arsenal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παιδια εχω καρτα vodafone Και επειδη αλλαζω αυριο κινητο(nexus 4)χρειαζεται αν βγαλω micro sim...αν παω σε ενα καταστημα vodafone θα μου δωσουν αμεσως αλλη?η πρεπει να παρω κανα τηλ να μου εκδοσουν καποια στιγμη?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 θα στην δωσουν εκεινη την στιγμη. κοστιζει 5€ επισης μπορεις και να κοψεις την ηδη υπαρχουσα απο mini sim σε micro sim
arsenal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πως μπορω να το κανω αυτο?ειανι δυσκολο?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 υπαρχει κοπτης. σε ολα τα μικρομαγαζακια με κινητα και τα λοιπα. κανονικα δεν θα πρεπε να σου ζητησουν ουτε ενα ευρω. αλλα μπορει να σου ζητησουν 1 ευρω. αλλα ειναι "χαζο" καθως κοστιζει καινουργιο περιπου τοσο: http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Cutting-Edge-Micro-Nano-SIM-Card-Cutter-For-iPhone-4-4S-3-Adapters-/151110355949?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item232ee10bed
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εκτος και αν η σιμ σου ειναι λιγο...παλια... οπως ηταν η δικη μου..και το τσιπακι που ειχε ηταν λιγο μεγαλυτερο απο τις συγχρονες σιμ Οποτε το κοψιμο ηταν επιφοβο...πηγα σε καταστημα του παροχου μου και μου δωσανε καινουργια και τελος
arsenal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 εγω προχθες εβαλα συνδεση vodafone Και μου εδωσαν μια κανιουρια καρτα ωστοσο εχει ενα παρα πολυ μικρο τσιπακι
Maryli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μην το ρισκάρεις να κρατήσεις την παλιά σου σιμ και απλά να την κόψεις... Και εγώ άλλαξα το κινητό μου προχτές και πήγα σε ένα κατάστημα επιτόπου και μου δώσανε μια μικροσιμ.... Μου κόστισε 7 ευρώ. Τώρα 5 μπορεί να κοστίζει όντως στην vodafone εμένα ήταν cosmote. Κράτα την παλιά σιμ με τα αποθηκευμένα μηνύματα σου και τις επαφές και πάρε άλλη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θυμάσαι τον αριθμό ταυτότητας με την οποία είχες δηλώσει τον αριθμό σου!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 αν κοπει με μηχανημα δεν υπαρχει κανενα ρισκο Maryli στην εποχη μας 7 ευρω δεν ειναι και λιγα. αν υπηρχε λογος ναι.. αλλα ετσι σκορπισμα.. δεν το συνιστω.. 1
nikoskon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Η αντικατάσταση (mini)SIM σε micro/nanoSIM κοστίζει όντως 5€ στην Vodafone. Επειδή οι διαφορές των miniSIM με τις microSIM/nanoSIM δεν είναι μόνο στο μέγεθος, καλό θα ήταν να γίνει αντικατάσταση. Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα