johnnyman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 τπτ φιλε μου!!αμα την παρεις την βαση περιμενουμε να ακουσουμε γνωμες!!
driverpit Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ασχετο ειναι!λεει 19 ιντσες γιατι μπορεις να βαλεις επανω λαπτοπ εως αυτες τις ιντσες!το υλικο κατασκευης ειναι απο αλουμινιο αλλα ειναι πολυ στιβαρη βαση,δεν λυγιζει καθολου!αυτα!παρτην και θα με θυμηθεις! +1 στην πρόταση την αγόρασα με λίγα λογία άψογη αξίζει τα λεφτά της
gdskate Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 μακραν η καλυτερη βαση!αυτη ειχα και εγω στο λαπτοπ. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/baseis-coolers/cooler-master-notepal-u3-19/prod903534pp/ Να προσθέσω ότι την έχω κι εγώ και είναι υπέρ- τέλεια για τα λεφτά της! Καλή απόφαση πήρες, φίλε.
sarantatessera Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το πήρα το Cooler, όντως φαίνεται μια χαρά. Και πολύ καλή η φάση που μπορείς να τοποθετήσεις όπου θες τα τρία ανεμιστηράκια. Το λάπτοπ μένει συνέχεια δροσερό! Θα το προτιμούσα λίγο πιο μικρό για να μην καταλαμβάνει τόσο χώρο, αλλά εντάξει, μικρό το κακό.
sarantatessera Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αλήθεια, τα τρία ανεμιστηράκια είναι απαραίτητο (με την έννοια αν είναι καλό) να βρίσκονται κάτω από τις τρύπες που έχει στη βάση του το λάπτοπ ή καλύτερα είναι να είναι κάπως διασκορπισμένα ώστε να πιάνουν μεγαλύτερη επιφάνεια του λαπτοπ;
sarantatessera Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αλήθεια, τα τρία ανεμιστηράκια είναι απαραίτητο (με την έννοια αν είναι καλό) να βρίσκονται κάτω από τις τρύπες που έχει στη βάση του το λάπτοπ ή καλύτερα είναι να είναι κάπως διασκορπισμένα ώστε να πιάνουν μεγαλύτερη επιφάνεια του λαπτοπ; Γνωρίζει κανείς;
coolerman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα τα τοποθετήσεις στην είσοδο που τραβάει αέρα(γρίλιες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα