Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ! ξερει καποιος να μου πει πως θα σβησω ενα προγραμμα που εγκατεστησα καταλαθος σττον υπολογιστη μου ? παω στην αφαιρεση προγραμματων και εννω το βλεπει το προγραμμα δε μου δινει καμμια επιλογη διαγραφης !  εχω δοκιμασει τα παντα δε μπορω να το βγαλω !

επισης αν ξερει καποιος πως να βαλω σε ταξη τα προγραμματα που κανουν start  μαζι με windowns !

μου φαινεται ειναι πολλα κ αργει ο υπολογιστης μου ! πως θα αφησω αυτα που με ενδιαφερουν μονο ??

ευχαριστω !

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε,

Μπορεις να δοκιμάσεις το revo uninstaller ( http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

) το οποιο εχει και autoran manager που μπορεις να σταματησεις απο εκει τα προγραμματα που ξεκινανε με τα  windows.

Αλλιως μπορεις γραφοντας στην εναρξη εκτελεση ή Run και μετα γραφεις msconfig και επιλεγεις απο εκει τι θα ξεκιναει.

Δημοσ.

δεν θελει να το σταματησει,να το διαγραψει θελει..κατεβασε ccleaner

Γιατί ο revo uninstaller διαγράφει προγράμματα καλύτερα απ'το ccleaner ....

Δημοσ.

revo uninstaller

και τα 2 κάνουν καλή δουλειά, για διαγραφή περισσότερο το revo. το ccleaner κάνει και για το start up επίσης, αλλά γιατί να μην ξέρεις τον τρόπο μέσα από τα windows? πχ πες ότι δεν έχεις internet και δεν μπορείς να βάλεις κάποιο πρόγραμμα.

Απλό:

win 7 /8: στο search για τα προγράμματα γράφεις msconfig

xp: Πας έναρξη, εκτέλεση (run) και γράφεις εκεί msconfig

(Αν έχεις παλιότερα windows θα σου έχει πετάξει ήδη BSOD, οπότε δεν προλαβαίνεις :P  )

Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο, πας στην καρτέλα start up

msconfig_win7_3.gif

εκεί μπορείς να επιλέξεις ποια προγράμματα θα φορτώνονται κατά την έναρξη των windows και ποια όχι.

msconfig_win7_4.gif

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορια, δεν αναφερεις και το προγραμμα?

disktective λεγεται καπου στο νετ το βρηκα και λεει σου διχνει τι εχουν μεσα αναλυτικα οι σκληροι σου ! δε ξερω τι φταιει κ δε μπορω να το βγαλω θα δοκιμασω με τα προγραμματα που μου ειπαν τα παιδια ευχαριστω ..

υγ

ετσι για την ιστορια , το ξερεις το προγραμμα η για πλακα ρωτησες ?

Επεξ/σία από DigitaLeme
Δημοσ.

Και που το βρήκες φίλε το setup του disktektive;

Στι site του (http://www.disktective.com/)  έχει τρία λινκ για την 6 και τρία για την 5 έκδοση και είναι μόνο ένα exe που τρέχει αυτόνομο.

Εκτός αν το βρήκες από τον θείο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...