Προς το περιεχόμενο

Neo V sd card.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Θα ηθελα να ρωτήσω τι πρεπει να κάνω για να βάλω μια άλλη micro sd card στο neo V μου. Έχω μια 8 gb που πήρα δώρο από το πλαίσιο οταν το αγόρασα. Εκτός από αυτήν όμως έχω και άλλες 2 των 2gb και μια του 1gb οι οποίες ειναι γεμάτες αρχεία μεσα κυρίως μουσική. Έτσι λοιπόν βγάζω με τον ασφαλή τροπο την υπάρχουσα 8άρα και βάζω μεσα την 1άρα. Άδικα. Ουτε καν μου βγάζει οτι μπήκε καινουργια sd card. Ενώ μόλις βάζω ξανά την 8άρα η την 2άρα που είχε μεσα το κουτί τις αναγνωρίζει απευθείας. Εγω ουσιαστικά θέλω να πάρω τα αρχεία από τι άλλες να τα έχω στο pc και μετά να τα βάλω στην 8άρα. Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα?

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

2 πραγματα παιζουν

1)η καρτα του 1GB τα επαιξε τελειως(σε αλλο συστημα αναγνωριζεται; )

2)αν αναγνωριζεται σε αλλο συστημα τι filesystem εχει;

Δημοσ.

Την έβαλα και σε άλλο κινητό συγκεκριμένα το LG p350 αλλα ουτε εκεί αναγνωρίζεται. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη 2άρα( όχι του κουτιού) που έχω. Δεν αναγνωρίζει καν οτι υπάρχει κάρτα. Να τα έχουν παίξει οι κάρτες αδύνατο γτ ειναι αχρησημοποιητες σε δροσερό μερος να μην καίγονται κιόλας το καλοκαίρι... Σύστημα αρχείων fat32 όπως και η 8άρα<br><br>

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Θα ηθελα να ρωτήσω τι πρεπει να κάνω για να βάλω μια άλλη micro sd card στο neo V μου. Έχω μια 8 gb που πήρα δώρο από το πλαίσιο οταν το αγόρασα. Εκτός από αυτήν όμως έχω και άλλες 2 των 2gb και μια του 1gb οι οποίες ειναι γεμάτες αρχεία μεσα κυρίως μουσική. Έτσι λοιπόν βγάζω με τον ασφαλή τροπο την υπάρχουσα 8άρα και βάζω μεσα την 1άρα. Άδικα. Ουτε καν μου βγάζει οτι μπήκε καινουργια sd card. Ενώ μόλις βάζω ξανά την 8άρα η την 2άρα που είχε μεσα το κουτί τις αναγνωρίζει απευθείας. Εγω ουσιαστικά θέλω να πάρω τα αρχεία από τι άλλες να τα έχω στο pc και μετά να τα βάλω στην 8άρα. Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πρόγραμμα?

Αν βάλεις την sd στο pc δεν την διαβάζει ?Αν την διαβάζει τότε παίρνεις τα αρχεία μουσικής που θες και τα αποθηκεύεις στον υπολογιστή, δεν χρειάζεται πρόγραμμα ο windows explorer των windows το κάνει. 

Δημοσ.

Στο pc μέσω κινητού την έβαζα ουσιαστικά. Οταν συνδέω το κινητό με την 8άρα την αναγνωρίζει ως ξεχωριστό δισκο. Οταν βάζω τις άλλες δεν βγάζει τίποτα...

Δημοσ.

Μα πως γίνεται ενώ στο Nokia 7230 που την είχα να δούλευε τζιτζι και εδω τπτ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...