Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό με τον ατμό με ενδιαφέρει κι εμένα! Αν έχει κανείς τέτοιο πλυντήριο ας πει αν είναι κάτι χρήσιμο και τι ακριβώς κάνει!Ο ατμός εχει 2 λειτουργίες. Μια για να σου φρεσκάρει τα ρούχα που δεν λερωθηκαν (πχ ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο που το φόρεσες μια φορά) και μια για να σου ισιωσει κάποια πολυ τσαλακωμενα ρούχα ώστε να τα σιδερωσεις πολύ πιο γρήγορα. Τα προγράμματα αυτά κρατάνε περίπου 20-25 λεπτά και τα ρούχα δεν βρέχονται καθόλου. Βγαίνουν ζεστά αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά αρωματικά πανακια που υπάρχουν για τα στεγνωτηρια, ώστε να αποκτήσουν κάποια έξτρα φρεσκάδα. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί καλά, ειδικά ως προς το φρεσκαρισμα των ρούχων. Επίσης τα πλυντήρια που δεν έχουν ιμάντα και ο κάδος είναι απευθείας πάνω στο μοτέρ, είναι τα πιο αθόρυβα και σταθερά, χωρις κραδασμούς και πιο "απόλυτες" κινήσεις του κάδου.Επισης να κοιτάτε να είναι βαριά. Όσο πιο βαρύ, τόσο πιο σταθερό. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό με τον ατμό δουλεύει και για τσιγαρίλα? 1
topmar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατί να μην πάρεις Samsung? Εγώ πήρα το 9κιλο WF90F5E 3U4W/EU πριν 2+ χρόνια με 615€, δουλεύει κατά μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα για Πολύτεκνη οικογένεια και δεν έχω κανένα πρόβλημα έως σήμερα. Το Siemens που είχα πριν, στα 2 χρόνια χάλασε η πλακέτα και ήθελαν 250€ για αλλαγή.. ... Ξανασκέψου το για το Samsung θα έλεγα... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2017 από topmar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως αυτό το πράγμα που τα 5κιλα έχουν αστεία διαφορά τιμής με άλλα αντίστοιχα μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι τρομακτικά εκνευριστικό. Σε κάποια περιπτώσεις πχ βρίσκεις 6-8κιλο φτηνότερο από 5κιλο!
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ατμός εχει 2 λειτουργίες. Μια για να σου φρεσκάρει τα ρούχα που δεν λερωθηκαν (πχ ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο που το φόρεσες μια φορά) και μια για να σου ισιωσει κάποια πολυ τσαλακωμενα ρούχα ώστε να τα σιδερωσεις πολύ πιο γρήγορα. Τα προγράμματα αυτά κρατάνε περίπου 20-25 λεπτά και τα ρούχα δεν βρέχονται καθόλου. Βγαίνουν ζεστά αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά αρωματικά πανακια που υπάρχουν για τα στεγνωτηρια, ώστε να αποκτήσουν κάποια έξτρα φρεσκάδα. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί καλά, ειδικά ως προς το φρεσκαρισμα των ρούχων. Επίσης τα πλυντήρια που δεν έχουν ιμάντα και ο κάδος είναι απευθείας πάνω στο μοτέρ, είναι τα πιο αθόρυβα και σταθερά, χωρις κραδασμούς και πιο "απόλυτες" κινήσεις του κάδου.Επισης να κοιτάτε να είναι βαριά. Όσο πιο βαρύ, τόσο πιο σταθερό. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα πάρω ένα πλυντήριο - στεγνωτήριο και σκεφτόμουν να πάρω ένα που έχει και ατμό αν είναι κάτι χρήσιμο. Καλό ακούγεται, οπότε μάλλον θα πάω σε αυτό. Αυτό με τον ατμό δουλεύει και για τσιγαρίλα? Σημαντικό! Έτσι όπως το καταλαβαίνω πρέπει να κάνει γιατί λέει για μυρωδιές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό με τον ατμό δουλεύει και για τσιγαρίλα? Ναι αν βάλεις μαζί και το αποσμητικο πανακι για να το ενισχύσεις κάπως. Εκτός αν μιλάμε για ρούχα που έμειναν ώρες μέσα σε ...τεκέ. 1
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και το θέμα είναι για πλυντήριο μόνο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να ρωτήσω εδώ για 2 σε 1. Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο: http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/155257-lg-fh4u2tdh1n http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/157906-aeg-l87695nwd Έχει κανείς άποψη από θέμα χαρακτηριστικών, μάρκας, αξιοπιστίας κλπ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 "Χαμηλές" ενεργειακές κλάσεις πάντως και τα 2...
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 "Χαμηλές" ενεργειακές κλάσεις πάντως και τα 2... Σε 2 σε 1 όλα έτσι είναι, μέχρι Α. (Τουλάχιστον αυτά που είναι σε προσιτή τιμή). 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το γνώριζα αυτό. 1
G.bar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ σε αναζήτηση πλυντηρίου-στεγνωτηρίου. Με ενδιαφερει όταν βγαζω τα ρουχα να είναι "κατευθείαν για ντουλαπα", με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση και αξιόπιστη αντιπροσωπεια. Αν έχει κάποιος να προτείνει κατι..
snb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα candy τι άποψη έχετε; Έχω βρει κάποια με ενδιαφέρον χαρακτηριστικά και σε χαμηλές τιμές.
AristidisZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα candy τι άποψη έχετε; Έχω βρει κάποια με ενδιαφέρον χαρακτηριστικά και σε χαμηλές τιμές. Πολύ ευχαριστημένος από πλυντήριο πιάτων Για ρούχων δε ξέρω βέβαια τι γίνεται
vasilk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα candy τι άποψη έχετε; Έχω βρει κάποια με ενδιαφέρον χαρακτηριστικά και σε χαμηλές τιμές. Προσωπικά, την καλύτερη. Candy έχω και ρούχων και πιάτων. Πλυντήριο ρούχων (5kg) το έχω 18-19 χρόνια. Το είχα αγοράσει όταν ήμουν ακόμα φοιτητής και έχει μετακομίσει 3 φορές από τότε. Εδώ και αρκετά χρόνια δουλεύει 4-5 φορές την εβδομάδα (τετραμελής οικογένεια πια) και πλένει σχεδόν άψογα. Το "σχεδόν" το λέω γιατί η γυναίκα λέει πως δεν παίρνει το μαλακτικό οπότε πλένουμε χωρίς μαλακτικό. Πλυντήριο πιάτων (45cm), άψογο και αυτό εδώ και 10 χρόνια. Δουλεύει 2-3 φορές την εβδομάδα. Βέβαια δεν ξέρω για σήμερα γιατί σήμερα όλα τα πράγματα είναι πιο "ευαίσθητα" και δεν κρατάνε τόσα χρόνια.
Dvs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ατμός εχει 2 λειτουργίες. Μια για να σου φρεσκάρει τα ρούχα που δεν λερωθηκαν (πχ ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο που το φόρεσες μια φορά) και μια για να σου ισιωσει κάποια πολυ τσαλακωμενα ρούχα ώστε να τα σιδερωσεις πολύ πιο γρήγορα. Τα προγράμματα αυτά κρατάνε περίπου 20-25 λεπτά και τα ρούχα δεν βρέχονται καθόλου. Βγαίνουν ζεστά αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά αρωματικά πανακια που υπάρχουν για τα στεγνωτηρια, ώστε να αποκτήσουν κάποια έξτρα φρεσκάδα. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί καλά, ειδικά ως προς το φρεσκαρισμα των ρούχων. Επίσης τα πλυντήρια που δεν έχουν ιμάντα και ο κάδος είναι απευθείας πάνω στο μοτέρ, είναι τα πιο αθόρυβα και σταθερά, χωρις κραδασμούς και πιο "απόλυτες" κινήσεις του κάδου.Επισης να κοιτάτε να είναι βαριά. Όσο πιο βαρύ, τόσο πιο σταθερό. Αυτο με τον ατμο δείχνει αρκετά καλό αν μπορεις να το ξαναφορέσεις χωρις σιδέρωμα. Πρέπει να γλιτώνεις πολλά πλυντήρια και σιδέρωμα αν δουλέυει σωστά Τα αποσμητικά πανακια υπαρχουν στο supermarket ή μονο στα καθαριστήρια? Εϊναι μιας χρήσης; Χοντρικά ποσο κάνουν; Ευχαριστώ Γιατί να μην πάρεις Samsung? Εγώ πήρα το 9κιλο WF90F5E 3U4W/EU πριν 2+ χρόνια με 615€, δουλεύει κατά μέσο όρο 3 φορές την εβδομάδα για Πολύτεκνη οικογένεια και δεν έχω κανένα πρόβλημα έως σήμερα. Το Siemens που είχα πριν, στα 2 χρόνια χάλασε η πλακέτα και ήθελαν 250€ για αλλαγή.. ... Ξανασκέψου το για το Samsung θα έλεγα... Για samsung με τιποτα, την εχω πληρωσει πολυ καλα και την έχω μαυρίσει για τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα σε ηλεκτρικές συσκευές, μεχρι να αποκτήσει κάποια εμπειρία σε αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα