Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 
φτιάχνω e-shop και τώρα είμαι στην φάση που ψάχνω εταιρία για να στέλνω τα προϊόντα μου.
Το βάρος τους θα είναι μεταξύ 50 γρ. - 3,5 κιλά.
Είχα ακούσει ότι το ταχυδρομείο είναι το πιο φτηνό, όμως με μια ματιά που έριξα είδα πως οι τιμές είναι απαγορευτικές.
Για παράδειγμα στο e-bay οταν αγοράζουμε κάτι απο κίνα έρχεται με δωρεάν μεταφορικά, και εμείς όταν θέλουμε να στείλουμε κάτι στην Ιταλία πληρώνουμε το μισό κιλό περίπου 5,90 €.... (πολλές φορές πιο ακριβά και απο αυτά που πουλάμε).

Έχει να προτείνει κάτι κάποιος που έχει εμπειρία σε αυτό? 
Ευχαριστώ

Δημοσ.

μόνο με ελτά για φθηνά.

η κινέζικη αγορά είναι άλλο θέμα.

ρώτησες σε ιδιωτική εταιρία για να δείς τιμές;;

Δημοσ.

η κινα χρηματοδοτει τις μεταφορικες τους...

τι ανταγωνισμο να βρουν οταν εχουν φτηνα εργατικα,φορολογια,μεταφορες?

Δημοσ.

Το θέμα με τις μεταφορές των προιόντων είναι μεγάλο ζήτημα.Το logistic που εμπλέκεται θα σε απογοητεύσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι συμφωνία είτε με τα ελτα είτε με μια άλλη εταιρεία. Δυστυχώς δεν ήμαστε στην καλύτερη θέση σττο τομέα των μεταφορών. Έχεις εκτήμηση αρχικών αγορών; Θα υπάρχει και φυσικό κατάστημα;

Δημοσ.

Το έχω ακούσει ότι μπορώ να πάρω καλύτερη προσφορά ανάλογα με το πλήθος των αποστολών μου, όμως ακόμα δεν έχω ξεκινήσει, θα ξεκινήσω εντός Σεπτεμβρίου και δεν έχω εικόνα για το πόσο θα πουλάω.

φυσικό κατάστημα δεν θα υπάρχει, παίζει κάποιο ρόλο αυτό? 

Είδα τον τιμοκατάλογο απο άλλες εταιρείες στο internet και απογοητεύτικα

Όποτε ξεκινάω με ελτα και όταν θα έχω στοιχεία στα χέρια μου απο πωλήσεις πάω σε άλλες εταιρείες για να πάρω προσφορά...? 
είναι το μόνο που μπορώ να κάνω απ΄ότι κατάλαβα. σωστά?

Δημοσ.

Αν απευθυνεσαι στο εξωτερικο απιθανο να βρεις φτηνοτερα απο ΕΛΤΑ, αν και παλι το κοστος ειναι απαγορευτικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο...σκουρα τα πραγματα.

Ειδικα για μικροδεματα οπως στην περιπτωση σου θα κοιτας τον "Επιστολικο" τιμοκαταλογο, δεν υπαρχει πιο συμφερουσα λυση για Ευρωπη, το χρησιμοποιω και προσωπικα.

Οι ακριβες μεταφορες...προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...