sonyxp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γνωρίζετε τι ταχύτητες πιάνει η Cyta? (24αρα γραμμή) Πάντως με Connx 24αρι πιάνω περίπου 16-17 Μbps
SeXBOX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τα ίδια θα πιάνεις μιας και το δίκτυο είναι ίδιο, δεν αλλάζει. Λάθος κατηγορία by the way...
l3ft3r1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Huh? Όχι μόνο λάθος subforum και offtopic, αλλά και άκυρη ερώτηση. Δεν μπορεί να δοθεί μια τόσο γενική απάντηση.
efo355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γνωρίζετε τι ταχύτητες πιάνει η Cyta? (24αρα γραμμή) Πάντως με Connx 24αρι πιάνω περίπου 16-17 Μbps Κοιταξε λογικά ανοίγει ο κινητήρας μετά τις 4000 στροφές αλλά εξαρτάται αν έχεις ανοιχτό το ac 3
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι σχέση έχει αυτό με τις προσφορές?? Αν και off-topic θα σου απαντήσω ότι μόνο σε μέντιουμ μπορείς να κάνεις αυτή την ερώτηση μιας και δεν μας λες ούτε πόσο απέχεις από τον ΟΤΕ ούτε τι attentuation έχεις τώρα.... Κοιταξε λογικά ανοίγει ο κινητήρας μετά τις 4000 στροφές αλλά εξαρτάται αν έχεις ανοιχτό το ac Είναι και αυτή μία βάσιμη θεωρία 1
sonyxp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ενταξ, λάθος κατηγορία! δεν το είδα, είχα ανοίξει να δω αν παίζει καμια προσφορά και ξεχάστικα! δεν είναι καθόλου γενική η ερώτησή μου φίλε... θέλω να γνωρίζω, γιατί αν είναι να πιάνω 12-13 Mbps καλύτερα να πάω σε Connx Που πιάνω 16~. Ναι όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ είναι αλλά δεν εξαρτάται από τον ΟΤΕ η ταχύτητα σε άλλον πάροχο. Ανάλογα πόσο θα σου δώσει αυτός, αν ρυθμίσει το rate στα 50mbps(από λάθος) θα έχεις 50 - κάποια απώλεια που είναι φυσιολογικό. (και ας έχεις στα χαρτιά για 24αρα) *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Οι γραμμές που νοικιάζουν από τον ΟΤΕ είναι μισθωμένες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε... στις μισθωμένες γραμμές η ταχύτητα είναι κάτι Gbps και όχι Μbps. *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Αυτήν την γραμμή λοιπόν την μοιράζουν σε μας, μπορεί κάποια εταιρία λοιπόν να πει "εκεί που οι προδιαγραφές λένε 1 μισθομένη γραμμή σε 200 χρήστες, εγώ για να κερδίσω θα την μοιράσω σε 250" (άρα πέφτει η ταχύτητα)
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ενταξ, λάθος κατηγορία! δεν το είδα, είχα ανοίξει να δω αν παίζει καμια προσφορά και ξεχάστικα! δεν είναι καθόλου γενική η ερώτησή μου φίλε... θέλω να γνωρίζω, γιατί αν είναι να πιάνω 12-13 Mbps καλύτερα να πάω σε Connx Που πιάνω 16~. Ναι όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ είναι αλλά δεν εξαρτάται από τον ΟΤΕ η ταχύτητα σε άλλον πάροχο. Ανάλογα πόσο θα σου δώσει αυτός, αν ρυθμίσει το rate στα 50mbps(από λάθος) θα έχεις 50 - κάποια απώλεια που είναι φυσιολογικό. (και ας έχεις στα χαρτιά για 24αρα) *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Οι γραμμές που νοικιάζουν από τον ΟΤΕ είναι μισθωμένες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε... στις μισθωμένες γραμμές η ταχύτητα είναι κάτι Gbps και όχι Μbps. *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Αυτήν την γραμμή λοιπόν την μοιράζουν σε μας, μπορεί κάποια εταιρία λοιπόν να πει "εκεί που οι προδιαγραφές λένε 1 μισθομένη γραμμή σε 200 χρήστες, εγώ για να κερδίσω θα την μοιράσω σε 250" (άρα πέφτει η ταχύτητα) Άμα είσαι 5km μακριά από τον Οτέ και λάθος να κάνουν και να σου δώσουν 50 όπως λες, αν πιάσεις 50 έλα πες το και σε εμένα. Σου ειπά, τεκμηριωμένη απάντηση πάνω στο θέμα χωρίς να μας πεις απόσταση και attentuation δεν πρόκειται να πάρεις. Άνοιξε λοιπόν ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα αναφέροντας τα παραπάνω για να πάρεις kai μια πιο σαφή απάντηση (με σιγουριά δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος από το forum για το αν θα πιάνεις 14 ή 16)
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μεταφερθηκε το τοπικ στην σωστη ενοτητα. 1
kostas123pao Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ποιανεις 16Mbps με forthnet? 16Mbps είναι 2mb/s download. Εγώ πιάνω 1.7mb/s max. Πάντως όταν είχα είχε πολύ καλές ταχύτητες πριν από 2 χρόνια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ναι γιατί υπάρχουν και τα overheads, το 2mb/sec στα 16mbps συγχρονισμό είναι τελείως θεωρητικό...
overpower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 με forthnet επιανα τα 21-23 πιο παλια (οσο ειχα). Λογω μετακομισης σε αλλη πολη που δεν εχει forthnet εβαλα conn-x και παλι ειμαι στα 19-21. Με cyta ειχα συνεχεια προβλημα. Επεφτε η γραμμη, αθλιες ταχυτητες.
efo355 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ενταξ, λάθος κατηγορία! δεν το είδα, είχα ανοίξει να δω αν παίζει καμια προσφορά και ξεχάστικα! δεν είναι καθόλου γενική η ερώτησή μου φίλε... θέλω να γνωρίζω, γιατί αν είναι να πιάνω 12-13 Mbps καλύτερα να πάω σε Connx Που πιάνω 16~. Ναι όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ είναι αλλά δεν εξαρτάται από τον ΟΤΕ η ταχύτητα σε άλλον πάροχο. Ανάλογα πόσο θα σου δώσει αυτός, αν ρυθμίσει το rate στα 50mbps(από λάθος) θα έχεις 50 - κάποια απώλεια που είναι φυσιολογικό. (και ας έχεις στα χαρτιά για 24αρα) *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Οι γραμμές που νοικιάζουν από τον ΟΤΕ είναι μισθωμένες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε... στις μισθωμένες γραμμές η ταχύτητα είναι κάτι Gbps και όχι Μbps. *(φυσικά απαιτεί και τον απαραίτητο εξοπλισμό και από τις 2 μεριές) Αυτήν την γραμμή λοιπόν την μοιράζουν σε μας, μπορεί κάποια εταιρία λοιπόν να πει "εκεί που οι προδιαγραφές λένε 1 μισθομένη γραμμή σε 200 χρήστες, εγώ για να κερδίσω θα την μοιράσω σε 250" (άρα πέφτει η ταχύτητα) Απλά κοίταξε σε τι snr παίζει ο οτε και σε τι η cyta. Για παράδειγμα εγώ με wind είμαι στα 13mbps λόγω snr 9 ενώ forthnet είμαι στα 15-16mbps λόγω snr 6.
vaggos88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 λιγο πολυ ολες το ιδιο δε ποιανουν πλεων? τουλαχιστον εγω ειτε σε οτε ειτε σε αλλες που δοκιμασα τις ιδιες ταχυτητες ειχα
sonyxp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 για VDSL πρέπει να είσαι το πολύ στο χιλιόμετρο για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του (όχι ότι δίνει 50Mbps στα αλήθεια) Ποιανεις 16Mbps με forthnet? 16Mbps είναι 2mb/s download. Εγώ πιάνω 1.7mb/s max. Πάντως όταν είχα είχε πολύ καλές ταχύτητες πριν από 2 χρόνια. με Connx -> 1.8ΜΒ/ς - > ~15Mbps Speedtest-> 16-16.5+Mbps απόσταση από ΟΤΕ κάνα 2 χιλιόμετρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 για VDSL πρέπει να είσαι το πολύ στο χιλιόμετρο για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του (όχι ότι δίνει 50Mbps στα αλήθεια) όσο πιο κοντά τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες για να συγχρονίζει στα 50mbps... αν η περιοχή έχει τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ τότε τα 50 είναι στανταράκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα