Siseoth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Πήρα το συγκεκριμένο router και ενώ βάζω τις ίδιες ρυθμίσεις με το προηγούμενο μου δεν μπορώ να εγκαθιδρυσω σύνδεση...υπάρχει περίπτωση να μην κάνει για adsl γιατί λυχνία adsl δεν υπάρχει,μόνο αυτή του ίντερνετ...
Universal Soldier Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Eγώ έχω μια απορία το καλώδιο το τηλεφωνικό που το έβαλες ? αφού δεν έχει βύσμα RJ11 το router είναι όλα RJ45Τo DIR ειναι router oxi modem
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Πήρα το συγκεκριμένο router και ενώ βάζω τις ίδιες ρυθμίσεις με το προηγούμενο μου δεν μπορώ να εγκαθιδρυσω σύνδεση...υπάρχει περίπτωση να μην κάνει για adsl γιατί λυχνία adsl δεν υπάρχει,μόνο αυτή του ίντερνετ... οπως ειπε και ο Universal soldier και οπως βλεπεις και στην φωτο το παραπανω μοντελο http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101004220902/infodepot/images/e/e8/D-Link_DIR-600b.jpg δεν ειναι adsl router αλλα ειναι ρουτερ.αυτο σημαινει οτι δεν παιρνει ιντερνετ απο το τηλεφωνο αφου δεν εχει Modem μεσα.αυτο παιρνει ιντερνετ με ethernet.δηλαδη προυποθεται οτι εχεις ηδη ενα adsl router η οτιδηποτε αλλο πχ 3g router ,κτλ κτλ και απλα δινεις internet μετα σε αυτο με ethernet με σκοπο να το μοιρασεις ειτε ασυρματα ειτε να κανεις οτι αλλο θες.οποτε εχεις παρει λαθος προιον.το πας πισω του εξηγεις το λαθος και ευχεσαι να στο αλλαξουν με καποιο αλλο adsl router.αλλο σκετο ρουτερ αλλο adsl router.Οπως λενε και τα specs •1 θύρα 10/100Base-TX WAN •4 θύρες 10/100Base-TX LAN 1 θυρα wan/οχι μια θυρα adsl2+
Siseoth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Δεν είχα καταλάβει τη διαφορά του απλού με το Modem router. Θα το παω πίσω κι έχει καλώς!
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 με απλα λογια adsl router ειναι αυτο που συνδεεις μια γραμμη τηλεφωνου πανω που ειναι adsl και σου δινει ιντερνετ vdsl το αντιστοιχο αλλα κουμπωνεις τηλεφωνικη γρμαμη που εχει vdsl. σκετο ρουτερ μια συσκευη που της δινεις ιντερνετ με ethernet απο μια αλλη συσκευη.η αλλη συσκευη που δινει ιντερνετ μπορει να ειναι ενα modem ενα adsl router ενα adsl modem ενα vdsl modem/router μπορει να ειναι ενα μισθωμενο κυκλωμα,μπορει να ειναι ενα οπτικο switch κτλ.σκετα ρουτερ βαζουν συνηθως στις εστιες που εκει σου δινουν ιντερνετ απο ενα πριζακι δικτυου και εσυ πετας πανω ενα ρουτερ/access point με σκοπο να δωσεις wireless Κτλ.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ελπιζω να στο αλλαξουν χωρις να σου πουν τιποτα.
Siseoth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν το αλλάζουν γιατι λένε δεν είναι ούτε ελαττωματικό ούτε σφραγισμένο...
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν το αλλάζουν γιατι λένε δεν είναι ούτε ελαττωματικό ούτε σφραγισμένο... κανονικα υποτιθεται οτι αμα το επιστρεψεις οπως ηταν μεσα σε 15 μερες οτι στο αλλαζουν.αλλιως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το παλιο adsl router να το γυρισεις σε bridge mode και να βαλεις μετα αυτο να κανει κληση και να κανει το wireless ktl.δεν γραφεις τον λογο βεβαια που αλλαξες το ρουτερ το παλιο.
journeyman77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω ένα μοδεμ της HOL (Netfaster WLAN 3) και ένα ρούτερ της Asus (RT-AC66U). Tο modem έχει ip 192.168.2.1, το ρούτερ έχει 192.168.1.1 και είναι συνδεδεμένα μεταξύ του με καλώδιο. στο interface του ρούτερ έχει τα εξής στοιχεία: Connection type Automatic IP WAN IP 192.168.2.100 DNS 192.168.2.1 Gateway 192.168.2.1 είναι σωστά ή θα πρέπει να είναι στι ίδιο ip range και τα 2? να σημειωθεί ότι ίντερνετ έχω κανονικά αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω πρόσβαση από "έξω", σε κάποια συσκευή εντός lan (έχω κάνει port forward στο asus). επίσης το dhcp στο modem είναι off, ενώ στο ρούτερ on.
poihths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να πας στο μοντεμ κ να αφησεις τη πορτ ναχει προσβαση προς τα μεσα.ετσι οπως ειναι τωρα το εξωτερικο request δεν φτανει καν στο ρουτερ
poihths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 να σημειωθεί ότι ίντερνετ έχω κανονικά αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω πρόσβαση από "έξω", σε κάποια συσκευή εντός lan (έχω κάνει port forward στο asus). επίσης το dhcp στο modem είναι off, ενώ στο ρούτερ on. port forward έχεις κανει σε ποια port ??
journeyman77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω κανει την 5000 που χρειαζομαι.
poihths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω κανει την 5000 που χρειαζομαι. αρα θες να έχεις πρόσβασε απο έξω απο το ιντερνετ δηλαδη στη πορτα 5000 ?
journeyman77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στην πόρτα 5000 ναι, σε στατική ip εντός lan (192.168.1.xx)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα