Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και τον χρησιμοποιώ καθημερινά. Αν όντως δεν έχει έξτρα κάρτα γραφικών και χρησιμοποιεί την G31, ότι και να του κάνεις θα έχεις πρόβλημα με το hardware acceleration (sites σαν το youtube ή το facebook θα κολλάνε). Σαν συμβουλή, αν και απ'ότι κατάλαβα το κάνεις ήδη, μην χρησιμοποιείς firefox γιατί δεν υποστηρίζει καθόλου acceleration στο G31 και θα είναι σχεδόν πάντα στο 100% ο cpu. Όλοι οι chromium based browsers (chrome, comodo dragon, opera κλπ) υποστηρίζουν hardware acceleration με το G31, βέβαια και πάλι τα βρίσκει σκούρα.

Με τον ssd προσωπική μου εκτίμιση είναι ότι δεν θα κερδίσεις και πολλά. Εκτός φυσικά από την ταχύτητα εκκίνησης των Windows και τον εφαρμογών, αλλά έχοντας το ίδιο hardware και εγώ δεν πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημά του.

αν βαλω μια τετοια, θα παιζει βιντεο 720p sto youtube χωρις να κολαει (γτ τωρα κολαει και στα 360p)?

Λεω να παρω και νεα ψυκτρα με 10 ευρω επισης

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, για να είναι νορμαλ το PC χρειάζεται και έναν διπύρηνο cpu και κάρτα γραφικών. Κάποτε είχα στο δικό μου μια amd HD6450 και απ'ότι θυμάμαι έπαιζε 720p στο youtube (και σε mkv, αν και τα μικρά mkv τα παίζει και τώρα, όχι όμως τα 1080p).

Για τις θερμοκρασίες ίσως παίζει κάτι με τους σενσορες του επεξεργαστή, όσες φορές έχω κοιτάξει την ψύκτρα είναι σχεδόν κρύα.

Δημοσ.

gigabyte g31m-s2l

intel celeron 22@1200mhz

2048kb(1x 2048 DDR2-sdram)

intel® g33/g31 express chipset family

seagate st380815AS ATA DEVICE 80GB

Απτο pc wizard αυτα

Στις ιδιοτητες του υπολογιστη γραφει celeron 430 @1,8ghz .....τι παιζει?

windows 7 32 bit

Βαθμολογια 3,2

Ο υπολογιστης ειναι μονο για ιντερνετ.. Ειναι αργος και σκεφτομαι αν με την αγορα ενος ssd 32 gb για το skype και το chrome και τα windows, θα δω σημαντικη διαφορα?

Επισης δε ψηνομαι να δωσω πανω απο 50 ευρω για γιαυτο το συστημα

25€ έναν οποιοδήποτε C2D E6600, E6420, E6300, E6700 κ.λ.π. 

Αλλα 25€ 2GB DDR2 μνήμη !

Και ένα φορμάτ ... :-D

• Like 2
Δημοσ.

25€ καποιος core2duo

20-30€ μια απλη σχετικα καρτα γραφικων...

και ισως κανα 10-15ευρο για μια ψυκτρουλα...

τωρα για xp και λιγα tabs στο ιντερνετ 2gb ειναι υπεραρκετα παραπανω θα ειναι πλεονασμος εκτος και αν σου τη χαρισουνε... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...