sonyxp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν πιστοποιήσεις από μεγάλες εταιρίες (όπως είναι η Cisco στα δίκτυα) στον τομέα του Web-Programming/Developing? κάποιο Link?
mtsouk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μερικά καλοφτιαγμένα site είναι η καλύτερη πιστοποίηση φιλικά, 2
sougiasdj Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Φαντάζομαι είσαι στην δημιουργία κάποιου βιογραφικού και ρωτάς. Αν όχι θα σου πω τι θεωρεί μια επιχείρηση ως προσόν. Βασικά χαρακτηριστικά είναι το άτομο.Γιαυτο και στις περισσότερες συνεντεύξεις ατόμων του hr σχεδόν ποτέ δε ρωτάνε τεχνικές λεπτομέρειες, θέλουν να δούνε τι άτομο είσαι. Ενα ωραίο βιογραφικό θα πρέπει να έχει περιγραφικά τις ικανότητες και δεξιότητες σου. Χωρίς πλεονασμούς. Δείγματα δουλειάς σε όσα πιο πάνω θα έχεις περιγράψει είναι η καλύτερη επιβεβαίωση. Όπου τεχνικά δεν γίνεται εφικτό καλό είναι να αναφέρεις ορισμένες βασικές αρχες και προβληματισμούς που είχες για το project.
sonyxp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 όχι, δεν φτιάχνω το βιογραφικό (μην με αγχώνεις ακόμα) απλά θέλω να μεριμνήσω για το μέλλον, έχω δει ότι ζητάνε τις παναγιάς τα μάτια στις περισσότερες αγγελίες Μια ενδικτική αγγελία για Web ζητάει... HTML4/5, PHP, ASP, MYSQL, JAVA, ruby... Ζητάνε αρκετά δηλαδή... Ξέρω ότι δίνει η Microsoft πιστοποιήσεις, όσο να ναι είναι δυνατό όνομα! Είναι αυτό που είπε ο φίλος πάνω, αν έχεις μερικά Project δεν χρειάζεσαι καμιά πιστοποίηση (θα το κάνω και αυτό, θα φτιάξω κάποιες σελίδες να τις έχω) ... απλά μερικές φορές, όταν έχουν πολλά βιογραφικά, δεν ξέρω αν θα τα κοιτάξουν αυτά ή θα κοιτάξουν πτυχία και πιστοποιήσεις... οπότε, μια πιστοποίηση από την Microsoft είναι ένα +, απλά έχει τόσο απαίσιο Site που δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει?
sougiasdj Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γενικά τα περισσότερα συνδέονται. Για παράδειγμα δεν υπάρχει σύγχρονη εφαρμογή που να μην εχει σύνδεση με DB βασική εμφάνιση με Css/Jquery και βασική δομή htlm5/php.
παπι Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μια ενδικτική αγγελία για Web ζητάει... HTML4/5, PHP, ASP, MYSQL, JAVA, ruby... Αυτες οι αγγελιες ειναι κουκουρουκου.
sonyxp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτες οι αγγελιες ειναι κουκουρουκου. Δηλαδής
alexitsios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως όταν προσέλαβα τον πιο πρόσφατο developer στην εταιρεία μου, κοίταξα καθαρά το portfolio του και όχι τι πτυχία είχε. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις από πελάτες. Έστω και προσωπικά projects είναι αρκετά τις περισσότερες φορές για να πιστοποιήσουν ότι ξέρεις αυτά που λες.
sougiasdj Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δηλαδής Λογικά εννοεί οτι ζητάνε τα πάντα που πολλές φορές δε συνδέονται μεταξύ τους άμεσα.
Xvipes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μια ενδικτική αγγελία για Web ζητάει... HTML4/5, PHP, ASP, MYSQL, JAVA, ruby... Και τι μισθό προσφέρει αυτή η εταιρεία και θέλει και ruby και java? Αν είναι για web developer αυτή η αγγελία την java τι να την κάνει? H sql ειναι πολύ εύκολη για να κάνει τις βασικές δουλειές για την οποία και την χρειάζεσαι(στήσιμο cms και κανένα log in).
sonyxp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Και τι μισθό προσφέρει αυτή η εταιρεία και θέλει και ruby και java? δεν ξέρω για μισθό, δεν γράφει και κανένα. Αν είναι για web developer αυτή η αγγελία την java τι να την κάνει? έλα μου ντε, μα να βλέπεις αγγελία για Web-developer Και να ζητάει όλα όσα προανέφερα + .NET? H sql ειναι πολύ εύκολη για να κάνει τις βασικές δουλειές για την οποία και την χρειάζεσαι(στήσιμο cms και κανένα log in). SQL πρέπει να ζητάνε, εννοείται! όπως και PHP/CSS (είναι τα αυτονόητα!!!), που κολλάει η java και .ΝΕΤ όμως? (δεν λέω για javascript, ούτε για vbscript) Έτσι και αλλιώς εμείς θα τα γνωρίζουμε αυτά γιατί μπορεί την μια να δουλέψουμε σε Web την άλλη σε Desktop αλλά γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά? Θυμάμαι μια αγγελία, μου είχε κάνει εντύπωση HTML PHP, ASP Ajax, js MySql .NET Java και 1-2 ακόμα (τώρα Ruby ήταν ? δεν θυμάμαι)
παπι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 SQL πρέπει να ζητάνε, εννοείται! όπως και PHP/CSS (είναι τα αυτονόητα!!!), που κολλάει η java και .ΝΕΤ όμως? (δεν λέω για javascript, ούτε για vbscript) Έτσι και αλλιώς εμείς θα τα γνωρίζουμε αυτά γιατί μπορεί την μια να δουλέψουμε σε Web την άλλη σε Desktop αλλά γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά? Θυμάμαι μια αγγελία, μου είχε κάνει εντύπωση HTML PHP, ASP Ajax, js MySql .NET Java και 1-2 ακόμα (τώρα Ruby ήταν ? δεν θυμάμαι) Η .net ή η Java κολλαει μια χαρα με το web dev. Και τα δυο εχουν server side scripting, το θεμα ειναι οτι δεν κολλανε μεταξυ τους. Δεν ζητας .net και java και php και ruby και python και ξερω γω ποια αλλη server side scripting γλωσσα. Ζητας μια απο αυτες, αντε μια + μια τσοντα για παλια project. Βεβαια οι πιο τραγικες αγγελιες ειναι αυτες που ζητανε και ps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα