redmanftw Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αξιζει να παρει καποιος εναν υπολογιστη με λογισμικο freedos? και τι ειναι το freedos μπορει καποιος να μου εξηγησει? ευχαριστω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 χαχα.. σημαινει απλα οτι ειναι δεν εχει λειτουργικο συστημα. δεν ειναι καποιο OS το FreeDOS! αν παρεις καποιο τετοιο λαπτοπ θα χρειαστει να του περασεις μονος σου Windows/Linux ή οτι αλλο θες.
MaxPayne Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 παλια ειχα τρομαξει και εγω,δεν ειναι τιποτα
Sargath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γιατί θέλεις να επενδύσεις τα λεφτά σου σε ένα λάπτοπ και όχι στην καλύτεραν επένδυσιν παγκοσμίως; 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γιατί θέλεις να επενδύσεις τα λεφτά σου σε ένα λάπτοπ και όχι στην καλύτεραν επένδυσιν παγκοσμίως; ....που είναι?
redmanftw Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γιατί θέλεις να επενδύσεις τα λεφτά σου σε ένα λάπτοπ και όχι στην καλύτεραν επένδυσιν παγκοσμίως; το να παρεις λαπτοπ το θεωρεις επενδυση ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ....που είναι? ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν
redmanftw Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 χαχα.. σημαινει απλα οτι ειναι δεν εχει λειτουργικο συστημα. δεν ειναι καποιο OS το FreeDOS! DOS = Disk Οperating System ,άσχετα με το αν είναι άχρηστο στης μέρες μας(που δεν είναι,έχει της χρήσεις του) αλλά παραμένει λειτουργικό σύστημα. 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 DOS = Disk Οperating System ,άσχετα με το αν είναι άχρηστο στης μέρες μας(που δεν είναι,έχει της χρήσεις του) αλλά παραμένει λειτουργικό σύστημα. Όταν είχα αγοράσει το λαπτοπ της υπογραφής μου (freedos) και το πρώτο άνοιξα.. Δεν μου μπουταρε σε κάποιο είδος λειτουργικού συστήματος.. Απο κει συμπέρανα το ότι δεν υπάρχει OS..! Μάλλον κάτι δεν θα πρόσεξα.
zarzonis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 DOS = Disk Οperating System ,άσχετα με το αν είναι άχρηστο στης μέρες μας(που δεν είναι,έχει της χρήσεις του) αλλά παραμένει λειτουργικό σύστημα. Όταν είχα αγοράσει το λαπτοπ της υπογραφής μου (freedos) και το πρώτο άνοιξα.. Δεν μου μπουταρε σε κάποιο είδος λειτουργικού συστήματος.. Απο κει συμπέρανα το ότι δεν υπάρχει OS..! Μάλλον κάτι δεν θα πρόσεξα.Το freedos δεν εκεί γραφικό περιβάλλον. Μόνο εντολές βάζεις. Σκέτο τερματικό είναι στην ουσία. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ορισμένα laptop έρχονται / τα πουλάνε με freedos για να πέσει το κόστος τους και πουληθεί φθηνότερα απο τα εκαστοτε μαγαζιά , μπορεις ομως να βάλεις κανονικά λειτουργικό σύστημα windows linux κτλπ 1
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το DOS δεν είναι τερματικό. Όπως είπε και ο ELF είναι κανονικό λειτουργικό χωρίς γραφικό περιβάλλον (GUI). Έχει την δομή του τις εντολές και τις λειτουργίες του, καθώς και εφαρμογές γραμμένες για DOS. Δεν ξέρω τι γίνεται πρόσφατα αλλά παλαιότερα τα περισσότερα λογιστικά προγράμματα ή προγράμματα αποθήκης ήταν σε DOS. Το FreeDOS είναι η δωρεάν εναλλακτική του MSDOS. Φυσικά είναι σπάνια η χρήση του σήμερα και όπως είπαν και παραπάνω το βάζουν οι κατασκευαστές laptop για να προσφέρουν "ευκαιρίες". Τα windows ΔΕΝ είναι δωρεάν στα laptop, χρεώνονται περίπου 80€ με 90€ οι home εκδόσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα