Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα φίλοι μου. Έχω το laptop ASUS σειρά F3S το οποίο εδώ και λίγο καιρό ναι μεν άνοιγε κανονικά αλλά όταν το έβγαζα από την πρίζα έχανε τις ρυθμίσεις (ώρα κ.λ.π).Επίσης μου έβγαζε μήνυμα ότι μπαταρία θέλει άλλαγμα γιατί δεν κρατούσε καθόλου. Είχα αρκετό καιρό να τον ανοίξω περίπου 20 ημέρες και σήμερα που τον έβαλα στην πρίζα δεν ανοίγει με τίποτα ούτε ανάβουν τα μπροστινά λαμπάκια και ακούγετε ένας ήχος σαν να δουλεύει ρολόι και βλέπω το φωτάκι του φορτιστή να αναβοσβήνει. Άλλαξα φορτιστή πάλι κάνει το ίδιο. Δεν ανοίγει ούτε με την μπαταρία που μάλλον τα έχει παίζει ούτε χωρίς αυτή. Άλλαξα και την gmos battery και την μεγάλη με καινούργιες αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει.Καμιά ιδέα κάποιος για το τι φταίει . Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εσωτερικό πρόβλημα δείχνει.

ίσως κάποιος πυκνωτής πέθανε πιθανόν.

πρέπει κάποιος να τον δεί για να σου πει 100% τι φταίει.

Δημοσ.
Καλησπέρα και πάλι. Συγνώμη αν σας ζαλίζω φίλοι μου άλλα ανέβασα δυο φώτο με τη μητρική του λαπτοπ μου  στην μια με μαύρο κύκλο δείχνω το σημείο από όπου ακούγετε ο ήχος (τζ τζ τζ) σαν να δουλεύει ρολοϊ και το οποίο σημείο ζεσταίνεται όταν συνδέω το φορτιστή μήπως ξέρει κάνεις τι είναι αυτό

Δημοσ.

Αυτό που είναι κυκλωμένο στην 1 φώτο από εκεί ακούγεται ο ήχος και αυτό είναι που ζεσταίνεται  την δεύτερη φώτο την ανέβασα μόνο και μόνο για να δείτε και τις δυο μεριές της μητρικής. Δηλαδή από ότι κατάλαβα έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής .Σε αυτή την περίπτωση τι γίνετε είναι εύκολη η επισκευή συμφέρει να το κάνω ή πάω για καινούργια μητρική. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό στον κύκλο Northbridge είναι αλλά σίγουρα τον κάνει απο εκεί τον θόρυβο και όχι απο το τσιπάκι της κάρτας γραφικών που είναι δίπλα του; (Απο πάνω ακριβώς ένα λίγο πιο μικρό απο αυτό που μας δείχνεις είναι).

Το οτι αναβοσβήνει ο φορτιστής σημαίνει οτι έχει βραχυκύκλωμα το λάπτοπ, τώρα που το έχει είναι άλλο θέμα... Θέλει ψάξιμο.... Η καλύτερη περίπτωση είναι να έχει παραδώσει πνεύμα κανένας πυκνωτής που σου είπαν παραπάνω και η χειρότερη να τα έχει παίξει το NorthBridge... Άρα, άμα έχεις πολύμετρο και μπορείς να τσεκάρεις δοκίμασε όλους τους πυκνωτές και τις ασφάλειες και βλέπουμε.... Άμα δεν το έχεις το άθλημα απο την άλλη καλύτερα πήγαινε να πάρεις άλλη ή να την δούνε σε κανένα μαγαζί που ασχολείται με αυτά.

Good luck...

Δημοσ.

Τι να τσεκαρω? Ειναι ολοφανερα ο επεξεργαστης (για να μην μπερδευομαστε , μιλαω στην 1η φωτο σε μαυρο κυκλο ετσι? )

Πωπω μ@λακα μου εχεις δικιο. Κατεβασα την φωτο κ εκανα zoom. Τον επεξεργαστη τον εχει αφαιρεσει. Μπαινει στην 2η φωτο , στην μωβ θεση. 

Δημοσ.

Όπως και να έχει δεν νομίζω να είναι απο αυτό, δεν έχω δει πολλά PM965 να λιώνουν.... Βέβαια Asus είναι αυτή, άμα δεν είχε βάλει καθόλου ψύξη και καιγόταν εκεί...  Είδες κάρτα γραφικών; Πιο πιθανό να είναι σε αυτήν το πρόβλημα... Αλλά άμα δεν τσεκάρει διόδους πυκνωτές ασφάλειες δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα αμα έχει εκεί το θέμα...  

T.S: Part Number μπορείς να μας πεις για την μητρική να δούμε αμα αξίζει η αλλαγή;

Δημοσ.

60€ έχει μητρική απο Κίνα αλλά είναι και το θέμα του τελωνείου εκεί... Άμα δεν μπορείς να το "αποφύγεις" καλύτερα άστο το απέξω...

Αλλιώς άμα ψάξεις απο Ευρώπη δεν έχεις θέμα τελωνείου... Βέβαια ακριβώς το ίδιο PN δεν βρήκα αλλά άμα κοιτάξεις προσεκτικά μπορεί να βρεις συμβατή. πχ: link  Απλά κοίτα τις θύρες να είναι στην ίδια θέση και τα τσιπάκια που έχουν ψύξη και αυτά να πατάνε στο ίδιο μέρος. Κονέκτορες στο ίδιο μέρος κτλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...