azuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπερα,αυτο το 15θημερο δινουν τα deadrising 2 kai deadrising2 : case 0 Mε αφηνει να κατεβασω μονο το deadrising 2 και οχι το case 0 .Υπαρχει καποιος περιορισμος στην Ελλαδα λογω region η κανω κατι λαθος?! Εχει κατεβασει κανεις και τους 2 τιτλους?
Vole Maulder Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι λογαριασμό έχεις; Ελληνικό ή Ιρλανδικό/κάτι άλλο;
azuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι λογαριασμό έχεις; Ελληνικό ή Ιρλανδικό/κάτι άλλο; ελληνικο μαλλον,τα χεις κατεβασει και τα 2?
Vole Maulder Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Οχι, έχω ιρλανδικό και δε με αφήνει να κατεβάσω το Case Zero. Φίλος μου με ελληνικό τα έχει κατεβάσει και τα δύο. Γι' αυτό ρώτησα για το λογαριασμό. Δεν το τσεκάρεις, να σιγουρευτούμε αν είναι αυτό;
azuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Οχι, έχω ιρλανδικό και δε με αφήνει να κατεβάσω το Case Zero. Φίλος μου με ελληνικό τα έχει κατεβάσει και τα δύο. Γι' αυτό ρώτησα για το λογαριασμό. Δεν το τσεκάρεις, να σιγουρευτούμε αν είναι αυτό; ειχα βαλει location california για ενα 2μερο gold trial,τωρα το αλλαξα σε athens greece αλλα παλι δεν το κατεβαζει,λεει not available at your region.Απο που επιλεγεις την χωρα για τον λογαριασμο σου?Μηπως το εκανα σε λαθος μερος..
Vole Maulder Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τη χώρα, όχι το location, την επιλέγεις όταν φτιάχνεις το λογαριασμό πρώτη φορά και μετά δεν αλλάζει, παρά μόνο μέσω αίτησης η οποία επιτρέπεται μία φορά ανά τρεις μήνες. Το location στο προφίλ δεν επηρεάζει τίποτα. Μπες στο msn/hotmail/live account που έχεις συνδεμένο με το Xbox Live και δες τι χώρα γράφει. 1
azuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τη χώρα, όχι το location, την επιλέγεις όταν φτιάχνεις το λογαριασμό πρώτη φορά και μετά δεν αλλάζει, παρά μόνο μέσω αίτησης η οποία επιτρέπεται μία φορά ανά τρεις μήνες. Το location στο προφίλ δεν επηρεάζει τίποτα. Μπες στο msn/hotmail/live account που έχεις συνδεμένο με το Xbox Live και δες τι χώρα γράφει. μπηκα τωρα και την αλλαξα απο το pc,ηταν Αμερικη πριν.Το θεμα τωρα ειναι οτι ενω στον λογαριασμο αλλαξαν τα στοιχεια,στα settings του xbox δεν με αφηνει να αλλαξω την Aμερικη και δεν εχει κανει update απο μονο του.Καπου διαβασα οτι θελει μεχρι 24 ωρες για να γινουν register τα νεα στοιχεια,ισχυει?
Vole Maulder Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος πως αρκεί αυτό που έκανες. Για δες κι εδώ http://support.xbox.com/en-GB/billing-and-subscriptions/account-management/change-region
azuli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι σίγουρος πως αρκεί αυτό που έκανες. Για δες κι εδώ http://support.xbox.com/en-GB/billing-and-subscriptions/account-management/change-region συμφωνα με αυτο το εκανα
Vole Maulder Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 A, τότε ίσως είναι το 24ωρο που λες. Κάνε ένα ποστ όταν ολοκληρωθεί η φάση, αν δε σου είναι κόπος, να δούμε πόσο παίρνει τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα