Προς το περιεχόμενο

Κάμερα στο αμάξι

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εσυ τι ζορι τραβας αν την γραψει ή οχι ? απο σπασιμο που πιασε εσενα? συνελθε..

μου θυμιζεις τον πρωην εργοδοτη μου που με ρωταγε γιατι εκανα μονο σε αυτον αγωγη και οχι και σε αλλον εργοδοτη που ειχα

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ...αυτο ακριβως θα σου πει και ο τροχαιος :)

Απλως αν ειχε ο φιλος μου μαρτυρες του συμβαντος θα του εκανε μήνυση για παραβιαση καθηκοντος,αυτο το ζορι τραβαω.

Απ'οτι βλεπω δεν επιτρεπεται,αρα ο μονος λογος να βαλεις καμερα ειναι να τρομαξεις καποιον που παει να σε κανει πουστια,αμα δεν ξερει το νομο βεβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλως αν ειχε ο φιλος μου μαρτυρες του συμβαντος θα του εκανε μήνυση για παραβιαση καθηκοντος,αυτο το ζορι τραβαω.

Απ'οτι βλεπω δεν επιτρεπεται,αρα ο μονος λογος να βαλεις καμερα ειναι να τρομαξεις καποιον που παει να σε κανει πουστια,αμα δεν ξερει το νομο βεβαια.

περα απο την παιδιαστικη αντιμετωπιση του θεματος.. προχωρα..κανε μηνυση σε αστυνομικο...και αμα κερδισεις...ελα να μου το πεις :)

εσυ τι ζορι τραβας αν την γραψει ή οχι ? απο σπασιμο που πιασε εσενα? συνελθε..

μου θυμιζεις τον πρωην εργοδοτη μου που με ρωταγε γιατι εκανα μονο σε αυτον αγωγη και οχι και σε αλλον εργοδοτη που ειχα

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ...αυτο ακριβως θα σου πει και ο τροχαιος :)

τι λες ρε φιλε σοβαρα?

απο ποτε εχει δικαιωμα να γραφει οποιον γουσταρει?

δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται.

• Like 2

περα απο την παιδιαστικη αντιμετωπιση του θεματος.. προχωρα..κανε μηνυση σε αστυνομικο...και αμα κερδισεις...ελα να μου το πεις :)

Ευτυχώς που υπάρχουν νέοι με διαφορετικά μυαλά από σενα και τον καθε εσένα (όχι προσωπικά) μπας και αλλάξει λίγο αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα έτσι όπως την έκαναν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.

(Ασχετο αν δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις την μήνυση, σημασία έχει ότι το δέχεσαι και δεν φέρνεις αντίρρηση... Μετά λέμε γιατί γίναμε έτσι.)

Στο θέμα τώρα. Κι εγώ αν σε έβλεπα να με τραβας βίντεο στο δρόμο είτε από το αυτοκίνητο είτε επειδή τράβαγες την φίλη/ξαδερφη/αδερφη/θεια σου κλπ και "κατα λαθος" περασες την καμερα απο εκει που στεκόμουν ενώ δεν είχες κανένα λογο να με πιάσεις, ναι θα σου ζητήσω τα ρέστα γιατί απλά δε μαρέσει να εμφανίζομαι στου κάθε ξέμπαρκου τα αρχεία. Παρόλαυτα κι εγώ θα ήθελα κάμερα στο αμάξι που φυσικά δεν θα υπάρχει λόγος να διαρρεύσουν οι καταγραφές πουθενά αν δεν υπάρξει λόγος, αλλά επίσης μετά από κάθε καταγραφή θα διαγράφετε αν δεν υπάρχει λόγος να την κρατήσω. Απλά δεν το κάνω γιατί και να πας να αποδείξεις κάτι θα βρεθείς μπλεγμένος για κάτι άλλο οπότε δεν αξίζει.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό έβλεπα έναν Έλληνα στο Youtube που ανέβαζε βιντεάκια από μαλάκες στους δρόμους που τους έπιανε με κάμερα από το κράνος του. Δε νομίζω να του έκανε κανείς τιποτα.

τι λες ρε φιλε σοβαρα?

απο ποτε εχει δικαιωμα να γραφει οποιον γουσταρει?

δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται.

απο τοτε που ειναι εξουσια....απο τοτε που μπορει να σου πει "μονο εσενα ειδα"

τα θελεις και τα λες?

θα του πεις γιατι γραφεις εμενα και οχι ΚΑΙ τον αλλον? με λιγα λογια θα ζητησεις τον λογο την ωρα που χεις κανει ο ιδιος παρανομια?

στα σοβαρα τα λες ? απορω πως οι αλβανοι δραπετες δεν ζηταγαν τον λογο απο τα εκαμ που κυνηγουσαν μονο αυτους και οχι αλλους εγκληματιες

απορω πως οταν πιανουν καποιον για υπερβολικη ταχυτητα δεν κλαιγεται αυτος για τα υπολοιπα διερχομενα αυτοκινητα που τρεχουν πανω απο το οριο (ενω οι μπατσοι ειναι 2 ξερωγω και δεν παιζει πρακτικα να σταματησουν αλλο αμαξι οσο γραφουν αυτο που εχουν σταματησει.το χω δει να συμβαινει)

και θα παρεις το υφος του 5χρονου και θα του την πεις του μπατσου που δεν εφαρμοζει τον νομο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παραβατες εκεινη την στιγμη?

καηκε το σπιτι μου , να καει και του διπλανου φαση ε?

good luck with that...

Ευτυχώς που υπάρχουν νέοι με διαφορετικά μυαλά από σενα και τον καθε εσένα (όχι προσωπικά) μπας και αλλάξει λίγο αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα έτσι όπως την έκαναν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.

(Ασχετο αν δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις την μήνυση, σημασία έχει ότι το δέχεσαι και δεν φέρνεις αντίρρηση... Μετά λέμε γιατί γίναμε έτσι.)

ετσι κανε εσυ την παρανομια και μετα ζητα απο τον μπατσο τον λογο που δεν επιασε και αλλον..επειδη απλα εσυ εχεις κολησει στην προσχολικη ηλικια...

αν εισαι εσυ νομοταγης τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του την πεις....

τραβα κανε μηνυση....ξοδεψου....για να την πεις στον μπατσο....γιατι καθεσαι...τα θες και τα λες?

ετσι νομιζεις θα αλλαξεις την κατασταση στην ελλαδα ?

μαθε να μην παρανομεις..ειναι το πρωτο βημα

τραβα κανε μηνυση....ξοδεψου....για να την πεις στον μπατσο....γιατι καθεσαι...τα θες και τα λες?

Φαίνεται κι εσύ οτι το μυαλο σου ειναι κολλημενο σε κάποια παλαιότερη εποχή μάλλον που μπορεί να μη ζούσα καν εγώ ακόμα. Αλλά όλα ξεκινάνε από την νοοτροπία του καθενός. Με τη δική σου νοοτροπία δηλαδή θα πρέπει να δέχεσαι τα πάντα κι ας σου τα παρέχουν χουντικά και ταυτόχρονα σε αφήνουν να νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο γιατί σου έχουν διδάξει αυτά που θέλουν εκείνοι, γιατί σου προβάλουν καθημερινά ό,τι θέλουν στο χαζοκούτι και ο μισός πληθυσμός βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Ναι από εκεί ξεκινάνε όλα. Από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο μπάτσος μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή θεωρείς ότι έχει εξουσία, τότε κι εσύ δεν πας πιο πίσω από αυτον.

over and out. 

Φαίνεται κι εσύ οτι το μυαλο σου ειναι κολλημενο σε κάποια παλαιότερη εποχή μάλλον που μπορεί να μη ζούσα καν εγώ ακόμα. Αλλά όλα ξεκινάνε από την νοοτροπία του καθενός. Με τη δική σου νοοτροπία δηλαδή θα πρέπει να δέχεσαι τα πάντα κι ας σου τα παρέχουν χουντικά και ταυτόχρονα σε αφήνουν να νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο γιατί σου έχουν διδάξει αυτά που θέλουν εκείνοι, γιατί σου προβάλουν καθημερινά ό,τι θέλουν στο χαζοκούτι και ο μισός πληθυσμός βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Ναι από εκεί ξεκινάνε όλα. Από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο μπάτσος μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή θεωρείς ότι έχει εξουσία, τότε κι εσύ δεν πας πιο πίσω από αυτον.

over and out. 

γενικολογιες...δεν ειπες τιποτα στην ουσια.

δηλ εσενα οταν σε σταματανε για ελεγχο ή για να σε γραψουν , κοιτας γυρω γυρω να δεις ποιος αλλος παρανομει για να το αναφερεις στον μπατσο?και καπως ετσι μετριαζεται η δικη σου παρανομια? ή καπως ετσι βγαζεις ακυρη την συγκεκριμενη εξουσια του αστυνομικου να σε ελεγξει?

αν περναει κανας φιλος σου με το αμαξι και παρανομησει , θα το πεις στον μπατσο? δεν νομιζω τακη

μαθε να εισαι νομοταγης και ασε την επανασταση για αλλη μερα και για αλλο σημειο...

ΥΓ: προφανως δεν ειπα οτι ο μπατσος κανει ο,τι θελει αλλα την στιγμη που εχω παρανομησει δεν προκειται να το παιξω ιστορια..ουτε δικιο θα βρω ουτε ακυρωνω τον μπατσο εκεινη την στιγμη...ειπαμε κανεις την μαλακια ,αποδεξου τις συνεπειες..οι κουτοπονηριες ειναι του δημοτικου τακτικες.

τα θελεις και τα λες?

θα του πεις γιατι γραφεις εμενα και οχι ΚΑΙ τον αλλον? με λιγα λογια θα ζητησεις τον λογο την ωρα που χεις κανει ο ιδιος παρανομια?

στα σοβαρα τα λες ? απορω πως οι αλβανοι δραπετες δεν ζηταγαν τον λογο απο τα εκαμ που κυνηγουσαν μονο αυτους και οχι αλλους εγκληματιες

απορω πως οταν πιανουν καποιον για υπερβολικη ταχυτητα δεν κλαιγεται αυτος για τα υπολοιπα διερχομενα αυτοκινητα που τρεχουν πανω απο το οριο (ενω οι μπατσοι ειναι 2 ξερωγω και δεν παιζει πρακτικα να σταματησουν αλλο αμαξι οσο γραφουν αυτο που εχουν σταματησει.το χω δει να συμβαινει)

και θα παρεις το υφος του 5χρονου και θα του την πεις του μπατσου που δεν εφαρμοζει τον νομο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παραβατες εκεινη την στιγμη?

καηκε το σπιτι μου , να καει και του διπλανου φαση ε?

good luck with that...

ετσι κανε εσυ την παρανομια και μετα ζητα απο τον μπατσο τον λογο που δεν επιασε και αλλον..επειδη απλα εσυ εχεις κολησει στην προσχολικη ηλικια...

αν εισαι εσυ νομοταγης τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του την πεις....

μαθε να μην παρανομεις..ειναι το πρωτο βημα

ουαου.

και επειδη εκανα παρανομια παυω να εχω δικαιωματα σε αυτο το τοπο ε?

απο που κι ως που να μη γραψει τον αλλον?επιλεκτικη δικαιοσυνη?

τους γραφει ολους και τελειωνει το θεμα.

φαντασου να πιανανε τους δραπετες, και 1 απο αυτους να τους αφηναν ελευθερους γιατι ετσι γουσταρανε,και αυτος να ρχοτανε να σε καθαριζε την αλλη μερα.

και γαμω ε?

• Like 1

και να χεις το βιντεο σε δικαστηριο δεν γινεται δεκτο!

Εντελώς μα εντελώς παράλογο (όπως και μερικά μύρια άλλα σε αυτή τη χώρα)

Μακάρι οι dash cams να γίνονταν υποχρεωτικές σε όλα τα οχήματα......

Αν πάρει κανένας Καλαματιανός το προνόμιο της αποκλειστικής διάθεσης dash cams να δείτε για πότε θα αλλάξουν τα δεδομένα :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Από πού κι ως που απαγορεύεται να τραβάς πινακίδες;

Δεν είναι προσωπικό δεδομένο

δες εδω -> http://eeas.europa.eu/data_protection/index_el.htm

στην ουσια αν απο ενα συγκεκριμενο στοιχειο μπορουν να βρεθουν τα στοιχεια ενος μονο συγκεκριμενου ατομου..τοτε θεωρειται προσωπικο δεδομενο.

Κατι τετοιο καταλαβα απο το λινκ.

Απο τοτε που βγηκε ο ορος "προσωπικο δεδομενο" , βρηκαν την υγεια τους ολοι οι κρυψινους :)

• Like 1

Ποιος

πολίτης έχει πρόσβαση στο ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε ποιον;

Μου φαίνεται παρανοϊκό να είναι οι πινακίδες που είναι δημόσιο έγγραφο σε κοινή θέα προσωπικό δεδομένο

Σε άλλο φόρουμ πάντως τις τραβάμε κανονικά και στα @@ μας

σε ποιο φορουμ τις ανεβαζετε χυμα?ακομη και στους 4τροχους το 90% εμαθε να παιρναει τις φωτος απο paint για τις πινακιδες

νομιζω ειναι το πιο απλο να βρεις ιδιοκτητη αυτοκ. και ολες τις πληροφοριες που μενει αφμ κτλ(παρανομο αλλα ευκολο)

οπως και το να ανεβαζεις  αγγελια αυτοκ./μηχανης με πινακιδες για μενα ειναι fail

Ποιος

πολίτης έχει πρόσβαση στο ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε ποιον;

Μου φαίνεται παρανοϊκό να είναι οι πινακίδες που είναι δημόσιο έγγραφο σε κοινή θέα προσωπικό δεδομένο

Σε άλλο φόρουμ πάντως τις τραβάμε κανονικά και στα @@ μας

ασφαλιστες?αστυνομια?εφοριες? απο πολιτες απαρτιζονται ολα αυτα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...