nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ψάχνω τηλεόραση 26-32"δεν με απασχολεί να έχει δυνατότητα σύνδεσης με pc κλπ ,ούτε με χαλάει , αλλα το βασικό να είναι ποιοτική και να μην βγάζει προβλήματα .στην τιμή δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα θα ήθελα κάτι σε μεσαία τιμή απο τις τιμές που παίζουνπροορίζεται για την γιαγιά μου οπότε δεν θα συνδέει επάνω pc και κονσόλες ούτε την ενδιαφέρουν τα 3dedit : αν γίνεται να αλλάξει το 28 του τίτλου με 26-32 γιατι έκανα λάθοςευχαριστώ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από nicoc89
Dare-Devil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 https://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html 1
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ωραίος ευχαριστώγενικά απο μάρκες οι samsung ειναι οι καλύτερες ?βέβαια παίζει ρόλο και το μοντέλο αλλα όπως ειπα το κυριότερο ειναι να μην βγάζει προβλήματα
Dare-Devil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ωραίος ευχαριστώ γενικά απο μάρκες οι samsung ειναι οι καλύτερες ? βέβαια παίζει ρόλο και το μοντέλο αλλα όπως ειπα το κυριότερο ειναι να μην βγάζει προβλήματα Η samsung είναι κορυφαία σε πωλήσεις. Επίσης πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε πάνελ οθονών . 3 samsung έχω στην οικογένεια χρόνια τώρα. Ποτέ δεν έμπλεξα με service αντιθέτως με lg έμπλεξα αρκετές φορές. Απλά σου προτείνω Samsung γιατί πουλάνε πολύ έχω και γω τρεις έχουν και φίλοι μου κάμποσες και ποτέ κανένας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Φυσικά και αξιόπιστες λύσεις είναι panasonic toshiba sony philips . Απλά σε μια γρήγορη ερευνα που κανα σε 32 αρα οθόνη δε πρόκειται να γλητώσεις πάνω απο 40 ευρώ αν πάρεις ακόμα και μια όχι τόσο επώνυμη τηλεόραση. Για τα δεδομένα της αγοράς η συγκεκριμένη samsung είναι σε πολύ καλή τιμή. Εψαξα για οθόνες που είναι LED FULL HD και 100 hz ρυθμο σάρωσης για πιο ομαλή και ξεκούραστη προβολή εικόνας. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από Dare-Devil 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Συμφωνω με τον φιλο παραπανω και η συγκεκριμενη εχει προταθει σε πολλα παιδια εδω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα