stavrakas92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Θελω να βαλω κάμερα στο αμαξι, οπως εχουν οι ρωσοι, για τις ασφαλιστικες και αν παει να με παιξει μαλακια καποιος μπατσος... Τι ισχυει νομικα;;;
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 δεν εχω ιδεα ,αλλα εχω φιλο που χει βαλει καμερα στο εσωτερικο καθρεπτη..πιο πολυ για τον χαβαλε ή για να καταγραψει κανα σκηνικο. Νομικα τωρα τι ?Να σου πει ο μπατσος γιατι κατεγραψες την συναντηση σας?εχεις την καμερα για κλεφτες απλα...δημοσιος χωρος επιτρεπεται η βιντεοσκοπηση. νομιζω απαγορευεται να καταγραφεις αριθμους κυκλοφοριας αλλων ή/και προσωπα..αλλα ποιος θα το μαθει για να σου κανει μηνυση ?
stavrakas92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Π.Χ. Κανει ο αλλος οπισθεν και με χτυπαει, εχω το βιντεο για να το αποδειξω.. Αλλο: μπατσος αφηνει το γκομενακι που πηγαινε ακριβως με τα ιδια χλμ με μενα και γραφει εμενα (ετυχε σε φιλο) Αν δεν εχω καποιον μαζι μου δεν μπορω να κανω κατι,ενω με την καμερα μπορω να αποδειξω τι εγινε..
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Π.Χ. Κανει ο αλλος οπισθεν και με χτυπαει, εχω το βιντεο για να το αποδειξω.. Αλλο: μπατσος αφηνει το γκομενακι που πηγαινε ακριβως με τα ιδια χλμ με μενα και γραφει εμενα (ετυχε σε φιλο) Αν δεν εχω καποιον μαζι μου δεν μπορω να κανω κατι,ενω με την καμερα μπορω να αποδειξω τι εγινε.. και ?επειδη αφησε το γκομενακι η δικια σου παραβαση παυει να υφισταται ?ποσο εισαι ?5 ? 21 εεε..καιρος να καταλαβεις οτι θεωρεισαι ενηλικας..σκεψου σαν τετοιος 2
Tenshi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 δεν εχω ιδεα ,αλλα εχω φιλο που χει βαλει καμερα στο εσωτερικο καθρεπτη..πιο πολυ για τον χαβαλε ή για να καταγραψει κανα σκηνικο. Νομικα τωρα τι ?Να σου πει ο μπατσος γιατι κατεγραψες την συναντηση σας?εχεις την καμερα για κλεφτες απλα...δημοσιος χωρος επιτρεπεται η βιντεοσκοπηση. νομιζω απαγορευεται να καταγραφεις αριθμους κυκλοφοριας αλλων ή/και προσωπα..αλλα ποιος θα το μαθει για να σου κανει μηνυση ? Ακριβώς για τον συγκεκριμένο λόγο απαγορεύεται... Βάλε σπίτι σου κάμερες και γύρνα τες να βλέπουν έξω,άσχετα αν είναι φόβητρο για τυχόν κλέφτες.Ετοιμάσου για μηνύσεις!
stavrakas92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν ειπα να μην με γραψει, το αντιθετο , αυτην γιατι να φυγει για την ιδια παραβαση;; Για τις καμερες στο σπιτι, το εχω ψαξει και επιτρεπε εφοσον βλεπει μονο ιδιωτικο χωρο, κατι που αρκει για να πιασει τους κλεφτες....
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ακριβώς για τον συγκεκριμένο λόγο απαγορεύεται... Βάλε σπίτι σου κάμερες και γύρνα τες να βλέπουν έξω,άσχετα αν είναι φόβητρο για τυχόν κλέφτες.Ετοιμάσου για μηνύσεις! και οι καμερες της τροχαιας επιτρεπονται ?με την ιδια λογικη ουτε εκεινες θα πρεπε να επιτρεπονται. απλα οπως καταλαβαινω υπαρχουν προσωπικα δεδομενα..φατσες ανθρωπων , αριθμοι κυκλοφοριας... αν τραβηξω εγω ενα βιντεο που απεικονιζονται προσωπικα δεδομενα αλλα τοδω μονο εγω...who cares? αν το βγαλω ομως στο ινσομνια..ε χαιρω πολυ θα φαω μηνυσεις αν στησω καμερα στο σπιτι μου...και τραβαει στον δρομο...προφανως θα την δουν "καλοθελητες" και θα μου τα ζαλισουν.... το θεμα μας ειναι οτι αν τα αντικειμενα/προσωπα που θα τραβηχτουν δεν λαβουν γνωση....τοτε .....who cares? Δεν ειπα να μην με γραψει, το αντιθετο , αυτην γιατι να φυγει για την ιδια παραβαση;; Για τις καμερες στο σπιτι, το εχω ψαξει και επιτρεπε εφοσον βλεπει μονο ιδιωτικο χωρο, κατι που αρκει για να πιασει τους κλεφτες.... εσυ τι ζορι τραβας αν την γραψει ή οχι ? απο σπασιμο που πιασε εσενα? συνελθε.. μου θυμιζεις τον πρωην εργοδοτη μου που με ρωταγε γιατι εκανα μονο σε αυτον αγωγη και οχι και σε αλλον εργοδοτη που ειχα ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ...αυτο ακριβως θα σου πει και ο τροχαιος
Tenshi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 και οι καμερες της τροχαιας επιτρεπονται ?με την ιδια λογικη ουτε εκεινες θα πρεπε να επιτρεπονται. απλα οπως καταλαβαινω υπαρχουν προσωπικα δεδομενα..φατσες ανθρωπων , αριθμοι κυκλοφοριας... αν τραβηξω εγω ενα βιντεο που απεικονιζονται προσωπικα δεδομενα αλλα τοδω μονο εγω...who cares? αν το βγαλω ομως στο ινσομνια..ε χαιρω πολυ θα φαω μηνυσεις αν στησω καμερα στο σπιτι μου...και τραβαει στον δρομο...προφανως θα την δουν "καλοθελητες" και θα μου τα ζαλισουν.... το θεμα μας ειναι οτι αν τα αντικειμενα/προσωπα που θα τραβηχτουν δεν λαβουν γνωση....τοτε .....who cares? Ντούντ...κατάλαβες οτι προς στιγμή, προσπάθησες να εξισώσεις τον εαυτό σου με το κράτος; Παρεμπιπτόντως,φυσικά και μπορείς να βάλεις κάμερες χωρίς συναίνεση,αρκεί να έχεις τα ούμπαλα για να αναλάβεις τις όποιες ευθύνες όταν για κάποιο λόγο,η ενέργειά σου υποπέσει στην αντίληψη κάποιου όχι και τόσο ηλίθιου (όσο νομίζεις)...Μμμμμ;
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ντούντ...κατάλαβες οτι προς στιγμή, προσπάθησες να εξισώσεις τον εαυτό σου με το κράτος; Παρεμπιπτόντως,φυσικά και μπορείς να βάλεις κάμερες χωρίς συναίνεση,αρκεί να έχεις τα ούμπαλα για να αναλάβεις τις όποιες ευθύνες όταν για κάποιο λόγο,η ενέργειά σου υποπέσει στην αντίληψη κάποιου όχι και τόσο ηλίθιου (όσο νομίζεις)...Μμμμμ; ναι δυστυχως το καταλαβα αφου το εγραψα θα σου δωσω ενα παραδειγμα..ο φιλος μου με την καμερα..μια φαση ειδε μια λαμποργκινι...πατα record...γιατι ποσο συχνα βλεπεις μεσα στην αθηνα τετοιο αμαξι... καποια στιγμη που περασα απο το σπιτι του...μου λεει ελα να δεις μια λαμποργκινι..τσουπ μου ανοιγει το βιντεο απο το πισι του και βλεπαμε και χαιρομασταν φυσικα με την λαμποργκινι ειχανε καταγραφει και αλλα αμαξια , αριθμοι κυκλοφοριας κλπ. Το ειδαμε οι δυο μας , σε εναν ιδιωτικο χωρο και τελος...δεν θιχτηκε κανεις , δεν το μαθε προφανως κανεις απο αυτους που ειχαν καταγραφει ΤΩΡΑ αν γραψω ενα παρομοιο βιντεο , το βγαλο ξερωγω στο μεγκα , ή το παω σε καμμια δικη ή τελοσπαντων ξεφυγουμε απο τα ορια της "ιδιωτικης προβολης"..ε χαιρω πολυ πρεπει να ειμαι ετοιμος να φαω τα σκατα....
Tenshi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 "Σκατά" θα φάς και άν ο/οδηγός της κούρσας για την οποία σαλιαρίζετε σας πάρει μυρωδιά,κατέβει κάτω και ζητήσει τα ρέστα. Σε γενικές γραμμές δέν ξεφεύγεις απο την λογική "ξέρω οτι κάνω αξιόποινη μαλακία, αλλα κλάιν,what are the odds να με πιάσουν". Τώρα αν η μαλακία αυτή λέγεται περνάω το φανάρι με κόκκινο ή κλέβω την παραπληγική γριούλα με το που τραβήξει χρήματα απο το ΑΤΜ,λίγη σημασία έχει.Το μόνο που αλλάζει είναι το αξιόποινο της πράξης...
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 κοιτα με την λογικη αυτη τα καναλια θα ειχανε γαμηθει στις μυνησεις... γιατι σε καθε ρεπορταζ εχουν καταγραφει αμαξια , φατσες..της πουτανας...αλλα θεωρω κανεις δεν καθεται να ασχοληθει ααα με εδειξε ο αντεννα....πισω εκει στην γωνια..κατσε να του σκασω μηνυση... ειδικα σε κατι πορειες και απεργιες....που καταγραφονται απειρες φατσες.....θα ταν η χαρα της μηνυσης..αλλα θεωρω οτι δεν ασχολειται καποιος παρολο που προβαλλονται δημοσια...και καποιος μπορει ναναι με το "αισθημα" σε ενα σημειο και να μην θελει να βγει στην τιβι... τωρα αν η καταγραφη γινει με προκλητικο τροπο ή εχει ο αλλος κατι να κρυψει οκ εκει κατι θα παιχτει.... τεσπα συμπερασματικα μπορουμε να πουμε..οτι οποιος βαλει καμερα..ας ειναι ετοιμος να αναλαβει τυχον ευθυνες
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ασχολουνται εκτος και αν γινει μλκ.π.χ. εσυ παρεις τα πλανα και τα βαλεις καπου που θηγουν τον αλλον. και να χεις το βιντεο σε δικαστηριο δεν γινεται δεκτο! εδω δεν δωσαν αδεια στο google streets! αν εισουν στην ρωσια οκ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από kage
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Άντε πάλι με τις μηνύσεις... Ρε πόσοι νομίζετε ότι έχουν 150ευρα ταρίφα επειδή θίχτηκε το εγώ τους; 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αυτες τις καμερες gopro hero κτλ γιατι τις πουλανε τοτε?
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 υπαρχουν εκατονταδες χρησεις...οπως θα δεις και στο τρειλερ της gopro θα δεις hobby,αθληματα,τοπια κτλ χλωμο να παρει καποιος gopro για να την βαλει στο αυτοκ! http://dashcamtalk.com/dash-cam-comparison/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα