ICheats Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδιά! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για ένα παλιό laptop, dell latitude d505, intel celeron 32bit 1.7GHz, 208MHz, 1 gb ram και σκεφτόμουν αν γίνεται να βάλω μία linux διανομή, όπως το Elementary OS Luna Beta 2. Είδα ότι από θέμα των specs κάτι μπορεί να γίνει, απλά θα χρειαζόμουν μια γνώμη για να δω αν είναι αξιόπιστη επιλογή σε θέμα ταχύτητας και γενικότερα απόδοσης. Αν δεν γίνεται, τι ακριβώς μου συστήνετε? Το λάπτοπ θα είναι απλά για μία γενική χρήση, ιντερνετ... ΥΣ: Θέλω μια διανομή που να είναι lightweight, να μην χρειάζεται πολύ configuration, και να είναι γρήγορη, με μέτρια γραφικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Debian stable xfce Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Debian stable xfce Ωραία! Καλό μου ακούγεται! Θα γίνεται, όμως να παίξουν όλα χωρίς tweakάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Βάλε την non-free έκδοση για να γλυτώσεις επιπλέον φασαρία. ΤΟ αν παίξουν όλα απροβληματιστα δεν μπορώ να το ξέρω. Κατεβάζεις το Live dvd και δοκιμάζεις. Αν σου αρέσει κάνεις κανονική εκγκατάσταση. Στα υποψη οτι υπάρχουν και αλλες ελαφρύτερες διανομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Βάλε την non-free έκδοση για να γλυτώσεις επιπλέον φασαρία. ΤΟ αν παίξουν όλα απροβληματιστα δεν μπορώ να το ξέρω. Κατεβάζεις το Live dvd και δοκιμάζεις. Αν σου αρέσει κάνεις κανονική εκγκατάσταση. Στα υποψη οτι υπάρχουν και αλλες ελαφρύτερες διανομές. Τι ακριβώς είναι η non-free έκδοση? Προσθέτει περισσότερο firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Σε ΠΟΛΥ γενικές γραμμές η έκδοση debian θέλει να βασίζεται στο πραγματικά free και open source software, οπότε στην default έκδοση δεν εμπεριέχεται software όπως codecs, κλειστοί drivers, κλπ. Αυτούς μπορείς βέβαια να τους εγκαταστήσεις αργότερα, αλλά για λόγους διευκόλυνσης του χρήστη υπάρχει και έκδοση που ενσωματώνει εξ αρχής non open source λογισμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 These images are equivalent to the normal "netinst" CDs that we produce regularly, but they also include non-free firmware to make installation easier on some systems requiring proprietary but redistributable firmware. See http://wiki.debian.org/Firmware for more details. http://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Σε ΠΟΛΥ γενικές γραμμές η έκδοση debian θέλει να βασίζεται στο πραγματικά free και open source software, οπότε στην default έκδοση δεν εμπεριέχεται software όπως codecs, κλειστοί drivers, κλπ. Αυτούς μπορείς βέβαια να τους εγκαταστήσεις αργότερα, αλλά για λόγους διευκόλυνσης του χρήστη υπάρχει και έκδοση που ενσωματώνει εξ αρχής non open source λογισμικό. Κατάλαβα! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ακούγεται ενδιαφέρον! Αυτό ήθελα! http://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/ Ευχαριστώ πολύ για το site, ήδη μπήκα και βρήκα το Live cd που θέλω! Παιδιά αν του βάλω pantheon shell λέτε να είναι αργό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν δοκιμάσεις μόνος σου, λες να πάθει τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα