Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά εννοεί από θέμα υλικών, συναρμολόγησης κλπ.

'

Ακριβώς, δεν το διευκρίνισα σωστά. Δεν με κάλυψε από την ποιότητα της κατασκευής του.

• Like 1
  • Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.. Εχω ενα καινούργιο πληντυριο wirlpool απο αυτα τα στενα το οποιο όταν στιβει.παει στη κυριολεξία βολτα... Κοπανιεται σε ολο το μπανιο.. πρεπει να κανω κατι που δεν εχω κανει; Γνωριζει κανεις;

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Εχω ενα καινούργιο πληντυριο wirlpool απο αυτα τα στενα το οποιο όταν στιβει.παει στη κυριολεξία βολτα... Κοπανιεται σε ολο το μπανιο.. πρεπει να κανω κατι που δεν εχω κανει; Γνωριζει κανεις;

Λοιπόν το πλυντήριο στο εγκατέστησαν στο χώρο σου ή το τοποθέτησες εσύ;

1.Τις 3 ή 4 βίδες που έχει από πίσω (φαίνονται τα παξιμάδια τους) τις έχεις βγάλει; Θα το καταλάβεις και από το αν υπάρχουν πλαστικές τάπες σε 3 με 4 σημεία στην πίσω του πλευρά και εαν δοκιμάσεις να κουνήσεις με την παλάμη σου τον κάδο εσωτερικά και δεις ότι εκτος από την περιστροφή δεν κουνίεται πέρα δώθε καθόλου.

2.Εαν ναι τότε το δεύτερο βήμα είναι τα 4 ποδαράκια στήριξης από κάτω που είναι για την σταθερότητα του πλυντηρίου (να μην έχει μπαλάντζο). Το τεστάρεις με το να προσπαθήσεις να το σπρώξεις καθε φορά και από τη μία του άκρη σαν να θες να το "σηκώσεις" Εαν κουνιέται τότε πρέπει να περιστρέψεις το αντίστοιχο ποδαράκι μέχρι να πατήσει καλά και κατανεμημένα σε βάρος και στα 4 πόδια του.

3. Εαν πάλι ούτε κι αυτό είναι τότε το τρίτο και πιο σπάνιο φαινόμενο είναι να έχει προβλημα κάποια σούστα (ανάρτηση) του τύμπανου με αποτέλεσμα να μην απορροφά σωστά τη φυγόκεντρο δύναμη που δημιουργείται κατα το στύψιμο παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα που βλέπεις. Αυτό στο περίπου μπορείς να το δείς εαν με το χέρι σου καθώς σπρώχνεις το κάδο εσωτερικά παρατηρήσεις ότι κουνιέται πέρα δώθε υπερβολικά εύκολα. ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνει πέρα δώθε αλλά όχι και τόσο εύκολα.

Ενημερωσε μας με τα αποτελέσματα...

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά, αμφιταλλαντεύομαι σε δυό :

BOSCH WAK 20220 GR vs LG FH496TDAD

Το πρώτο είναι απλά Bosch, όπου ήταν η κατασκευάστρια στην οποία πίστευα. εδώ όμως μου λέτε πως πια η παραγωγή έχει πάει στα φθηνά χέρια Τουρκίας, άρα πάει η εγγύηση, άρα πάλι μπορεί να το κλαίω σε 7 χρόνια.

Το LG από την άλλη, δείχνει να είναι bestseller και απ' αυτά που διαβάζω στα user reviews τουλάχιστον είναι άψογο μέχρι και στο στέγνωμα - να μη θέλουμε και άπλωμα ρούχων.

Λέτε LG αντί για Bosch;

Προφανώς. Τα LG ειναι εξαιρετικά πλυντήρια. 

Στο ευρύ οικογενειακό, φιλικό, συγγενικό περιβάλλον έχουμε 4 ή 5 (αν δεν κανω λάθος) ευτυχισμένους χρηστες. 

Εμεις εχουμε και ψυγείο LG με εξισου θετική εικόνα σχετικά με απόδοση ,οικονομία και ελαχιστοποίηση θορύβων.

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για τα wirlpool τι αποψη εχετε?

Βλεπω καλες κριτικες αλλα δεν εχω γνωστο π να εχει παρει ωστε να μ πει...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω 10 χρονια (μπορει να ειναι και 13 δεν θυμαμαι ακριβως) ενα Brandt μαλλον εχει κλεισει πια γιατι δεν βλεπω νεα μοντελα.

Το πλυντηριο εχει βγει σκυλι παρολα τα προβληματα εχω καταφερει να το επισκευαζω οταν χαλαει (χαλασε η πορτα και αλλαξα το αλουμινιο που την κραταει)

Περιμενω να χαλασει για να παρω αλλο, αλλα 100% θα παρω LG, οτι βρω εκεινη την στιγμη απο 300 εως 400 ευρω.

Μαλιστα περιμενω να χαλασει πως και πως γιατι η γυναικα λεει, πως θα παρεις αλλο αφου αυτο δουλευει? :huh:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ότι και να πάρεις, μακρυά απο samsung!!!
σκέψου ότι τώρα που γράφω, έχω περάσει όλη τη νύχτα ρίχνοντας του σφαλιάρες μπάς και γυρίσει ο κάδος!

μόλις τελείωσε η εγγύηση έβγαλε πρόβλημα στην πλακέτα και ζητάνε 250+ € για αλλαγή σε πλυντήριο που το αγόρασα 450€ τέλος του 15

και δεν είμαι και ο μόνος, διάβασε στο skroutz να δείς πόσοι έχουν τέτοιο πρόβλημα!

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ πάλι θα διαφωνήσω με τον ανωτέρω φίλο, καθόσον έχω ένα Samsung 9κιλο πλυντήριο ρούχων εδώ και 3+ χρόνια (από τον 7ο/15), το οποίο εξυπηρετεί πολυμελή οικογένεια με 5 πλύσεις/εβδομάδα κατ'ελάχιστο, που δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα έως σήμερα. 

Δημοσ.

Ο καθενας εχει την εμπειρια του..

Εγω λεω μακρυα απο Indesit..

Μου εκαψε πλακετα ευτυχως 3 μερες πριν ληψει η εγγυηση (δεν τους βγηκε σωστα ο προγραμματισμος μαλλον )  :p ..

Με ταλαιπωρησαν αφαναστα μεχρι να το φτιαξουν .... Πρωτα ηρθε ο τεχνικος και το ειδε..

Μετα επρεπε να περιμενω γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικα και εκαναν 15μερες να ερθουν απο Ιταλια.

Οταν ξαναηρθε ο τεχνικος ελεγε οτι εκανα λαθος ο προηγουμενος και οτι δεν επισκευαζεται on site και επρεπε να το στειλουμε στο κεντρικο service..

Γενικα η ολη ταλαιπωρια κρατησε 20 μερες....

Το πλυντηριο ξαναχαλασε 3 χρονια μετα και επελεξα να παω σε Siemens...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...