kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ο καθενας εχει την εμπειρια του.. Εγω λεω μακρυα απο Indesit.. Μου εκαψε πλακετα ευτυχως 3 μερες πριν ληψει η εγγυηση (δεν τους βγηκε σωστα ο προγραμματισμος μαλλον ) :p .. Με ταλαιπωρησαν αφαναστα μεχρι να το φτιαξουν .... Πρωτα ηρθε ο τεχνικος και το ειδε.. Μετα επρεπε να περιμενω γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικα και εκαναν 15μερες να ερθουν απο Ιταλια. Οταν ξαναηρθε ο τεχνικος ελεγε οτι εκανα λαθος ο προηγουμενος και οτι δεν επισκευαζεται on site και επρεπε να το στειλουμε στο κεντρικο service.. Γενικα η ολη ταλαιπωρια κρατησε 20 μερες.... Το πλυντηριο ξαναχαλασε 3 χρονια μετα και επελεξα να παω σε Siemens... κατσε ρε φιλε.. δλδ για μια αλλαγη πλακετας, σου πηραν ολοκληρο το πλυντηριο;
k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kallair είπε κατσε ρε φιλε.. δλδ για μια αλλαγη πλακετας, σου πηραν ολοκληρο το πλυντηριο; Ναι δυστυχως γιατι οταν την εβαλε ειδε και αλλα προβληματα ο τεχνικος... Ειλικρινα οσο το θυμαμαι νευριαζω!!!! Ηταν και κοντα χριστουγεννα και ειχα σαλταρει..
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Ναι δυστυχως γιατι οταν την εβαλε ειδε και αλλα προβληματα ο τεχνικος... Ειλικρινα οσο το θυμαμαι νευριαζω!!!! Ηταν και κοντα χριστουγεννα και ειχα σαλταρει.. ε τοτε προτιμοτερο που εγινε ετσι.. για φαντασου κατι αλλο να ηταν στα προθυρα να χαλασει και να στο αφηνε ετσι κ να χαλουσε σε 1 μηνα που θα ηταν εκτος εγγυησης...
k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kallair είπε ε τοτε προτιμοτερο που εγινε ετσι.. για φαντασου κατι αλλο να ηταν στα προθυρα να χαλασει και να στο αφηνε ετσι κ να χαλουσε σε 1 μηνα που θα ηταν εκτος εγγυησης... Με την επισκευη σου δινουν αλλους 6 μηνες εγγυηση υποχρεωτικά αλλα τι να το κανεις ? Στο τελος τα εφτυσε το ρημαδι.... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από k_w_t
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν λες τα εφτυσε; τι αλλο προβλημα εβγαλε; παλι πλακετα;
k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Αντισταση και εριχνε το ρελε διαρροης στο πινακα.. Και επειδη ηταν πλυντήριο στεγνωτήριο οι αντιστάσεις ειναι διαφορετικές λόγω στεγνωτηρίου το παράτησα .... Ηταν και ενεργειακης κλασης Α+ οποτε επενδυσα σε ενα Α+++ χωρις στεγνωτηριο...
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Κατεμε κακως το παρατησες.. ας επαιρνες τις αντιστασεις κ ας τις αλλαζες μονος. ποσο εκαναν πια που εκαναν το κοστος απαγορευτικο; (οχι ποσα σου ειπε ο μαστορας αλλα ποσο τις βρηκες εσυ τις αντιστασεις)
k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kallair είπε Κατεμε κακως το παρατησες.. ας επαιρνες τις αντιστασεις κ ας τις αλλαζες μονος. ποσο εκαναν πια που εκαναν το κοστος απαγορευτικο; (οχι ποσα σου ειπε ο μαστορας αλλα ποσο τις βρηκες εσυ τις αντιστασεις) το εχω στην αποθηκη και καθετε αλλα ειναι ζορι με την επισκευη λογω στεγνωτηριου ειναι ασυμφορο... Ασε που εκαιγε πολυ ρευμα.... ηταν Α σκετο τελικα τωρα που το εψαξα.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από k_w_t
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Για κανα χωριο ή κανα γνωστο που εχει αναγκη, αξιζει να το επισκευασεις παντως να ξερεις. anyway βγηκαμε πολυ off topic
geodimis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 17/2/2018 στις 12:28 ΜΜ, DZ-Photographer είπε Καλήμερα καμιά γνώμη κάνεις για Whirlpool; θέλω άνω φόρτωση και τιμή περίπου στα 300 ευρώ. Κοιτάω αυτό http://www.mediamarkt.gr/el/product/_whirlpool-tdlr-70210-1181679.html?ga_query=WHIRLPOOL TDLR 70210 Σε άνω φόρτωσης κοιτάω κι εγώ κι έχω καταλήξει μεταξύ του παραπάνω (βγαίνει και στα 295€ από σκρουτζομάγαζο Καλλιθέας με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά εντός αττικής) και το https://www.electroholic.gr/el/product/WASCAN00027. Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκεκριμένα μοντέλα;
vasilissouvlaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Είδα πληντηρια LG Samsung και Beko. Μου αρέσει το samsung που έχει το ποτάμι που βάζεις μέσα κάτι κατά τη διάρκεια της πλησης αλλά διαβάζω ότι βγαίνει ένα σύρμα και καταστρέφει τα ρούχα. Τι λέτε εσείς τι προτείνετε? Θέλω τουλάχιστον 8 κιλά και 1400 στροφές και Α+++
Dante80 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ αυτό για δύο χρόνια περίπου, καλές εντυπώσεις. Στις 1400σ.α.λ. η αλήθεια είναι πως μια φορά μόνο το έβαλα, και πήγε να απογειωθεί. Εντελώς περιττό, μια χαρά στεγνά βγαίνουν τα ρούχα στις 800. Η χρήση δεν είναι εντατική, περίπου 5-6 πλύσεις τον μήνα. Μια φορά χρειάστηκε να κάνω πλύση του κάδου με καθαριστικό (μου έβγαλε ένδειξη μετά από το πλύσιμο κάτι κουβερτών). Με έχει βολέψει ιδιαίτερα το πρόγραμμα φρεσκαρίσματος ατμού που έχει για πουκάμισα κλπ. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Dante80 2
gairf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ένα LG μια δεκαετία τώρα, δουλεύει σαν σκυλί, έχω αλλάξει μόνο μία αντίσταση επειδή κάηκε, φυσιολογικό, όταν το αλλάξω πάλι LG θα πάρω. Το είχα αγοράσει 280 ευρώ, από κότσο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Χρησιμοποιώ αυτό για δύο χρόνια περίπου, καλές εντυπώσεις. Στις 1400σ.α.λ. η αλήθεια είναι πως μια φορά μόνο το έβαλα, και πήγε να απογειωθεί. Εντελώς περιττό, μια χαρά στεγνά βγαίνουν τα ρούχα στις 800. Η χρήση δεν είναι εντατική, περίπου 5-6 πλύσεις τον μήνα. Μια φορά χρειάστηκε να κάνω πλύση του κάδου με καθαριστικό (μου έβγαλε ένδειξη μετά από το πλύσιμο κάτι κουβερτών). Με έχει βολέψει ιδιαίτερα το πρόγραμμα φρεσκαρίσματος ατμού που έχει για πουκάμισα κλπ. τα πατακια που εχει για να βαλεις απο κατω δεν κανουν δουλεια?
Dante80 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε τα πατακια που εχει για να βαλεις απο κατω δεν κανουν δουλεια? To έχω βάλει όλο σε λαστιχένια βάση-πατέντα στο μπάνιο, που κάνει καλή δουλειά σε θόρυβο και κραδασμούς. Αναγκαίο μιας και έχω γρανιτο-πλακάκι σαγρέ κάτω. Το θέμα είναι πως 1400 στροφές είναι πάρα πολλές πάραυτα. Δεν νομίζω πως έχει το συγκεκριμένο πλυντήριο πρόβλημα, αλλά ότι όλα έτσι θα είναι. Θες 200 κιλά συσκευή για να μείνει μπετόν αρμέ, δλδ επαγγελματικό πλυντήριο. Λόγω της βάσης που έχω βάλει, το πλυντήριο δεν αλλάζει θέση καθόλου στο πάτωμα, αλλά τρίζει όλο σαν να κουταλιάζεις ζελέ γιώτης. 1400 στροφές και να φτάνει το πλυντήριο που θα πάρεις, δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις ποτέ νομίζω. Περισσότερο marketing gimmick είναι, τα ρούχα μια χαρά στύβονται στις λιγότερες. Λυπάσαι και τον κάδο σου να κάνει σαν τρακτέρ σε ανηφόρα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Dante80 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα