Metaksas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ξέρει καποιος απο που μπορω να αγορασω το παρακάτω ανεμηστηρακι στο Ηράκλειο Κρήτης? CORSAIR AIR SERIES SP120 PWM QUIET EDITION HIGH STATIC PRESSURE FAN, η εστω καποιο καταστημα που να στελνει με αντικαταβολη και να το εχει διαθέσιμο? Δεν το βρήκα ουτε στο skroutz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν το βρήκα ουτε στο skroutz.. αναζητηση εκανες πριν τις μπυρες ή μετα; http://www.skroutz.gr/s/2271876/Corsair-SP120-Quiet-Edition-High-Static-Pressure-120mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ακυρο μαλλον τις εχω πιει, τωρα το ειδα το τυφλος για ηρακλειο για αμεση αγορα δν παιζει τπτ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 που θελεις να το τοποθετησης; και γιατι θελεις να παρεις το συγκεκριμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Στο πισω μερος του κουτιου μου, corsair 350D. μπροστα εχω τα απλα af 140 quiet edition οχι τα pwm, νομιζω δν υπαρχουν σε pwm. γιατι σκεφτομαι να παρω αλλα 2 στο πανω μερος τωρα π θα αλλαξω μητρικη και cpu για να τα βαλω σε controller μπροστα γενικα τα προτιμαω απο κατι noctua σε ομορφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Και το e-shop τα εχει αυτα αν σε βολευει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641168 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οπα τι ακυρο εφαγα.. Υπηρχαν και σε pwm εκδοση αυτα? Και εβαλα πανω στην 212 evo 3πινο? Ε ρε φουστη μ.. Μου φαινεται θα παρω ενα τετοιο, και το 3πινο που χω να το βαλω πισω απο την 212 να κανω push-pull.. Μονο 1 Pwm δεν μπορω να φορτωσω για cpu fan ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα