deadth Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα!Προσπάθησα να συνδέσω το παλιό μου πληκτρολόγιο το οποίο έχει σύνδεση ps/2, με χρήση αντάπτορα ps/2 σε usb, στο λαπτοπ και δεν μου το αναγνωρίζει.Lenovo Ps/2 Keyboard, model: KB-0225Τα windows μου βγάζουν το εξής μνμ: Έχω δοκιμάσει να κάνω update τα drivers αλλά τίποτα.Τι μπορώ να κάνω? μπορεί να φταίει ο αντάπτορας? Τα λαμπάκια του πληκτρολογίου ανάβουν πάντως.Ευχαριστώ!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ισως να δοκιμαζες να τρεξεις το drpsu12.3-final ενω εχεις ηδη συνδεσει το πληκτρολογιο στο λαπτοπ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 το να παρεις ενα keyboard με usb? 4-5 ευρω κανουν τα φθηνοτερα.
vizolover Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχω δοκιμάσει να κάνω update τα drivers αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω? μπορεί να φταίει ο αντάπτορας? Τα λαμπάκια του πληκτρολογίου ανάβουν πάντως. Μάλλον το πληκτρολόγιο έχει παραδώσει πνεύμα..Μπορεί να φταίει και ο αντάπτορας αλλα πόσο συχνά χαλάνε οι αντάπτορες;;;
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αν μπορείς να βρεις εναν αντάπτορα δοκίμασε τον καμια φορά το ποιο απλί πράγμα φταίει αν και μαλλον το πληκτρολόγιο εχει καποιο πρόβλημα
coolerman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ποιό παλιά την πάτησα απο ενα παλιό πληκτρολογιο δεν το αναγνώριζε η μητρική,το πέταξα και πήρα ενα logitech φθηνό και έκανα την δουλειά μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα