Προς το περιεχόμενο

Gaming mouse and mousepad


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους ψαχνω Ποντίκι για gaming εώς ~60€ θέλω να ειναι όμορφο και να έχει φοτακια :D παιζω πιο πολύ rpg και θα με ενδιέφερε και ενα mousepad Ευχαριστω.

 

Ξέχασα να πω πως ειμαι δεξιοχειρας

Δημοσ.

Δεν φταιω εγω που οι πιο πολλοι βαριουνται να διαβασουν αλλα παρομοια topic και φτιαχνουν ολο τα ιδια :P (Συνθεση gaming pc 600,700,800,1000),Οθονη για gaming,gaming mouse κλπ.

  • Like 2
Δημοσ.

Παντως razer γενικα τα αποφευγω να τα προτεινω,ποντικια ειδικα.Παρα μα παρα πολλα προβληματα βγαζουν.

Δημοσ.

Παντως razer γενικα τα αποφευγω να τα προτεινω,ποντικια ειδικα.Παρα μα παρα πολλα προβληματα βγαζουν.

Nαι και οχι.

Και μερικα μοντελα της G σειρας της Logitech βγαλανε προβληματα.

Δημοσ.

Ναι αλλα συνολικα τα πιο πολλα προβληματα οχι μονο αν παθει κατι το ποντικι,αλλα ακομα και πολλα προβληματα και στα ποντικια που τους ερχοταν απο αλλαγη.Επισης αλλο 2 χρονια εγγυηση razer,και αλλο 3 χρονια εγγυηση Logitech.Ακομα και στην διαρκεια ζωης των κουμπιων σε click,η razer οπως και οι αλλες εταιριες υπολογιζουν γυρω στα 10εκ click,και η Logitech 20εκ.Η Razer στα ποντικια τουλαχιστον πουλαει καθαρα λογω promotion και σχεδιασμου,οχι λογω ποιοτητας οπως η Logitech.

  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα η Razer έχει κάνει αρκετά καλά κομμάτια, αλλά η γνώμη μου είναι όπως είπες.Απέκτησε μεγάλη φήμη από τύπου λολ παιχνίδια και έγινε πιο γνωστή . Από ποιότητα όμως πιστεύω logitech με κλειστά τα μάτια, χρόνια επιτυχίες στον χώρο 

Δημοσ.

Δεν διαφωνω απολυτα, γνωριζω και εγω για τα προβληματα της
και για την μανια της να κανει πρωτα focus στο design παρα στο ιδιο το ποντικι.

Εχω λιγοτερο απο ενα χρονο που εχω ποντικι της razer,
αρα και αντιστοιχη εμπειρια/ψαξιμο για τα προιοντα της κτλ
και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι αποψεις διίστανται.

Αν δεν απατωμαι το deathadder ειναι απο τα ποντικια της razer
που εχουν πουληθει περισσοτερο και δεν εχω δει πολλα αρνητικα σχολια.
Αλλα ναι, υπαρχουν software προβληματα ακομα.

Εαν δεν παει σε razer τοτε και εγω θα προτεινα το G400 της Logitech που ειμαι και χρονια fan της εταιριας.
Αλλα θελει φωτακια και μπλιμπλικια....

 

Παρ'ολα αυτα, πριν λιγες μερες, φιλος μου ειχε προβλημα με το G400.
Του κλεινει το laser για μερικα seconds και σε ενα γρηγορο ψαξιμο στο internet, ειδα οτι πολλα ατομα το εχουν.
Αλλοι λεγανε για manufacture προβλημα οχι μονο στο 400.
Βεβαια το after sale support της τα σπαει, οποτε θεωρητικα ο καταναλωτης ειναι καλυμμενος.

 

Δημοσ.

Η Razer δυστηχως οπως εχουν πει και αλλοι εδω,ειναι Hit or Miss,ή θα σου κατσει καλο ποντικι που θα σου κρατησει απο καιρο,ή θα σου χαλασει με στον πρωτο 1-2 μηνες και θα τρεχεις με εγγυησεις,ή ακομα σε αρκετους τους χαλασε λιγο καιρο μετα την εγγυηση.Οσο για το Deathadder ναι θεωρειται απο τα πιο εμπιστα ποντικια της γιαυτο και το προτεινα παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...