Προς το περιεχόμενο

Tp-link ή Netgear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά Mode routers

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-Dual-Band-Modem-Router-N-600Mbps-TD-W8980.htm

και

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/Netgear-Wireless-ADSL-Modem-Router-N600-Annex-A-DGND3700-DGND3700-100PES.htm

όποιος μπορεί να με συμβουλέψει άμεσα πιο να προτιμήσω γιατί το modem που έχω πέθανε και ψάχνω άμεσα ένα καινούργιο.

Δημοσ.

απο αποψη μαρκας ασχετου κοστους θα πηγαινα με την παρακατω σειρα.draytek,netgear,d link,tp link τελευταια.αν και το tp link βγαινει με τα περισσοτερα feautures στην μικροτερη τιμη.μετα τα netgear νορμαλ τιμες νορμαλ feautures ενω στο draytek το χερι πρεπει να μπει βαθια στην τσεπη.το dual band για Home use το θεωρω λιγο αχρηστο.οποτε απο αυτα τα δυο τα συγκεκριμενα θα πηγαινα στο netgear.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι είναι το Duall Band και που θα μου χρειαστεί εμένα, προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω wifi σύνδεση με όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα σε απόσταση.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι είναι το Duall Band και που θα μου χρειαστεί εμένα, προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω wifi σύνδεση με όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα σε απόσταση.

dual band

παιζει το wireless και στα 2,4 αλλα και τα 5ghz.στα 5ghz γλυτωνεις παρεμβολες απο τα δικτυα των 2,4ghz που ειναι οι περισσοτεροι.σε home use δεν εχει τοσο νοημα συν οτι για να το εκμεταλευτεις τελειως πρεπει να εχεις και wifi sticks dual band.ειναι πιο καθαρο το φασμα των 5ghz απο οτι τα 2,4 επειδη παιζουν λιγοτεροι.

εχει νοημα πιο πολυ για καποιον που κανει link η εχει παρα πολλα wifi κοντα του.επισης θελει λιγο προσοχη γιατι καποια ρουτερ δεν παιζουν και στα 2,4 και στα 5 ταυτοχρονα αλλα παιζουν σε ενα απο τα 2.οποτε εκει αν εχεις μια συσκευη που παιζει 5ghz για να παιξει θα πρεπει να παιξουν ολες 5ghz.

κατα τα αλλα και τα 2 ειναι n600 και θες και αντιστοιχα sticks n600 για να εκμεταλευτεις την πληρη ταχυτητα.

Δημοσ.

cisco? δεν πουλάει απλά Router η Cisco? ή μόνο επαγγελματικά???

πουλαει.αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα + οτι βλεπεις κατι 6 μηνες εγγυηση.αξιζει αν σκοπευεις να κανεις τρελλα πραγματα απο cli και ξερεις για να τα κανεις.

Δημοσ.

Εντέλη πήρα το TP-Link TD-W8970, φαίνεται πολύ καλό, το Laptop συνδέθηκε απροβλημάτιστα στο Internet με το WiFi ενώ το Imac μόνο μέσω ethernet, το Wifi με το τίποτα, αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει .....

Δημοσ.

Επί τη ευκαιρία να πω και εγώ δυο λόγια για την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο dsl router (TP-Link TD-W8970) μιας και έκλεισα πλέον 5 μήνες συνεχούς χρήσης.

Απαρχής του έβαλα συγκεκριμένο κανάλι (το 10) στο wireless, μιας και αποδείχτηκε, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, ότι λειτούργησε πολύ καλύτερα από ότι στο auto.

Του πέρασα το τελευταίο firmware, που μπορεί να το βρει κανεις και να το κατεβάσει από εδώ: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TD-W8970&version=V1

Και του αντικατέστησα και τις τρεις κεραίες με τέτοιες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612423

Αποτέλεσμα: Μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος. Εντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία (εδώ και 5 μήνες) με μηδέν (0) αποσυνδέσεις και σήμα ΚΑΜΠΑΝΑ σε ΟΛΟ το σπίτι και τις βεράντες. :-)

Δημοσ.

Με τις συγκεκριμένες κεραίες πιάνεις πιο μακριά; Σ ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν, το πρόβλημα όμως που μου προέκυψε με το iMac είναι απίστευτο.

Δημοσ.

Φιλε Bαλάντης, ναι, αυτό διαπίστωσα με το laptop, ότι πιάνω λίγο πιο μακριά.

Για το πρόβλημα σου με το Imac που λες, δεν γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα,

στην αρχή πήρα μια από περιέργεια για να την δοκιμάσω, αν υπάρξει διαφορά, και αντικατέστησα την μεσαία από τις τρεις. Αφού διαπίστωσα ότι υπάρχει όντως διαφορά, αμέσως μετά παρήγγειλα άλλες δυο για να τις αντικαταστήσω όλες, αλλα όμως δεν διαπίστωσα καμια αισθητή περαιτέρω βελτίωση (από όταν πήγα από τη μια στις τρεις).

Επεξ/σία από Hael
Δημοσ.

Εντέλη πήρα το TP-Link TD-W8970, φαίνεται πολύ καλό, το Laptop συνδέθηκε απροβλημάτιστα στο Internet με το WiFi ενώ το Imac μόνο μέσω ethernet, το Wifi με το τίποτα, αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει .....

οπως ειπε ο φιλος απο κατω.α.κανε firmware update αν υπαρχει.β.δοκιμασε καρφωτα καναλι πχ 1 η 6 η 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.

γ.αλλαξε κλειδωμα απο wpa σε wpa2 η αν εχεις wpa2 βαλε wpa να δεις αν θα συνδεθει.

Πήρες 3 κεραίες ;

καλο ειναι να αλλαζονται ολες μαζι

Δημοσ.

Εντέλει άλλαξα κανάλι και όνομα και κωδικό του Wifi και ξεκώλησε, τι στο καλό έπαθα ποτέ δεν θα μάθω.

μπορει να ειχε κανα παραξενο συμβολο ο κωδικος και να ετρωγε σκαλωμα το Mac.εχω δει τετοια με παραξενους κωδικους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...