Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει ένας φίλος μου να βάλει τα 7 τα αυθεντικά στο λάπτοπ του αλλα χωρίς να τα αγοράσει.Μπορεί να πάει σε κάποιο κατάστημα service να του τα περάσουν (χωρίς δηλαδή να του δώσουν το δισκάκι) ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

εάν πάει σε κάποιο κατάστημα καλά είναι αφού  θα τα αγοράσει  να πάρει  και το cd που έχει  επάνω το κλειδί ενεργοποίηση τον windows θα του χρειαστεί στο επόμενο φορματ που θα κάνει

Δημοσ.

Θέλει ένας φίλος μου να βάλει τα 7 τα αυθεντικά στο λάπτοπ του αλλα χωρίς να τα αγοράσει.Μπορεί να πάει σε κάποιο κατάστημα service να του τα περάσουν (χωρίς δηλαδή να του δώσουν το δισκάκι) ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο?

εάν πάει σε κάποιο κατάστημα καλά είναι αφού  θα τα αγοράσει  να πάρει  και το cd που έχει  επάνω το κλειδί ενεργοποίηση τον windows θα του χρειαστεί στο επόμενο φορματ που θα κάνει

Δεν νομίζω να υπαρχει καποιο κατάστημα που να χαρίζει λειτουργικα σε περαστικούς, αν ηταν ετσι δεν θα υπήρχε ουτε πειρατεία αλλα ουτε και πωλήσεις λειτουργικών.

Εκτος αν εχει κάποιον κολλητό σε ενα κατάστημα και του χαρίσουν μια εγκατάσταση

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπαρχει καποιο κατάστημα που να χαρίζει λειτουργικα σε περαστικούς, αν ηταν ετσι δεν θα υπήρχε ουτε πειρατεία αλλα ουτε και πωλήσεις λειτουργικών.

Εκτος αν εχει κάποιον κολλητό σε ενα κατάστημα και του χαρίσουν μια εγκατάσταση

φίλε μου νομίζω στο παραπάνω μήνυμα το λέω ξεκάθαρα αφού  τα αγοράσει  σαφώς θα πλήρωση και την εγκατάσταση

Δημοσ.

φίλε μου νομίζω στο παραπάνω μήνυμα το λέω ξεκάθαρα αφού  τα αγοράσει  σαφώς θα πλήρωση και την εγκατάσταση

Δες ρωτάει αυτο ο σταρτερ, αν τα αγοράσει προς τι το θεμα!!

Δημοσ.

ο ts ρωταει αν γινετε να παει σε service και να του τα περασουν λογικα με μικροτερο κοστος, ή απλα οσο κοστιζει το φορματ. 

Δημοσ.

Γινεται, θα πληρωσει κανα 40αρι για το φορματ και τα windows θα ειναι πειρατικα .

Οταν αγοραζεις windows πληρωνεις το κλειδι την αδεια δηλαδη οχι το δισκακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...