filh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σας , το λάπτοπ μου βγάζει το εξής μήνυμα:Tα Windows εντόπισαν ένα πρόβλημα στον σκληρό δίσκο.Δημιουργήστε αμέσως αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας για να αποφύγετε την απώλεια πληροφοριλων και πιο κατω λέει Η αστοχία του δίσκου θα προκαλέσει την απώλεια όλων των προγραμμάτων,αρχειων και εγγράφων στο δίσκο,επομενως θα πρέπει να δημιουργήσετε αμέσως αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικων δεδομένων.Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας εως ότου επιδιορθώσετε ή αντικαταστησετε τον σκληρό δίσκο.Ποιος δίσκος παρουσιάζει αστοχία?Οι ακόλουθοι σκλ.δίσκοι παρουσιαζουν αστοχία:Όνομα δίσκου :WDC WD1600BEVS-22UST0 ATA-DeviceTόμος:C:/Ξέρει καποιος να μου πει τι ακριβώς να κάνω?τι έπαθε ξαφνικά το λάπτοπ μου και πόσο κοστίζει μια επιδιόρθωση του προβλήματος αυτού?
coolerman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 κατέβασε το hdsentinel,τρέξε το και ανέβασε φωτό απο αποτελέσματα. μέτα πάμε παρακάτω
MauMaus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 για αρχη αν εχεις αρχεια που δε θελεις με τιποτα να χασεις περασε τα σε εναν εξωτ σκληρο ! κανε του κ μια επαναφορα συστηματος . 1
rfc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ουτε hdsentinel δε χρειαζεσαι. backup και αλλαγη δισκου. Καντο ομως μια να σου φυγει και η απορια.
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αν και μαλλον ο δίσκος θέλει άμεσα αλλαγή σώσε τα αρχεία σου πρώτα και ρίχτου ενα format μετα μπας και σου κρατήσει λιγο ακομα αν και δεν ....
filh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις πόσο κοστίζει αυτό περίπου?
MauMaus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 κανε του μια επαναφορα συστηματος η ενα φορματ, ξερεις πως γινεται ? μπορει να μη χρειαστει να πληρωσεις τιποτα ! σε διαφορετικη περιπτωση το κοστος εξαρταται απ το πιο σκληρο δισκο θα βαλεις κ ποσα θα σου παρουν για εργασια .. φθηνους 2.5αριδες βρισκεις απο 50 ευρο κ εργασια συνηθως παιρνουν 20 (τσαμπα) ευρα .. (εννοειται πως ειναι γελοια δουλεια , ελαχιστα πραγματα να ξερεις μπορεις να το κανεις κ μονος σου) υπαρχουν κ καταστηματα ισως που το πας κ στο βαζουν αυτοι δωρεαν ! ομως κοιτα να κανεις φορματ η επαναφορα πρωτα ! καμμια φορα τα λαπτοπ πετανε τετοια μηνυματα χωρις να υπαρχει τοσο σοβαρος λογος ..
rfc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις πόσο κοστίζει αυτό περίπου? Ποιο?
skepasti21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μου το εβγαλε και μενα στο PC μου... τον εχω αδειασει ηδη και τωρα που μιλαμε είμαι στη διαδικασια format....Μετα τι κανω? Σκαναρισμα με το hdsentinel?? Επισης ξερει κανενας πως μπορω να ξανα εμφανισω αυτό το μυνημα http://prntscr.com/6n27yf στο οποιο επελεξα την τριτη επιλογή.... βεβαια θα με ρωτήσετε γιατι.... θελω να δω αν μετα το format θα μου το βγαζει ακομα.
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μου το εβγαλε και μενα στο PC μου... τον εχω αδειασει ηδη και τωρα που μιλαμε είμαι στη διαδικασια format....Μετα τι κανω? Σκαναρισμα με το hdsentinel?? Επισης ξερει κανενας πως μπορω να ξανα εμφανισω αυτό το μυνημα http://prntscr.com/6n27yf στο οποιο επελεξα την τριτη επιλογή.... βεβαια θα με ρωτήσετε γιατι.... θελω να δω αν μετα το format θα μου το βγαζει ακομα. Format και τσεκάρισμα με hdsentinel , επίσης καλο θα ηταν να ανοίγεις καινούργιο θέμα οταν βλέπεις οτι το συγκεκριμένο thread ειναι 2 χρόνων παλιό 1
skepasti21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οριστε τα αποτελέσματα του hdsentinel μετα από το format..... Προβλέπεται βλάβη - Απόδοση: 5 Reallocated Sectors Count, Αριθμος τομέων που μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Υπάρχουν 1404 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Προβλήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια του spin up του δίσκου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον ίδιο το δίσκο ή σε τεράστια φόρτωση ενέργειας (αδύναμη παροχή ενέργειας). 811 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. δν χρειαζομαι backup τα τραβηξα σε εξωτερικο... αλλα είμαι για να σκασω ..πως μπορω να ξαναβγαλω το προειδοποιητικο μήνυμα?? ειχα επιλεξη την 3η επιλογή για να μην ξανα εμφανιστεί .http://prntscr.com/6n27yf Μαλλον παει για σουταρισμα (ευκαιρια να βαλω ssd!!! ) sorry δν ηξερα SPANK απλα ειδα ότι το θεμα το ξανα πηγε στην κορυφη των θεματων και ειπα ότι καποιος θα μπει να τσεκαρει τι καινούριο ειπώθηκε.
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Με τόσα προβλήματα ο δίσκος ειναι για άμεση αλλαγή δεν μπορείς να κάνεις κατι και φαντάζομαι οτι και η υγεία του θα ειναι πολύ χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα