Προς το περιεχόμενο

126 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ειναι το Lost η χειρότερη σειρά έβα?

• Ναι.
      41
    • Όχι.
      85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Από την αρχή σκουπίδια είναι και άλλα threads που άνοιξαν για το LOST, στην post-LOST εποχή, αλλά σώζονται από μετρημένα στα δάκτυλα καλά posts.

Εδώ πήγατε το extra mile και το ψοφήσατε.

Δημοσ.

Εχω μια ιδέα. Οσοι δεν μας άρεσε κάποια σειρά να αρχίσουμε να ανοίγουμε thread για το αν αυτή η σειρά είναι η χειρότερη  εβερρρρ.

Να αρχίσουμε να δουλεύουμε και αυτούς που τους άρεσε, για να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας και να φανούμε οτι είμαστε εξυπνότεροι, που δεν σπαταλήσαμε χρόνο από την ζωή μας για να δούμε μαλακίες.

Να ξεκινήσω εγώ που δεν μ' αρέσει το GoT. Μπορεί να φτιαξω και κανένα για το Breaking Bad ή το Dexter. Να γεμίσει το φόρουμ με τέτοια thread, να το γαμήσουμε τελείως ...

Δημοσ.

επισης κοψτε με τις τοσο τραβηγμενες γενικευσεις, χειροτερη εβερ, καλυτερη εβερ, τοπ 5 ολων των εποχων κ μλκιες, ο αυτισμος του μεσου ελληναρα δεν γνωριζει ορια λεμε

Kαλά εντάξει, στο τοπ-5 των αυτισμών.

• Like 1
Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να απαντήσω ναι θα ήταν αν η ερώτηση έλεγε : Είναι το Lost η καλύτερη σειρά ever?

Όπως και να 'χει ακόμα και μέχρι σήμερα είμαστε κι εμείς που βλέποντας μια καινούρια σειρά όσο καλή κι αν είναι λέμε : Ναι, αλλά σαν το Lost δεν έχει.

Επίσης αν θέλει να δει κανείς πόσο καλό είναι το Lost ας μετρήσει πόσες σειρές προσπάθησαν να το αντιγράψουν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει η έκφραση χειρότερη σειρά ever για σειρά (και δη αμερικανική)  που έκανε εξι κύκλους.

Η χειρότερη σειρά ever δεν θα βρήκε λεφτά-παραγωγό -ενδιαφέρον να γυρίσει καν πιλότο. Θα ήταν σε καμιά χώρα με τηλεόραση σαν της Κύπρου και δε θα πέρασε καν κατώφλι καναλιού.

Κατά τ' αλλα έμαθα πρόσφατα ότι η ορθή γραφή για το ξίδι είναι με ιώτα :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Για ένα πράγμα την παραδέχομαι αυτή την σειρά: γιατί 3 χρόνια μετά το τραγικό φινάλε είμαστε ακόμα εδώ να συζητάμε γι'αυτό.Κατα διαστήματα όλο και κάποιο thread θα ανοίξει.Μας έχει στοιχειώσει :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

• Moderators
Δημοσ.

3 χρόνια μετά το τραγικό φινάλε είμαστε ακόμα εδώ να συζητάμε γι'αυτό.Κατα διαστήματα όλο και κάποιο thread θα ανοίξει.Μας έχει στοιχειώσει :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Βασικά δεν πρόκειται για συζήτηση για την υπόθεση της σειράς, όσο το παιδικό "ήταν χάλια - όχι δεν ήταν", "ήταν σταθμός - όχι ήταν παλτό", "Ναι, αλλά σαν το LOST καμία" - "Τι μαλακίες λέτε, δείτε Χ να ανοίξει το μάτι σας" . Και μπόλικο trolling. Μας έχει στοιχειώσει, και θα περίμενε κανείς ότι ήρθε καιρός να απαλλαγούμε αλλά δεν. 

Δημοσ.

Εμάς που δεν μας άρεσε η μόνη διέξοδος που έχουμε είναι να της τα χώνουμε εδώ...

Εσάς που σας φάνηκε αριστούργημα, μπορείτε να την βάλετε και να την απολαύσετε και δεύτερη και τρίτη και δέκατη φορά... Τυχεράκηδες!!! :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμάς που δεν μας άρεσε η μόνη διέξοδος που έχουμε είναι να της τα χώνουμε εδώ...

Εσάς που σας φάνηκε αριστούργημα, μπορείτε να την βάλετε και να την απολαύσετε και δεύτερη και τρίτη και δέκατη φορά... Τυχεράκηδες!!! :-D

Εγω ξερω πως οταν δεν μου αρεσει κατι δεν ασχολουμαι ,εσεις κανετε σαν απατημενες γκομενες επομενως σας αρεσε και μαλιστα πολυ απλα ξενερωσατε με το τελος γιατι ο καθενας περιμενε και κατι αλλο πιο βαθυ πιο μεγαλο .Αλλος ροζ ελεφαντες και αλλος δεινοσαυρους ξερω εγω.

Επειδη ακριβως νιωσατε προδομενοι απο την σειρα που τοσο ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ βγαζετε τωρα χολη ,σαν τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ ενα πραγμα :)

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω ξερω πως οταν δεν μου αρεσει κατι δεν ασχολουμαι ,εσεις κανετε σαν απατημενες γκομενες επομενως σας αρεσε και μαλιστα πολυ απλα ξενερωσατε με το τελος γιατι ο καθενας περιμενε και κατι αλλο πιο βαθυ πιο μεγαλο .Αλλος ροζ ελεφαντες και αλλος δεινοσαυρους ξερω εγω.

Επειδη ακριβως νιωσατε προδομενοι απο την σειρα που τοσο ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ βγαζετε τωρα χολη ,σαν τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ ενα πραγμα :)

Αυτό ήταν βαθιά ψυχανάλυση. Χμμμμ, δεν ξέρω ... πρέπει να το σκεφτώ.

Αλήθεια, ο Μπεν πιστεύεις ότι θα συμφωνούσε;

Δημοσ.

Δεν θα κανουμε το λαθος να το αντιμετωπισουμε επιφανειακα το θεμα αυτη τη φορα, αλλα θα αναζητησουμε τα κρυφα νοηματα που υπαρχουν.Πχ ...κατι δεν πρεπει να σημαινει το οτι σου αρεσε το  ποστ 16  ? Θυμιζω ποιο ειναι  :-D

Φυσικά και είναι. Με διαφορά.

Αυτο  :-D

Αλήθεια, ο Μπεν πιστεύεις ότι θα συμφωνούσε;

Μην τους τσιτωνεις αλλο ! Θα βγαλουν καμμια λιστα με θεωριες και πιθανες απαντησεις  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...