Προς το περιεχόμενο

no boot, ποιος ειναι ο ενοχος?

Ashmadia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού σου αντικατέστησαν μητρική των 80€ με μητρική των 100€ και χρεώθηκαν και τα μεταφορικά , μια χαρά τους βλέπω !!!

Εδώ πας στο πλαίσιο με προβληματική κάρτα 6 μηνών και κόστους 150€ και σου κόβει πιστοτικό στην τελευταία τιμή που το έχει στο stock (60€) ή σου δίνει την 6570 ....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άιντε να το δούμε και το τερατάκι σου στην σχετική ενότητα μόλις το στρώσεις ;) Επίσης τώρα καταλαβαίνεις γιατί κάποιες φορές αξίζει να δίνεις κάτι (λίγο) παραπάνω και να ψωνίζεις από τοπικό μαγαζί για να μην μπλέκεις με courier μεταφορικά κτλ!

Λενε για βαρυ χειμωνα, αν και δεν νομιζω να με κοβουν θερμοκρασιες. Θα δουμε :)

Οσο για τα τοπικα μαγαζια που λες, και παλι απο ιντερνετ θα ψωνιζα, μιλαμε για τρελες διαφορες των 100Ε+... Ασε που μπορει να φερθουν ακομα χειροτερα, ειδικα μικρα καταστηματα. Εδω κοτζαμ πλαισιο και... Ξαναλεω σε περιπτωση που προσπεραστηκε, 10-11 ημερες τους πηρε η διαδικασια. οταν πηραν μπρος. Με τετοια αποδοση εγω δεν εχω παραπονο.

Αυτό είναι σχετικό στην πάτρα τοπικό μαγαζάκι που έχει ας πούμε καλές τιμές είναι το eworld. Εγώ ψωνίσά από visionstudio. Αν και ήθελα digital master αλλά δεν βρήκα την μητρική που ήθελα στο συγκεκριμένο.

Anyway ας πάνε όλα καλά στον φίλο, άλλωστε συμβαίνουν αυτά.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Ευχαριστω, φυσικα και συμβαινουν, δεν το σβησα ακομα απ το χαρτη το Digital. 
Δεν το ανάφερα σε σένα :-PΓια τον Zaknafein πήγαινε το μήνυμα που αναφέρει για τα τοπικά μαγαζιά. Εεε στην πάτρα δεν έχουμε πολλές επιλογές από θέμα τιμής πάντα.Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

Ε καλά αν είναι τόσο χάλια τα τοπικά από θέμα τιμών, πάσο. Είμαι και λίγο κακομαθημένος λόγω Αθήνας & ποικιλίας εδώ και προς Θεού δεν μίλησα για Πλαίσιο. Για καλύτερα είπα, όχι για χειρότερα, γιατί μου χτύπησε λίγο άσχημα η καθυστέρηση, αλλά απ'τη στιγμή που διευθετήθηκε κ με καλύτερη μητρική, εντάξει παλεύεται :P

Τέσπα ξεφύγαμε, άντε καλοδούλευτο Ash!

• Like 2

Μου κανε τσαλιμακια η ραμ, δεσμευε 4GB απο bios. Aλλαξα στο αλλο channel και εστρωσε και αυτο. Τωρα το μονο που εμεινε ειναι να φτιαξω τα temps.

Το cpu fan με την νεα μητρικη δουλευει στα σωστα του, χωρις να τρεχει πανω απο 4k rpm. Ομως, οπως ειναι λογικο παιζει πιο ψηλα στα temps, εκτος και αν δεν εβαλα καλα την παστα ή δεν κανει η συγκεκριμενη ουτε για πλακα. Μαλλον ομως θα παω για ψυκτρα και θα τελειωσει και αυτο το παραμυθι. (εχω που το λεω αυτο πριν την βλαβη) :)

Για θερμοκρασίες, εδώ ένα δείγμα απ'τον 6350 στοκ. 21-22° στο δωμάτιο, αν είσαι μέχρι 4-5° πάνω θα είναι λόγω κουτιού μάλλον και είσαι ΟΚ.

post-61034-0-60080300-1381678962_thumb.png

Κατσε να κανουμε παρομοια stress. Εχεις Prime95? Το βραδακι θα τρεξω ενα μισαωρο, small ffts και θα ποσταρω. Αν και εξορισμου ο δικος σου ειναι πιο "hot", if you know what i mean ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...