εκανα roll back στους drivers Της GPU μεχρι και βγηκαν Updated και εβαλα αυτους μετα .. και το θεμα σταματησε

Δημοσ.

To κάνει σε διάφορα παιχνίδια ή σε συγκεκριμένα? Βάλε για αρχή άλλους drivers, πιο παλιούς (υποθέτω έχεις τους τελευταίους).

Θερμοκρασίες επίσης πιστεύω ότι τσέκαρες κατά το gaming και είναι φυσιολογικές, σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...