GeorgeVls Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το ότι φέρνει σε σειρά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κινηματογραφικό παιχνίδι. Το αντίθετο μάλιστα.
Daemonos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ανέφερα την λέξη Δέος την οποία την έβαλα σε "" για αυτό το λόγο ακριβώς, το Shadow of Colossus είναι κινηματογραφικό όσο αναφορά το Gameplay του και το Story, άποψή μου πάντα αυτό, συμφωνώ απόλυτα με το Uncharted είναι ένα απο τα πιο καλά παραδείγματα! Πάντως δείτε και το Fahrenait....
Daemonos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Heavy Rain Θα μπορούσε αν είχε λίγο πιο Arcade gameplay
drake. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Dead space 3.lord of shadow 1.splider cell black list πολυ καλο το splider το τερματισα
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κανενας ομως ρε παιδι μου δεν εχει βαλει Half Life 1 και 2? Κανενας ομως? Κατα τα αλλα το ποιο κινηματογραφικο παιχνιδι που εχω παιξει ever ειναι το Super Metroid 3 και Metroid Prime με μικρη διαφορα απο τα Half Life (μιλαμε για διαφορα τριχας).
Vole Maulder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τα Half Life δεν ήταν consistent. Τουλάχιστον εγώ γι' αυτό δεν τα ανέφερα. Το πρώτο μισάωρο του 2 είναι εξαιρετικό παράδειγμα γι' αυτό το topic, αλλά μετά το χάνει σε αρκετά σημεία και για αρκετές ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα