Προς το περιεχόμενο

Νέο υβριδικό υπολογιστή θα παρουσιάσει πολύ σύντομα η Sony

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony δεν είναι καινούρια στην κυκλοφορία υβριδικών υπολογιστών που συνδυάζουν λειτουργίες tablet και ενός φορητού υπολογιστή κάτω από μια κοινή στέγη.Με ένα μικρό βίντεο που κυκλοφόρησε στο επίσημο της κανάλι στο YouTube, η Sony προετοιμάζει το έδαφος για ένα νέο υβριδικό σύστημα το οποίο θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στην IFA 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών.

Στο βίντεο βλέπουμε δύο χέρια να "παίζουν" με ένα κομμάτι χαρτί όπως γίνεται με τη δημιουργία των origami, δημιουργώντας αυτή τη φορά διαφόρες χρήσεις ενός υπολογιστή. Έτσι βλέπουμε ένα tablet, ένα φορητό υπολογιστή, ένα viewer mode με το περιεχόμενο της οθόνης να εμφανίζεται σε όλους και τέλος η οθόνη να βρίσκεται σε οριζόντια θέση ως συνέχεια του πληκτρολογίου.

Όλες αυτές οι χρήσεις πάντως μας θυμίζουν τη σειρά IdeaPad Yoga της Lenovo, από τα πιο δημοφιλή Windows 8 συστήματα, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι η Sony ετοιμάζει τη δική της πρόταση, κάτι που θα μάθουμε σίγουρα την επόμενη εβδομάδα.

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια πρόβλεψη! (Καλημέρα)

Πιθανά σχόλια στο ενδεχόμενο η Sony να βγάλει κάτι τέτοιο

• Τι χαζομάρα
  • Έλα πάρε κόσμε, στα 2 σουβλάκια το 1 δώρο
  • μάπα ιδέα
  • Σιγά το πράμα

Πιθανά σχόλια στο ενδεχόμενο η Apple να βγάλει κάτι τέτοιο

• Πολύ καλό
  • Καταπληκτική ανακάλυψη, την πατένταραν?
  • Να δει η Samy πόσο μπροστά είμαστε!
  • Πιστεύω θα κάνει πάταγο, είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει, συνδυάζει κινητό, λαπτοπ, tablet σε 1 και είναι πολύ βολικό.
  • Περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει, δεν θα φάω για 1 χρόνο, θα κρατήσω τα λεφτά για να το αγοράσω.
  • Θα το παραγγείλω από Αμερική για να είμαι από τους 1ους που θα το έχουν.
  • Θα δώσω έστω και το ένα μου νεφρό για να το πάρω, και μετά από 6 μήνες που θα βγεί το Version2 θα δώσω και το άλλο μουνεφρό.

Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα, με διάθεση χιουμορ πάντα!

Καλή σας μέρα κύριοι & κυρίες

• Like 15

Μια πρόβλεψη! (Καλημέρα)

Καλα δεν ειναι κατι πρωτότυπο,ουτε καν για την ιδια τη sony!

Υβριδικο εχει βγάλει πολυ πιο πριν τα ipad οπως εχουν βγαλει και αλλες εταιρίες!

Το θεμα ειναι τι διαφορετικό θα εχει σε σχεση με τα αλλα υβριδικα που κυκλοφορουν τωρα!

Παρεπιπτοντος η sony εχει ωραια και αρκετα οικονομικά 15αρια και 17αρια λαπτοπς με touchscreen οθονη!Και αν δε κανω λαθος ειναι η μονη που εχει 17αρι λαπτοπ με touchscreen μέχρι στιγμής!

Βγάλει ρε Sony κανά υβριδικό σε Transformer στυλ διότι το μοναδικό με Haswell είναι το Book Trio και που τα έκανε θάλασσα η Asus πέρα απο τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην κυκλοφορία γενικότερα που είναι στο DNA της.

Τι να το κάνω υβριδικό και να παίζει τέλεια μονο τον ρόλο σαν ultrabook,ενώ σε tablet mode απλα δεν μπορεί να παίξει αυτο το ρόλο με 1.3 κιλά.

Να τα βρασω και το Yoga στυλ και Vaio Duo στυλ και Xps 11/12.

Προτιμότερο ένα pure ultrabook τοτε πχ Acer S7,Vaio Pro 13 και θα γλίτωσω αρκετα λεφτα μάλιστα.

Και την διάφορα έχω ή παίρνω ένα 8 ιντσο tablet που είναι ο ορισμός του tablet και αποθέωση της φορητοτητας.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 2

Βγάλει ρε Sony κανά υβριδικό σε Transformer στυλ διότι το μοναδικό με Haswell είναι το Book Trio και που τα έκανε θάλασσα η Asus πέρα απο τη χαρακτηριστική καθυστέρηση στην κυκλοφορία γενικότερα που είναι στο DNA της.

Τι να το κάνω υβριδικό και να παίζει τέλεια μονο τον ρόλο σαν ultrabook,ενώ σε tablet mode απλα δεν μπορεί να παίξει αυτο το ρόλο με 1.3 κιλά.

Να τα βρασω και το Yoga στυλ και Vaio Duo στυλ και Xps 11/12.

Προτιμότερο ένα pure ultrabook τοτε πχ Acer S7,Vaio Pro 13 και θα γλίτωσω αρκετα λεφτα μάλιστα.

Και την διάφορα έχω ή παίρνω ένα 8 ιντσο tablet που είναι ο ορισμός του tablet και αποθέωση της φορητοτητας.

Sent from my iPad using Insomnia

Σ' αγαπώ! με επαληθεύεις σε όσα έγραψα πριν!

• Like 1

Σ' αγαπώ! με επαληθεύεις σε όσα έγραψα πριν!

Δε σε επαληθευει,γιατι ασχολείται με το τι συμβαίνει στα windows tablets και τα λαθη που γίνονται με βαση τις δυνατότητες/προοπτικές που εχει η συγκεκριμενη αγορά των windows tablets!

Το βαρος σιγουρα στα i-core tablets πρεπει να μειωθει αρκετα και το σημαντικό ειναι να εκμεταλευτουν το αποσπομενο keyboard,βαζοντας του εξτρα σκληρο και μπαταρια και γιατι οχι,αν ειναι εφεικτο και μια πιο ισχυρη ανεξαρτητη gpu!

• Like 1

Μια πρόβλεψη! (Καλημέρα)

http://el.wiktionary.org/wiki/εμπάθεια

Πρώτο πόστ σε ένα θέμα που αφορά άλλη εταιρεία και ΠΑΛΙ με apple ασχολούμαστε. Αρχίζω και πιστεύω ότι την apple την έκαναν μεγάλη (σαν φήμη) οι haters :P

Κατά τα άλλα, καιρό τώρα, οι εταιρείες ψάχνονται σε υβριδικές λύσεις (βλ. asus, lenovo, sony κλπ) οπότε λογικό είναι να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες.

Δεν είναι βολικό να έχεις όλες τις συσκευές, και λαπτοπ και τάμπλετ κλπ.

Όπως έβαλαν φωτογραφική, μουσική κλπ στα κινητά, θέλουν να συνδυάσουν τάμπλετ και λαπτοπ σε μία συσκευή.

Για να δούμε λοιπόν τι έχει να μας προτείνει η sony.

• Like 2

http://el.wiktionary.org/wiki/εμπάθεια

Πρώτο πόστ σε ένα θέμα που αφορά άλλη εταιρεία και ΠΑΛΙ με apple ασχολούμαστε. Αρχίζω και πιστεύω ότι την apple την έκαναν μεγάλη (σαν φήμη) οι haters :P

Κατά τα άλλα, καιρό τώρα, οι εταιρείες ψάχνονται σε υβριδικές λύσεις (βλ. asus, lenovo, sony κλπ) οπότε λογικό είναι να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες.

Δεν είναι βολικό να έχεις όλες τις συσκευές, και λαπτοπ και τάμπλετ κλπ.

Όπως έβαλαν φωτογραφική, μουσική κλπ στα κινητά, θέλουν να συνδυάσουν τάμπλετ και λαπτοπ σε μία συσκευή.

Για να δούμε λοιπόν τι έχει να μας προτείνει η sony.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με τα προϊόντα της, δεν συμφωνώ με τις τιμές της γιατί πραγματικά δεν αξίζουν και για αυτό δεν αγοράζω προϊόντα της.

Εγώ απλά σχολιάζω τους εαυτούς μας, πως έχουμε καταντήσει φίλε! αυτό που είπα πάνω είναι ότι

"κάτι καινούργιο αν το βγάλει η Apple θα πουν τα καλύτερα λόγια", ενώ αν το βγάλει κάποιος άλλος "ίσως και περάσει αδιάφορο αν δεν περάσει από 40 κύματα".

Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο να κρίνουνμε προιοντα και υπηρεσίες με το αν είναι Apple ή όχι!

Το μόνο που με παρηγορεί εμένα είναι ότι έχουμε μικρές ηλικίες στο φορουμ και συνήθως αυτοί τα λένε αυτά!

Γνώμη μου για την Αππλε(να μην λέτε ότι ειμαι Hater)

Βγάζει πολύ καλά προιόντα, έχει πολύ πετυχημένα κινητά, έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, έχει ίσως το καλύτερο λειτουργικό σε θέμα επιδόσεων.

Δεν αξίζει όμως 800 ευρώ (ή 1500-2000 τα λαπτοπ τους, αλήθεια! με MACos μπορείς να κάνεις την δουλειά σου εξίσου καλά με Windows? ε δεν νομίζω! όταν σχεδόν όλη η αγορά βγάζει εφαρμογές Windows.) γιατί πολύ απλά τα άλλα προϊόντα από άλλες εταιρίες είναι εξίσου καλά και σε χαμηλότερες τιμές.

Γενικά δεν δίνω μεγάλα ποσά για κινητά, προτιμώ να φάω κάποιο σουβλάκι το βράδυ παρά να τα βάλω στον κουμπαρά χ1 χρόνο για να μαζέψω για το κινητό και να "πεθάνω" της πείνας όπως μερικοι.

ΥΓ: δεν είμαι αντίθετος σε αυτό το πράγμα που λέγεται "Υβριδικός υπολογιστής?", είναι πολύ καλή ιδέα!

Παιδες οταν θα βγάλει(αν βγαλει) η apple υβριδικο,τοτε θα εχει νοημα η συζήτηση που ανοίξετε!

Τωρα δεν εχει οποταν,επιστρεφουμε στο θεμα sony και καινουργιο υβριδικο!

Για συγκρισεις παμε σε εταιριες οπως asus,acer,dell,toshiba,lenovo,samsung και αλλες που εχουν κυκλοφορησει τετοια μηχανηματα!

• Like 1

μαγκες πραγματικα το εχουμε ξεφτιλίσει, πρεπει να βρουμε μια λυση, δεν γινετε σε ενα ποστ για υβριδικα λαπτοπ τα μισα comment να ειναι για την apple,

φτιαγνουμε ενα τοπικ στο μπλα μπλα και οταν βγαινει μια είδηση γραφουμε εκει οτι θελουμε για apple vs οτι αλλο.

το εχω κανει και εγω, για αυτο βαζω και τον εαυτό μου μεσα,

χαλαμε την εικόνα ενός αξιόλογου φορουμ ετσι.

Παιδες οταν θα βγάλει(αν βγαλει) η apple υβριδικο,τοτε θα εχει νοημα η συζήτηση που ανοίξετε!

Τωρα δεν εχει οποταν,επιστρεφουμε στο θεμα sony και καινουργιο υβριδικο!

Για συγκρισεις παμε σε εταιριες οπως asus,acer,dell,toshiba,lenovo,samsung και αλλες που εχουν κυκλοφορησει τετοια μηχανηματα!

Ρε μεγάλε εντάξει και εμείς έχουμε macbook pro, iphone & ipod αλλα δεν κάνουμε έτσι!! Σκοπός είναι να βγαίνουν ωραία, αξιόπιστα και εύχρηστα τεχνολογικά προιόντα. Δεν εχει σημασία ποιός τα βγάζει!!

Σαν ιδεά ο υβριδικός υπολογιστής μου φαίνεται ωραία! Πιστεύω οτι προς τα κει θα κινηθύν όλες οι εταιρείες. Το θεμα είναι στην πραγματική χρήση τι γίνεται;; Συμφέρει; Το έχει δοκιμάσει κανείς;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...