Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο cooler (έτσι γράφεται; εννοώ τη βάση που μπαίνει κάτω απ' το λάπτοπ για να μη ζεσταίνεται) για το λαπτοπ;

Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα, ας αφήσει ένα λινκ εδώ ρε παιδιά, γιατί θέλω να αγοράσω ένα άμεσα.

Δημοσ.

αυτο που σε προτεινα εχει 29 ευρω αλλα τ'αξιζει κ με το παραπανω!

είναι αυτή με τούς τρεις ανεμιστήρες που προσαρμόζονται σε οποία θέση θέλεις  εσύ

Δημοσ.

Όλα αυτά, όταν τα "φοράς" στο λάπτοπ, είναι στέρεα ή όταν πληκτρολογείς είναι πιο ασταθή σε σχέση με το να μην το φοράει; Δεν έχω ξαναπάρει.

Επίσης, έχει να κάνει με το πόσες ίντσες είναι η οθόνη (αν αλλάζει το μέγεθος, εννοώ) ή κάτι ανάλογο; Εγώ, πάντως, έχω αυτό το λάπτοπ.

Δημοσ.

αυτο που σε προτεινα εγω ειναι πολυ σταθερη βαση.οπως ειπε ο φιλος tazmanian 1 εχει 3 fans κατω τα οποια μπορεις να τα κουμπωσεις εκει που το λαπτοπ σου εχεις τις τρυπες στην βαση του για καλυτερη ψυξη.εχει ακομα επισης και ρυθμιστη στροφων για την ταχυτητα των fans.

Δημοσ.

Όλα αυτά, όταν τα "φοράς" στο λάπτοπ, είναι στέρεα ή όταν πληκτρολογείς είναι πιο ασταθή σε σχέση με το να μην το φοράει; Δεν έχω ξαναπάρει.

Επίσης, έχει να κάνει με το πόσες ίντσες είναι η οθόνη (αν αλλάζει το μέγεθος, εννοώ) ή κάτι ανάλογο; Εγώ, πάντως, έχω αυτό το λάπτοπ.

και η βάση να είναι λίγο μεγαλύτερη δεν γίνεται κάτι.

δεν λυγίζουν,είναι σταθερό το σασί τους.είτε είναι πλαστικό είτε αλουμίνιο.

δεν σου αρέσει καμμία;;σου έχουμε προτείνει πάρα πολύ καλές deepcool-coolermaster.

σε όποια και να πάς δεν θα σε απογοητεύσει.

προσωπικά θα πήγαινα στην Ν8

Δημοσ.

αυτο που σε προτεινα εγω ειναι πολυ σταθερη βαση.οπως ειπε ο φιλος tazmanian 1 εχει 3 fans κατω τα οποια μπορεις να τα κουμπωσεις εκει που το λαπτοπ σου εχεις τις τρυπες στην βαση του για καλυτερη ψυξη.εχει ακομα επισης και ρυθμιστη στροφων για την ταχυτητα των fans.

Λέω να αγοράσω αυτή που λέει ο johnnyman, μου αρέσει γιατί μπορείς να τα μετακινήσεις εκεί που θες.

Το θέμα είναι ότι στην ονομασία του γράφει: Cooler Master Notepal U3, 19''. Μήπως είναι για 19 ίντσες φορητό ή είναι άσχετο αυτό που λέω;

Επίσης, από περιέργεια, από τι υλικό είναι φτιαγμένο;

Δημοσ.

ασχετο ειναι!λεει 19 ιντσες γιατι μπορεις να βαλεις επανω λαπτοπ εως αυτες τις ιντσες!το υλικο κατασκευης ειναι απο αλουμινιο αλλα ειναι πολυ στιβαρη βαση,δεν λυγιζει καθολου!αυτα!παρτην και θα με θυμηθεις! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...