Προς το περιεχόμενο

126 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ειναι το Lost η χειρότερη σειρά έβα?

• Ναι.
      41
    • Όχι.
      85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

You just don't get it

Δεν με νοιαζει αν ηταν μαρκετινγκ, αν δεν δοθηκαν απαντησεις.

Καλός πελάτης!!! B)

Τι καλά που θα ήταν αν όλοι οι πελάτες ήταν έτσι!!!!  :-D

Δημοσ.

You just don't get it

Δεν με νοιαζει αν ηταν μαρκετινγκ, αν δεν δοθηκαν απαντησεις. Επρεπε να το ζησεις τοτε. Τωρα δεν μπορω να στο εξηγησω

Αυτη τη στιγμη εισαι ο τυπος που θεωρει σημαντικοτερο την επιστροφη του Οδυσσεα εκει που σκοτωνει με τον Τηλεμαχο τους μνηστηρες και παιρνει το κοριτσι. Και μαλιστα ρωταει πως γινεται μονο ο Οδυσσεας να λυγιζει το τοξο και γιατι δεν πλακωσε την Πηνελοπη γιατι "τι δουλεια εχουν οι ψωλαραιοι σπιτι μου"

Μια χαρα το εξηγησες.Δεν ηταν μια απλη σειρα , αλλα εμπειρια ζωης  :-D

Και φυσικα δεν εχει σημασια ο προορισμος αλλα το ταξιδι .Και βεβαια ο δρομος πρεπει να ειναι μακρυς , γεματος ''περιπετειες'' και ''γνωσεις''. :-D

Μλκ μου φανταζομαι τους παραγωγους να διαβαζουν μετα απο καθε κυκλο τα σχολια σας και να εχουν πλανταξει στα γελια.Να πεφτουν απο τις καρεκλες του στουντιο και να χτυπιουνται στο πατωμα  !  :-D

Δημοσ.

Μια χαρα το εξηγησες.Δεν ηταν μια απλη σειρα , αλλα εμπειρια ζωης  :-D

Και φυσικα δεν εχει σημασια ο προορισμος αλλα το ταξιδι .Και βεβαια ο δρομος πρεπει να ειναι μακρυς , γεματος ''περιπετειες'' και ''γνωσεις''. :-D

Μλκ μου φανταζομαι τους παραγωγους να διαβαζουν μετα απο καθε κυκλο τα σχολια σας και να εχουν πλανταξει στα γελια.Να πεφτουν απο τις καρεκλες του στουντιο και να χτυπιουνται στο πατωμα  !  :-D

Ακόμα κι έτσι να ήταν, αυτό δεν επηρρέασε στο ελάχιστο το όλο θέμα από την μεριά του τηλεθεατή - αναζητητή απαντήσεων.

Και αυτό ήταν το όλο θέμα.

Κανείς ή ελάστιχοι B)  δεν είδε απλά το τηλεοπτικό προϊόν Lost και έμεινε εκεί.

Δημοσ.

Καλός πελάτης!!! B)

Τι καλά που θα ήταν αν όλοι οι πελάτες ήταν έτσι!!!!  :-D

Σιγά τον πελάτη, ρε φίλε. Ολοι τσάμπα τα βλέπουμε  ;)

Δημοσ.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο θλιβερή και κενή πρέπει να είναι η ζωή κάποιου για να συνεχίζει μετά από 3 χρόνια να να τρολάρει αυτούς που τους άρεσε το Lost. Επίσης, οι μαλακίες παραμένουν μαλακίες όσα εικονίδια και χαμόγελα και να βάλει κανείς...

Δημοσ.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο θλιβερή και κενή πρέπει να είναι η ζωή κάποιου για να συνεχίζει μετά από 3 χρόνια να να τρολάρει αυτούς που τους άρεσε το Lost. Επίσης, οι μαλακίες παραμένουν μαλακίες όσα εικονίδια και χαμόγελα και να βάλει κανείς...

Ποσο αγαμητος η κακογαμημενος πρεπει να ειναι καποιος για να εχει χασει τοσο πολυ την αισθηση του χιουμορ ? Το εχεις σκεφτει αυτο ? Λογικα τοσο πολυ που ''φτιαχνεται'' μονο και μονο με ποστ σαν τα δικα σου 

Δημοσ.

Ποσο αγαμητος η κακογαμημενος πρεπει να ειναι καποιος για να εχει χασει τοσο πολυ την αισθηση του χιουμορ ? Το εχεις σκεφτει αυτο ? Λογικα τοσο πολυ που ''φτιαχνεται'' μονο και μονο με ποστ σαν τα δικα σου 

Άλλο χιούμορ, άλλο βλακ χιούμορ. Μη μπερδευόμαστε. Απαντάει ο άλλος (DKNI) παραπάνω με επιχειρήματα και ο "δεν έχω ζωή" που έχει δει τον έναν από τούς έξι κύκλους της σειράς (αλλά έχει διαβάσει κάπου τη περίληψη) τον ειρωνεύεται με γλυκά χαμογελάκια. Παθέτικ.

Δημοσ.

Καλός πελάτης!!! Τι καλά που θα ήταν αν όλοι οι πελάτες ήταν έτσι!!!!

Δεδομενου οτι οι παραγωγοι του Lost απο μενα δεν πηραν ως direct sale ουτε ενα ευρω - if you know what I mean - καλο πελατη δεν με λες

Αν εννοεις οτι εγω και 1000αδες αλλοι συνεισφεραμε στο hype ωστε τελικα να βγαλουν φραγκα, σορρυ φιλε αλλα δεν με ενδιαφερει. Και ναι, το Lost αξιζε τον ντορο. Δεν νιωθω καθολου ασχημα αν οι παραγωγοι εν γνωσει τους μας γυροφερναν 5 χρονια ξεροντας οτι τον 6ο θα φαμε τα μουτρα μας.

Το ξερεις οτι στην αρχαια Ελλαδα οι θεατες των θεατρικων εργων ηξεραν το τελος γιατι θεωρουσαν οτι δεν επρεπε να τους αποσπα απο την "πορεια" της παραστασης η αγωνια για το τι θα γινει στο τελος?

Ηταν το τελος στο υψος των προσδοκιων? Με την καμια, δεν ικανοποιησε σχεδον κανεναν

Αξιζε ομως το ταξιδι μεχρι το τελος τον ντορο? Νιωθω οτι δεν εχασα τον χρονο μου? 100%. Με κανει αυτο καλο πελατη? Don't care. Με κανει κοροιδιο? Με την καμια, απο τη στιγμη που η ανταμοιβη μου ολα τα προηγουμενα χρονια με ικανοποιησε

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι βαρετος , δεν εισαι καν αξιολοξο τρολακι .Παμε παρακατω

Πολύ σουρεάλ κάποιος που κράζει μια σειρά που έχει δει το 1/6 της (αλλά έχει διαβάσει κάπου τη περίληψη) 3 χρόνια αφού έχει τελειώσει (get over it) να χαρακτηρίζει κάποιον τρολάκι. Λολ ρε τρελέ!

Δημοσ.

Σταματα ρε συ.Χειροτερο και απο κρεβατομουρμουρα μετα την ...πραξη ειναι αυτο το πραγμα.Συμμετειχες,διασκεδασες  ,δεν ειναι λιγο αργα για να αγανακτησεις ? 

Δημοσ.

Κουβέντα κάνουμε, μην στεναχωριέστε άδικα, δεν υπάρχει λόγος. Βάλτε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά άλλη μια φορά όλα τα επεισόδια σερί, ώστε να χαρείτε και να είστε πλέον ευδιάθετοι!!! Άλλωστε η εμπειρία μπορεί να σας φανερώσει και κρυφά νοήματα που δεν ήταν φανερά την πρώτη φορά. Με τα έργα τέχνης συμβαίνει αυτό!  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...