Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Εxω smartphone, αλλά πήγα και πήρα 'ενα κινητό από την samsung με 2 sim 14 ευρώ... Μπορώ να πω ότι την έχω καταβρεί και το έκανα κύρια συσκευη μου.. Το μόνο που μου ξινιζει έιναι ότι δν έχω καποιο mp3 για ήχο κλήσης γιατί μου την σπαει το απλό ντριν ντριν.. άσε που μέτρησα της μερες της μπαταρίας.. Από 30 Ιουλίου το φόρτισα στις 29 Αυγούστου ξανά.. ενώ το xperia που έχω κάθε μέρα τρωει μπρίζα.......

αυτό το Νόκια φαίνεται πολύ όμορφο και συμπαγές τηλέφωνο... Η κάμερα δεν μπορώ να πω ότι την χρειάζομαι και τόσο, αλλά το ότι έχει και αυτή την δυνατότητα δεν μέ χαλάει και καθόλου

μιλας για το Ε1182;

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μοναδικός που σηχάθηκε τα smartphones.

Δεν τα εχω σιχαθει γιατι δεν ειχα ποτε και μ'αυτα που βγαζει η NOKIA δεν με βλεπω να παιρνω.

Προσπαθησα λιγο να δουλεψω του αδερφου μου (σαμμυ s4) αλλα στο 5λεπτο δενννν................!

Δημοσ.

το μαύρο απλά τα σπάει,επιτέλους ένα καινούριο non touch κινητό με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά.

εγώ το nexus s το έχω για το vodafone στο σπίτι,κανονικά στο whats up το κ850i μου έχω που παρόλο που το έχω απο την 1 λυκείου(5 χρόνια) κρατάει 4-5 μέρες χωρίς φόρτιση με κλειστό 3G.

Δημοσ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 38 ΜΕΡΕΣ???

Δηλ θα κρατάει με μια πλήρη φόρτιση 38 μέρες;

ναι αν το παρατησεις χωρις σιμ και δεν το χρησιμοποιεις χαλαρα

στο 206 λεει 30κατι μερες και με 1 σιμ με βγαζει χαλαρα 5+ με πληρη χρηση.Με 2 σιμ με βγαζει κοντα 3+μερες!

Δημοσ.

Πάντα μου άρεσαν τα κίνητα που χωρούσαν στην τσέπη. Τελευταία το είχαμε χάσει λίγο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν έχεις κουμούτσα δεν λέει με τπτ. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να προσθέσεται πατριαρχικό μούσι στον τύπο για ποιο ολοκληρωμένη εικόνα trend

Making-phone-call-on-Samsung-Galaxy-Note

Δημοσ.

ναι , αυτό έιναι ... έιμαι υπερ ικανοποιημένος από αυτό το τηλέφωνο

επειδη κι εγω το εχω μου φαινεται δυσκολο να σου κρατησε ενα μηνα εκτος και αν δεν ανοιξες ουτε λεπτο την οθονη του. Σε καθε αλλη περιπτωση κραταει οχι πανω απο 15 μερες αλλα οχι και ενα μηνα

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο....

Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορούσαν να το κάνουν ελαφρύτερο από 102 γραμμάρια όταν το iphone 5 είναι στα 112!!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου τηλέφωνα στην προ-smartphone εποχής ήταν ένα SonyEricsson στα 78γρ.

Δημοσ.

Ωραίο,άλλα εγώ πάνω απο 100Ε για κινητό δεν δίνω .

Μάλλον θα πάρω το 301.

Smartphone δεν ειχα ποτε και δεν με ενδιαφέρει να εχω εναν υπολογιστή στη τσέπη μου.

Δημοσ.

πολύ εμφανίσιμο, έχει και μεγάλα πλήκτρα που σημαίνει ότι είναι αρκετά βολικό.

αν ήταν 3' η οθόνη πιστεύω ότι θα ήτα πολύ καλή επιλογή για εφεδρικό τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...