prokopisboy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 δεν εισαι ο μονος εκει εξω φιλε 2 φορες πηρα στα χερια μου smartphone δοκιμαστικα(LG P500,Htc wildfire s)και τα επεστρεψα σε 1 εβδομαδα πισω. (θα μου πεις βλεπω εχεις ταμπλετ-απαντω καμια σχεση με τηλεφωνο το εχω για ιντερνετ,χαρτες οταν ειμαι εξω και μονο) αν βγει και σε dual sim(πλεον εκει ειναι η κατηγορια μο)η σε παραλλαγη με qwerty το εχω παρει αμεσα(αν και ΟΠΟΤΕ ερθει ξαναλεω) Και εγώ είχα πάρει μια εσπρεσιέρα κινέζικη και την επέστρεψα σε μια βδομάδα, έλεγα καλύτερα με το μπρίκι και το μιξεράκι. το Nespresso όμως μου άλλαξε γνώμη Η ανάλυση είδα είναι στο Nokia 320x240 μια χαρά πρέπει να είναι για αυτή την οθόνη γιατί στο Sony Erricson feature που είχα παλιά η κακή ανάλυση με ενοχλούσε.
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζω και με φαντάζομαι πια με αυτό το κινητό και ένα nexus 7 στην τσάντα, συνολικά θα πληρώσω πολύ λιγότερα χρήματα και λειτουργικά θα είμαι πολύ πιο καλά, αφού τσαντάκι κουβαλάω μαζί μου πάντα ούτως ή άλλως. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι δεν θα μπορώ να κουβαλάω το nexus στο τρέξιμο.
disqualified Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζω και με φαντάζομαι πια με αυτό το κινητό και ένα nexus 7 στην τσάντα, συνολικά θα πληρώσω πολύ λιγότερα χρήματα και λειτουργικά θα είμαι πολύ πιο καλά, αφού τσαντάκι κουβαλάω μαζί μου πάντα ούτως ή άλλως. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι δεν θα μπορώ να κουβαλάω το nexus στο τρέξιμο. καιρος για garmin!!! http://www.skroutz.gr/s/2910528/Garmin-Forerunner-Khaki-Rubber-Strap-010-00741-01.html
venumis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Βρίσκει η Nokia ξανά τον εαυτό της? Ωραίο κινητό δείχνει αλλά δεν θα εχει μέλλον αν το δούμε κοντά στα 140€ στα καταστήματα. Καλά κάνει η Nokia και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη της αλλά θα πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχει το πάνω χέρι όπως κάποτε όσο αφορά τις τιμές των κινητών της. Θα πρέπει να προσελκύσει και νεους αγοραστές που δεν την ξέρουν αλλά με πιο δελεαστικές τιμές. Επίσης υπάρχει και κόσμος που κουράστηκε να είναι μονίμως εξαρτημένος απο μια πρίζα.Κακά τα ψέματα αλλά με τις έξυπνες παντόφλες εχει χαθεί ο όρος "ΚΙΝΗΤΟ" !
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 καιρος για garmin!!! http://www.skroutz.gr/s/2910528/Garmin-Forerunner-Khaki-Rubber-Strap-010-00741-01.html Από αυτό προσπαθώ να απαλλαγώ. Έχω ένα suunto t3c, αλλά όταν (και αν) χαλάσει δεν σκοπεύω το αντικαταστήσω, θα έχω μαζί μου το κινητό, ώστε να ακούω και μουσική. Δυστυχώς, για τον ερασιτέχνη, τα running apps των κινητών έχουν γίνει πολύ πιο γοητευτικά από τα running watches. Θα χάσω τους παλμούς και διάφορα άλλα βέβαια, αλλά δεν με πειράζει.
HERTHAN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕ στα 115 εεεεεεε....... :shock: :shock: ........204 ευρω ΕΛΕΟΣ
gountisa Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Καλημέρα, ξέρει κάποιος αν η DUAL Sim έκδοση "κολλάει" λόγω Dual; Ψήνομαι να το πάρω και ο μόνος μου ενδοιασμός είναι μήπως αργεί με τη δεύτερη Sim.. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα