athanana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εχω κατεβασει το αρχειο σε iso ωστοσο δεν εγγραφεται σε CD/DVD Το ιδιο συμβαινει και με το kali-Linux Τι μπορω να κανω για να χρησιμοποιησω το προγραμμα; (ειμαι αρχαριος αλλα θα ηθελα να το εγκαταστησω) Ευχαριστω!
Universal Soldier Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Tο Backtrack/Kali δεν είναι πρόγραμμα είναι ένα πλήρες Linux operating system. Άμα για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να γράψεις ένα ISO ( από τα εύκολα windows που είναι full GUI ) σε cd/dvd δυστυχώς με το Backtrack k Kali που είναι command line και από το πιο δύσκολα Linux δεν εxεις καμια ελπίδα.Τώρα το Nero την εγγραφη iso σε cd την λέει "burn το disk" στα αλλα πρόγραμμα απέξω δεν το θυμάμαι. 1
athanana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ειχα εγκαταστησει το Linux(Ubuntu) με αυτον τον τροπο(με DVD) Παρ'ολα αυτα ουτε με το usb δεν γινεται εχω dual-boot (windows 8 και Linux)
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τα iso δεν τα γράφουν σαν αρχείο στον δίσκο,πρέπει να τα κάνεις με τον σωστό τρόπο π.χ. δες εδώ http://cdburnerxp.se/help/Data/burn-iso
pmav99 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχει σημασία να τσεκάρεις και το md5sum πριν προχωρήσεις στην εγγραφή σε cd. 1 Έλεγχος md5sum 2 Εγγραφή ISO σε CD 3 Εγγραφή ISO σε USB
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχω κατεβάσει το BT5 gnome 64 το οποίο το πέρασα σε στικάκι αλλά εκκινεί μόνο στο σταθερό pc και όχι στο laptop. Το έγραψα και σε DVD και πάλι στο laptop δεν εκκινεί. Τι στο διάλο παίζει να φταίει? Το laptop δε νομίζω να χει θέμα μιας και τα Win8 από DVD και τα linux από το ίδιο στικάκι (καθαρή εγκατάσταση, όχι μαζί με το BT) τα bootαρε κανονικά.
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δοκίμασα και με Kali πάλι μέσω USB, 2 PC το τρέχουν κανονικά, το laptop πεισματικά όχι. Φυσικά έχει ρυθμιστεί ως first boot device αλλά το προσπερνάει. Τι μπορεί να παίζει? Να σημειώσω πω το χω δοκιμάσει και στις 3 USB θύρες.
jim_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μηπως το λαπτοπ σου εχει καποια υβριδικη καρτα γραφικων ή καμια αθλια gma500?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα