Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι το καλυτερο; Εαν τα συνδεσω στη μητρικη μπορω να ορισω ακριβως την ταχυτητα που θα τρεχουν, οπως επισης θα μπορω να τα κανω και monitor. Επισης δε ξερω εαν ζοριζουν τη μητρικη καθολου, οταν τα εχω συνδεδεμενα σε αυτη.

Απο την αλλη, εαν τα εχω στο fan controller, παλι υπαρχει διακοπτης για τρεις επιλογες, οποτε δε θα τρεχουν στο 100%.

Τι ειναι το καλυτερο και γιατι;

Οι αποψεις παντως τεινουν υπερ του fan controller.

Δημοσ.
Μιας και έχεις Asus μητρική δοκίμασε το Fan Xpert 2 που έρχεται με το AI Suite 3.

Αρκετά καλό, ευέλικτο πρόγραμμα. Αυτά που ανέφερες μπορείς να τα κάνεις με ευκολία (όπως και κάποια άλλα ακόμη).

Αυτό για τον fan controller δεν είμαι σίγουρος, τί εννοείς ότι δεν θα τρέχουν στο 100%; 

Περισσότερο μάλλον έχει να κάνει με το πως θέλεις να ελέγχονται οι ανεμιστήρες. Χειροκίνητα από εσένα ή αυτόματα από την μητρική.
Δημοσ.

Ποιος ο λογος να κατεβαζει και να ρυθμιζει προγραμματα, απο τι στιγμη που μπορει με μια απλη κινηση των 2 δαχτυλων του μονο να κανονιζει οσο θελει τις στροφες?

Δημοσ.

Εβαλα το AI Suite 3, αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα, αν και εχει αρκετες ωραιες επιλογες. Βεβαια απ'οτι καταλαβα ειναι κατι αναλογο τους bios, αλλα οχι τοσο αξιοπιστο. Θα το σβησω.

Δημοσ.

Αυτα τα AI Suite κτλπ οταν τα ειχα βάλει μονο προβλήματα μου δημιουργούσαν , καλύτερα Fan Controller

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ο λογος να κατεβαζει και να ρυθμιζει προγραμματα, απο τι στιγμη που μπορει με μια απλη κινηση των 2 δαχτυλων του μονο να κανονιζει οσο θελει τις στροφες?

Μπορεί να προτιμάει να γίνονται αυτόματα οι αλλαγές των στροφών του ανεμιστήρα από το να το κάνει χειροκίνητα (για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα θέση controller στο κουτί, θέση κουτιού, κλπ ).
Θα έχει περισσότερες επιλογές στροφών ανεμιστήρα (ακόμα και κλείσιμο ανεμιστήρων, για παράδειγμα, σε idle καταστάσεις) όπου με έναν fan controller κουτιού έχεις συνήθως μόνο τρεις επιλογές.

Απλά βάζεις το ai suite και χρησιμοποιείς μόνο το fan xpert 2 και τίποτα άλλο. Αν θες το δοκιμάζεις κάποια στιγμή αφού το έχεις.
Δημοσ.

Βάλε το πάνω στη μητρική , πέρασε το speedfan και απόλαυσε αυτόματο έλεγχο όπως ακριβώς εσύ τον ορίζεις . Αρκεί βέβαια το speedfan να υποστηρίζει την μητρική σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...