Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τη μια λες οντως γιατι να μην εχει wi-fi, απο την αλλη ομως δεν ειναι τηλεφωνο που μπορεις να κανεις browsing, ειναι μονο για αλιευση πληροφοριων ισως και μηνυματων για κανενα e-mail κειμενου...αντε να ανεβασεις και καμια φωτογραφια...και κυριως On the go. Δεν ειναι τηλεφωνο για να κατσεις να χαζεψεις στο net. Απευθυνεται σε αυτον που θα το αγορασει οταν υπαρχει wi-fi ή θα εχει διαθεσιμο PC (δουλεια_σπιτι) ή θα εχει ενα tablet οταν θα θελει κατι παραπανω. Απευθυνεται κυριως σε αυτον που θελει μεγαλυτερη αυτονομια αλλα να εχει και μια προσβαση στο Net οταν τη χρειαστει και δεν υπαρχει κατι αλλο

Δημοσ.

Απο τη μια λες οντως γιατι να μην εχει wi-fi, απο την αλλη ομως δεν ειναι τηλεφωνο που μπορεις να κανεις browsing, ειναι μονο για αλιευση πληροφοριων ισως και μηνυματων για κανενα e-mail κειμενου...αντε να ανεβασεις και καμια φωτογραφια...και κυριως On the go. Δεν ειναι τηλεφωνο για να κατσεις να χαζεψεις στο net. Απευθυνεται σε αυτον που θα το αγορασει οταν υπαρχει wi-fi ή θα εχει διαθεσιμο PC (δουλεια_σπιτι) ή θα εχει ενα tablet οταν θα θελει κατι παραπανω. Απευθυνεται κυριως σε αυτον που θελει μεγαλυτερη αυτονομια αλλα να εχει και μια προσβαση στο Net οταν τη χρειαστει και δεν υπαρχει κατι αλλο

Μια χαρά facebook messenger, whats up, email κλπ έχει. Γιατί να μην μπορείς να τα εκμεταλλευτείς και χωρίς την σύνδεση, μόνο με wifi; Επίσης γιατί να μην μπορείς να κάνεις ένα hotspot όπως με παλαιότερα nokia στην προ smartphone εποχή;

• Like 1
Δημοσ.

το κυριοτερο ειναι οτι αυτα τα τηλεφωνα δεν χρησιμοποιουνε κρυφα το data plan σου οπως ολα τα συγχρονα λειτουργικα.

πχ στο android ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να χρησιμοποιησεις το 0.facebook.com που υποτιθεται ειναι δωρεαν γιατι αν το κανεις, αλλες 100 εφαρμογες στο παρασκηνιο θα σε χρεωσουν που χρησιμοποιουνε το data plan σου, ακομα και αν τις βαλεις σε firewall (DroidWall) τοτε ο ιδιος ο browser θα σε χρεωσει που εκτος απο το 0.facebook.com θα χρησιμοποιει και αλλες διευθυνσεις κρυφα ή απλα θα κανει ελεγχο στον δικο του server για νεα εκδοση ή οτιδηποτε αλλο, με λιγα λογια στα συγχρονα λειτουργικα εσυ μπορει να κανεις χρηση 10mb αλλά απο πισω αλλα 50mb εχουν ξοδευτει εν αγνοια σου.

γενικα αυτα τα τηλεφωνα ειναι οτι πρεπει για να εχεις 100mb internet που δεν κοστιζουν και τιποτα και να εισαι ολο τον μηνα online στον messenger και στον email client. 

εχω ενα Nokia 6600 για 2ο τηλεφωνο που ναι μεν ειναι smartphone αλλά απο αυτονομια κραταει μια εβδομαδα με συχνη χρηση και δεν τελειωνει με τιποτα το data plan γιατι χαλαει ακριβως οσο θελω και τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Σχόλιο από το Reddit: "Wait a minute. A phone built to be used as a phone? What are those guys? Crazy?"

Ακριβούλι πάντως, το Nokia 107 με ψήνει περισσότερο.

Δημοσ.

Τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν πολύ χαμηλό SAR.

εγω παντως οταν ειχαν βγει K850i,Nokia N73 κλπ κλπ που ειχαν SAR πανω απο 1 παλι εβλεπα κοσμο να τα εχει.

το θεμα ειναι οτι η αγορα εγινε ετσι γιατι ο κοσμος συνεχιζει να τα αγοραζει.Ας ριχνανε ολοι μαυρο στο καθε τηλεφωνο με οθονη αφης κλπ κλπ και θα βλεπαμε αν συνεχιζοταν αυτο.

και ξαναλεω.

μερικοι(οπως κ εγω)χρειαζομαστε κινητα που κανουν μονο αυτο που πρεπει να κανουν και να βγαζει η μπαταρια τους οπως παλιοτερα.Με την αλλαγη που εχει γινει τα τελευταια χρονια η αγορα εχει σταματησει να βγαζει τετοιου ειδους τηλεφωνα με καλα χαρακτηριστικα.Ειχα για 3 χρονια Κ850i και για αλλα 2+κατι SE Aino τα οποια υστερα απο τοσο καιρο και την τρομερη χρηση που τους εκανα παρεδωσαν πνευμα.Αυτη τη στιγμη τηλεφωνα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα υπαρχουν αλλα ειναι αφης/android/ios κλπ κλπ.Εγω λοιπον και αλλοι που δεν χρειαζομαστε αφης κλπ θα μεινουμε χωρις τηλεφωνο η θα αναγκαστουμε να παρουμε τηλεφωνο του 20αρικου;

Οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου αγορασα το νοκια 206 και αντι για αναβαθμιση εχω κανει υποβαθμιση σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του Aino/N95 κλπ που κυκλοφορουσαν καποτε θα θεωρουταν hi-tech.Επισης το ταμπλετ το εχω αντι να κουβαλαω υπολογιστη στη σχολη και για χαρτες οταν ημουν διακοπες.

Αν βγει το 515 σε dual sim και ερθει στην ελλαδα καποτε περιμενετε review απο μενα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...