Προς το περιεχόμενο

Gigabyte windforce 760 overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι θεμροκρασίες του επεξεργαστή σε load ειναι περίπου 60 βαθμούς και σε idle 39  40 43 αλλα εντάξει διαφέρει το load σε καθε παιχνίδι / πρόγραμμα

Δημοσ.

Δυστηχώς δεν εχω το metro ll να του κανω ενα benchmark να δω και εκει

στο μετρο, από όσο θυμάμαι από τον phanispal η σταθερότητα ελέγχεται μέσα στο ίδιο το παιχνίδι παρά στο benchmark (παρόλο που στο benchmark τα fps είναι λιγότερα από το ίδιο το παιχνίδι, στο παιχνίδι πέφτει το πραγματικό ζόρισμα)

τώρα για τους 74 χωρίς καπάκι (που αν είναι με o/c'ed κάρτα και χωρίς a/c στο χώρο δε τη λές και κακή θερμοκρασία παρόλο που δεν έχεις "σωστό" airflow με ανοικτό καπάκι) , μάλλον δείχνει ότι το όλο πρόβλημα παίζει στο κουτί και ότι η κάρτα δεν έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα (πράγμα βασικό βέβαια μετά από αυτά που τράβηξες) 

απλά έχουν αυτό το κουσούρι πολλές custom ψύκτρες (και όλες οι high end πλέον) , ότι διώχνουν πιο πολύ ζεστό αέρα από ότι μια stock από το πίσω μέρος του κουτιού όπου η δυνατότητα είναι πολύ περιορισμένη , αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) τον διώχνουν μέσα στο κουτί και πρέπει να έχεις το κατάλληλο κουτί που στη συνέχεια να μπορεί να τον βγάλει έξω, οπότε είναι "δίκοπο μαχαίρι" η φάση και ελπίζω να μη διαβάζει το thread κάνας phanispal και moviemaker και αρχίσουν να μας κράζουν που υποστηρίζουμε τις custom ψύξεις γιατί στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει θεματάκι

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να κραξουμε corsair γιατι δεν ειναι δυνατόν κατι τετοιο να γινεται σε τοσο ακριβο κουτι..

υποτίθεται ότι ήταν περισσότερο για υδρόψυξη το συγκεκριμένο και φουλ ησυχία για αυτό και είναι πολύ "κλειστό" 

ΒΕΒΑΙΑ , όπως είπα στο 900d οι τρύπες είναι ατελείωτες και αν βάλεις να δεις το unboxing του linus, θίγει ότι υπήρχε πρόβλημα στο 800d και πολλοί είχαν παράπονα με αερόψυξη για αυτό και το δίορθωσαν το θέμα στο επόμενο μοντέλο , επειδή πήραν το feedback από το κόσμο

(και μετά έχει και video που γεμίζει και το 900d μέ ένα σωρό ψυγεία , βάλτο κι αυτό έχει φάση :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινω αυτο που εχω κανει στα 2 δικα μου gaming pc's. Εχω βαλει εναν 12ρη να χτυπαει κατευθειαν πανω στη καρτα με δραματικη μειωση θερμοκρασιας. Σε αποσταση ενος εκατοστου απο τη ψυκτρα της καρτας, τοσο κοντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...