Mitsakos86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι πηρα μόλις και μου έδωσε μια αντίστοιχια το MTD2955 και μου ειπε οτι με αυτο θα δουλέψει. Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia 1
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι μπορείς να βρεις και παρόμοιων χαρακτηριστικών απλά το θέμα είναι ποιος θα σου πει με σιγουριά; Αν σου το είπε απο το μαγαζι πες του οκ αλλα αν τα καψω ολα εσυ θα φταις
coolerman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 ωραίος. πές αποτελέσματα έτσι για την ιστορία
Mitsakos86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δηλαδη μπορει να καεί η motherboard? Sent from my iPhone using Insomnia Αν ειναι να καεί μονο η μητρικη λεω να το δοκιμάσω ετσι κι αλλιώς και τωρα αχαριστη ειναι. Το θεμα ειναι μην παρει η μπάλα και τα υπόλοιπα . Sent from my iPhone using Insomnia
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Λογικά δε θα πάρει κάτι άλλο μαζί. Το πολύ πολύ να ξανακαεί σχεδόν αμέσως αυτό που θα αλλάξεις. Πιθανότατα να δουλέψει και κανονικά κιόλας.
Mitsakos86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Θα σε γέλασε δεν ξέρω. Απλα η μητρικη δεν αναγνωρίζει την κάρτα γραφικών ενω της δείχνει ρεύμα δεν αναβει η οθονη. Επάξια στην πλακέτα της μητρικης και βρήκα αυτο το τρανζιστορ και εναν πικνωτη καμενο Sent from my iPhone using Insomnia
Mitsakos86 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια δεν ημουν αθηνα. Πήγα στον φανο και μου έδωσε ενα παρόμοιο και μου ειπε οτι απλα αυτο αντέχει ποιο πολλα volt. Και εγω εχω την απορία αφου αντέχει ποιο Πολλα σε κάποιο προβλημα αντι να καεί δεν θα αφήσει να περάσει παραπανω πάτε να μου κάψει κατι αλλο; Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο που μου έδωσε ειναι το B40 NT. 2955G ενω αυτο που ειχε ειναι το ΑPM3095P Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα