Προς το περιεχόμενο

Νέο υβριδικό υπολογιστή θα παρουσιάσει πολύ σύντομα η Sony

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως βλέπω με τους Haswell δεν φαινεται προοπτική για Transformer στυλ υβριδικά να έχουμε δηλαδη ανταγωνισμό να βρούμε κάποιο κατάλληλο.

Η μοναδική ελπίδα είναι με τους Bay Trail μήπως δούμε πιο πολλά μοντέλα απο τους κατασκευαστές να πχ στις 11.6 ιντσες και σε πιο λογική τιμη απο 1500 και φευγα

Πχ κανά μοντέλο με τετραπυρινο Bay Trail,64 gb ssd,full HD οθόνη,4 gb ram με extra dock keyboard με την μπαταρία του με USB 3.0 και hdmi εώς 800 ευρω.

Έτσι θα μπορεί να παίξει καλύτερα και τον ρόλο του ultrabook και σαν tablet μιας και στις 11.6 ιντσες εώς 700-750 γραμμάρια είναι εφικτό,το έχουμε δει και με τόυς Clovair Trail πέρσι με το Asus Vivo Tab ή το HP Envy x2.

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε μεγάλε εντάξει και εμείς έχουμε macbook pro, iphone & ipod αλλα δεν κάνουμε έτσι!! Σκοπός είναι να βγαίνουν ωραία, αξιόπιστα και εύχρηστα τεχνολογικά προιόντα. Δεν εχει σημασία ποιός τα βγάζει!!

Σαν ιδεά ο υβριδικός υπολογιστής μου φαίνεται ωραία! Πιστεύω οτι προς τα κει θα κινηθύν όλες οι εταιρείες. Το θεμα είναι στην πραγματική χρήση τι γίνεται;; Συμφέρει; Το έχει δοκιμάσει κανείς;;

Ποιος σου ειπε οτι εχω mac,iphone ή ipod?

Τα υβριδικα ειναι η αγαπημενη μου κατηγορια και εχει απο το 2008 που εχω και παρακολουθω τις εξελεξεις τους!

Απλα δε μιλαμε για την apple,γι'αυτο ας συγκεντρωθουμε στο θεμα που ειναι η sony και τα υβριδικα!

υβριδικο? δλδ τι? θα καιει και πετρελεο εκτος απο ρευμα?

διαβάζω το ποστ σου. βλέπω το άβαταρ σου. ξαναδιαβάζω το πόστ σου. διαβάζω την υπογραφή σου.

ωραίος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...