Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gigabyte g31m-s2l

intel celeron 22@1200mhz

2048kb(1x 2048 DDR2-sdram)

intel® g33/g31 express chipset family

seagate st380815AS ATA DEVICE 80GB

Απτο pc wizard αυτα

Στις ιδιοτητες του υπολογιστη γραφει celeron 430 @1,8ghz .....τι παιζει?

windows 7 32 bit

Βαθμολογια 3,2

Ο υπολογιστης ειναι μονο για ιντερνετ.. Ειναι αργος και σκεφτομαι αν με την αγορα ενος ssd 32 gb για το skype και το chrome και τα windows, θα δω σημαντικη διαφορα?

Επισης δε ψηνομαι να δωσω πανω απο 50 ευρω για γιαυτο το συστημα

Δημοσ.

Ο υπολογιστης ειναι μονο για ιντερνετ.. Ειναι αργος και σκεφτομαι αν με την αγορα ενος ssd 32 gb για το skype και το chrome και τα windows, θα δω σημαντικη διαφορα?

Θα δεις διαφορά στην εκκίνηση και την χρήση των windows όπως και στο φόρτωμα των προγραμμάτων,δεν θα δεις όμως καμία διαφορά στην εκτέλεση,όσο αργά τρέχουν τώρα τα προγράμματα(αφού φορτωθούν) τόσο αργά θα τρέχουν και με τον ssd. 

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και τον χρησιμοποιώ καθημερινά. Αν όντως δεν έχει έξτρα κάρτα γραφικών και χρησιμοποιεί την G31, ότι και να του κάνεις θα έχεις πρόβλημα με το hardware acceleration (sites σαν το youtube ή το facebook θα κολλάνε). Σαν συμβουλή, αν και απ'ότι κατάλαβα το κάνεις ήδη, μην χρησιμοποιείς firefox γιατί δεν υποστηρίζει καθόλου acceleration στο G31 και θα είναι σχεδόν πάντα στο 100% ο cpu. Όλοι οι chromium based browsers (chrome, comodo dragon, opera κλπ) υποστηρίζουν hardware acceleration με το G31, βέβαια και πάλι τα βρίσκει σκούρα.

Με τον ssd προσωπική μου εκτίμιση είναι ότι δεν θα κερδίσεις και πολλά. Εκτός φυσικά από την ταχύτητα εκκίνησης των Windows και τον εφαρμογών, αλλά έχοντας το ίδιο hardware και εγώ δεν πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημά του.

Δημοσ.

Εχω μια nvidia 6600 σε ενα αλλο συστημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δν μπαινει στην μητρικη αυτη..θα δω διαφορα αν τη βαλω?

Βασικα το αλλο συστημα εχει εναν amd 3000 sta 2 ghz/ 1 gb ddr ram/ nvidia 6600 και εναν απιστευτα αργο δισκο που γουργουριζει συνεχεια. Εχει windows xp. Yparxei περιπτωση να γινει αυτο το συστημα γρηογορο για ιντερνετ μονο?

Δημοσ.

Αν είναι pci η κάρτα τότε μπαίνει, αν και ίσως να μην έχει διαφορά αφού είναι αρχαία,αν είναι agp(το προηγούμενο πρότυπο για κάρτες γραφικών)τότε δεν μπαίνει καθόλου.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου παντα καλο θα ηταν να εβαζες ακομα 2 γκιγκα RAM, να τον καθαριζες, να αλλαζες παστα στον επεξεργαστη και ετσι θα πεταγε... δεν λεω ομως πως και με τον ssd δεν θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου παντα καλο θα ηταν να εβαζες ακομα 2 γκιγκα RAM, να τον καθαριζες, να αλλαζες παστα στον επεξεργαστη και ετσι θα πεταγε... δεν λεω ομως πως και με τον ssd δεν θα δεις διαφορα.

Που θα πέταγε ρε αδερφέ, με celleron στα 1,2;;; (έξω από το παράθυρο ίσως, ναι... )
  • Like 2
Δημοσ.

καλως..κατι τελευταιο 60 βαθμοι σε idle ειναι φυσιολογικο??του αλλαξα παστα( χωρισ να δω τις θερμοκρασιες πριν...) και εχω αμφιβολιες αν κουμπωσε οπως πρεπει η ψυκτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...