Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

Λοιπόν, χθές παρέλαβα την 2ή GTX 660 και τελείωσα το SLI system μου.

Motherboard: Asus Sabertooth 990FX R2.0

CPU: AMD FX 8320 @ 4GHz

CPU Cooler: Corsair h80i

GPU's: Gigabyte Nvidia GTX 660 2GB SLI

PSU: Thermaltake SmartM 750W

SSD: OCZ Vertex 3

HDD: Seagate barracuda 7.200rpm

RAM: 8GB Kingston HyperX 1600Mhz

Το πρόβλημα λοιπόν είναι που στο Black Ops 2, φαίνεται να δουλεύει μόνο η μια κάρτα. Η μία πάει ~80% usage ενώ η άλλη ~20% και δεν βλέπω διαφορά από single σε SLI. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς να τις ρυθμίσω σωστά; Έχω ενεργοποιήση το SLI από τους drivers. Μήπως πρέπει να κάνω uninstall και reinstall τους drivers όταν έβαλα την 2η 660; Έχω τους 7.2.710.0

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Πολυ πιθανον, βγαλε τελειως τους παλιους drivers και βαλε τους 320.49. Εχεις βαλει το sli bridge ετσι?? :P

εσύ τι λές; :P

Παίζει να τρώει bottleneck από cpu να το ανεβάσω; Αν και αν δεν τρώει θα προτειμούσα να το αφείσω έτσι :P

Δημοσ.

Νομιζω οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι λιγο ακυρο για sli δοκιμη<br />Ειναι ελαφρυ. Κ μια 660GTX το 60-αριζει.<br />Δοκιμασε ενα crysis 3/ metro ll .

Δημοσ.

Νομιζω οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι λιγο ακυρο για sli δοκιμη<br />Ειναι ελαφρυ. Κ μια 660GTX το 60-αριζει.<br />Δοκιμασε ενα crysis 3/ metro ll .

Αυτό το game παίζω κατα 95% και παίζω competitive, όχι 4fun γιαυτό πήρα 2η GTX 660.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok. Εγω δεν εχω να συμπληρωσω κατι αλλο :P Απλα να ξερεις σε 60hz monitor το ματι δεν μπορει να αντιληφθεί διαφορα οταν τα fps πανε πανω απο 60..

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 1
Δημοσ.

Ok. Εγω δεν εχω να συμπληρωσω κατι αλλο :P Απλα να ξερεις σε 60hz monitor το ματι δεν μπορει να αντιληφθεί διαφορα οταν τα fps πανε πανω απο 60fps..

120hz monitor έχω dell alienware aw2310

Δημοσ.

Α τοτε κομπλε!! Εκανες αυτο που ειπαμε με τους drivers?

το έκανα, ανέβηκε το usage, μαμήθηκαν τα fps... κατέβηκαν... τι να κάνωωωωωωωωωωωωωωωω. εγώ περίμενα τουλάχιστον 30-35% πάνω..

Δημοσ.

αν έχεις την καλοσύνη, στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ να μας πεις και πόσο παραπάνω θα πληρώσεις...

να δούμε τι καεί το SLI...

παίζεις στο Internet αυτό το παιχνίδι που ανέφερες? τέτοια πώρωση που έσκασες τόσα λεφτά SLI?

δεν μου πέφτει λόγος στο τι κάνεις απλά δεν είμαι Gamer και δεν μπορώ να σε καταλάβω :P

Δημοσ.

αν έχεις την καλοσύνη, στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ να μας πεις και πόσο παραπάνω θα πληρώσεις...

να δούμε τι καεί το SLI...

παίζεις στο Internet αυτό το παιχνίδι που ανέφερες? τέτοια πώρωση που έσκασες τόσα λεφτά SLI?

δεν μου πέφτει λόγος στο τι κάνεις απλά δεν είμαι Gamer και δεν μπορώ να σε καταλάβω :P

Βγάζω χρήματα από το cod, δεν παίζω τσάμπα :P παίζω competitive και έστω και 20fps πάνω είναι καλά

Δημοσ.

Βγάζω χρήματα από το cod, δεν παίζω τσάμπα :P παίζω competitive και έστω και 20fps πάνω είναι καλά

έλα! πως δηλαδή βγάζεις χρήματα?

καλή επιτυχία τότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...