Προς το περιεχόμενο

126 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ειναι το Lost η χειρότερη σειρά έβα?

• Ναι.
      41
    • Όχι.
      85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα έλεγες αν επιπλέον ταξίδευε και στο χρόνο για να σκοτώσει σήριαλ κίλερ;;;  :-D

Αν ήταν επιστημονικής φαντασίας, δε θα με πείραζε . ;)

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα μάλιστα... Αυτή δεν είναι η σειρά που ο πρωταγωνιστής είναι ενας σηριαλ κίλλερ που έχει σκοτώσει ίσα με 150 άλλους σήριαλ κίλλερ, ο αδερφός του ήταν σήριαλ κίλλερ, ο πατέρας του αστυνομικός, η μητέρα του σκοτώθηκε από φονιάδες, η αδερφή του τον ερωτεύτηκε, αυτός είναι ερωτευμένος με μια σηριαλ κίλλερ, τουλάχιστον οι μισοί συνάδελφοί του τον έχουν πάρει πρέφα, αλλά αυτός πάντα τη γλυτώνει , συνήθως την τελευταία στιγμή, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι ηλίθιοι ?  

Παρα την προσπαθεια σου να απαξιωσεις τον μικρο θελουλη dexter..θελω να μου πεις ειλικρινα. :-)

Ποιος δεν θα την εβαζε στη must see λιστα του..απο την παραπανω περιγραφη και μονο  !

Για δοκιμασε τωρα να περιγραψεις το lost  :lol:  :lol:

Τι θα έλεγες αν επιπλέον ταξίδευε και στο χρόνο για να σκοτώσει σήριαλ κίλερ;;;  :-D

Kαθoλου κακο ! Dexter vs jack the ripper  :-D

Δημοσ.

Ντεχτερ εναντίον Μπεν!  :-D

Αλήθεια, τελικά τι ήταν ο Μπεν;;; 

Καλά καθόσουν και έβλεπες 6 χρόνια Λοστ, και δεν έχεις ακόμα καταλάβει τι ήταν ο Μπεν ? 

Πως να καταλάβεις μετά το τέλος ...

Για δοκιμασε τωρα να περιγραψεις το lost  :lol:  :lol:

Το Λοστ δεν περιγράφεται. Ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ .  B)

Δημοσ.

Για γέλια αυτή η λίστα :wacko:

Θάψτε την ή να κάνουμε καινούρια

Θα κανουμε καινουργια...χαλκινο το lost ? Θα τρελλαθουμε τωρα ?  :-D

Δημοσ.

Θα κανουμε καινουργια...χαλκινο το lost ? Θα τρελλαθουμε τωρα ?  :-D

Nαι ναι, κάντε καινούρια. Πάμε για το χρυσό.   :D

Δημοσ.

Με το χερι στην καρδια ολοι, μπεσα και αντρικια

Ποιος εδω μεσα λεει "δεν μου αρεσε το Λοστ, ειναι το χειροτερο εβερ" και δεν εννοει "δεν μου αρεσε το τελος και οι απαντησεις του Λοστ, ειναι το χειροτερο εβερ"??

Ο πρωτος κυκλος ηταν ελπιδοφορος ομολογω, τα πρωτα επεισοδια τουλαχιστον..Απο τις αρχες του δευτερου  καταλαβα οτι ειχα αρχισει να υποβαλλω τον εαυτο μου σε ενα μαρτυριο απιστευτης βαρεμαρας.Σκεφτηκα να το δω το ολο θεμα σαν ενα τεστ ανθρωπινης θελησης και εφθασα μεχρι την μεση του δευτερου.Εκει δεν αντεξα , λυγισα 

Αν καταλαβα καλα δεν εχεις δει 3ο κυκλο?

Δεν εχεις δει δηλαδη ΦΙΝΑΛΕ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ?

Ακομα χειροτερα δεν εχεις δει φιναλε τριτου κυκλου την εποχη που επρεπε?

Μλκα μου, σε λυπαμαι, ειναι σαν να μην εχεις δει την Dream Team, σαν να μην εχεις φαει πιτσα, σαν να μην εχεις κανει σεξ, δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Πραγματικα οποιος γουσταρει τηλεοπτικες σειρες και δεν εζησε το φαινομενο Λοστ στα ντουζενια του, τοτε που ο υπνος ηταν απλα το διαστημα για να γεμισουν θεωριες τα φορουμς ωστε το επομενο πρωι να ξυπνησουμε να διαβασουμε, δεν ξερει τι θα πει αμοκ και δεν θα μπορεσει ποτε να το μαθει γιατι και τωρα να το δει δεν θα εχει την Internet κοινοτητα να το support-αρει

Θυμαμαι εκεινες τις μερες

We have to go back Kate

Credit τελους επεισοδιου

Ολος ο κοσμος σαν σαργος στην καταψυξη. WTF??? WTF???

Εκεινες οι μερες ηταν η καταλληλη αφορμη να εφευρεθει η χρονομηχανη.

• Like 2
Δημοσ.

Μλκα μου, σε λυπαμαι, ειναι σαν να μην εχεις δει την Dream Team, σαν να μην εχεις φαει πιτσα, σαν να μην εχεις κανει σεξ, δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Πραγματικα οποιος γουσταρει τηλεοπτικες σειρες και δεν εζησε το φαινομενο Λοστ στα ντουζενια του, τοτε που ο υπνος ηταν απλα το διαστημα για να γεμισουν θεωριες τα φορουμς ωστε το επομενο πρωι να ξυπνησουμε να διαβασουμε, δεν ξερει τι θα πει αμοκ και δεν θα μπορεσει ποτε να το μαθει γιατι και τωρα να το δει δεν θα εχει την Internet κοινοτητα να το support-αρει

Νιωθατε οτι συμμετειχατε ετσι  ?  :lol: .Κακως υπηρχε και σεναριο (ο θεος να το κανει ) τοτε.Θα μπορουσαν να διαλεγαν οι παραγωγοι καποια απο αυτες τις περιβοητες θεωριες των φορουμς.Θα μπορουσαν να εκαναν και ενα ειδος διαγωνισμου , η καλυτερη θεωρια να αποτελει το επομενο επεισοδιο και ο εμπνευστης της να κερδιζει μια δωροεπιταγη.

1.Σιγουρα θα υπηρχε μεγαλυττερη συνοχη 

2.Με τετοιο μαρκετιστικο κολπο μεχρι και κουκλακια lost θα αγοραζατε στο τελος  :-D

Αλλα δεν καταλαβαν τελικα με τι κοινο πραγματικα ειχαν να κανουν ,  ακολουθησαν την πεπατημενη, σας πασαραν ενα καρο κυκλους και ενα τελος... :lol:  :(

Με το χερι στην καρδια ολοι, μπεσα και αντρικια

Ποιος εδω μεσα λεει "δεν μου αρεσε το Λοστ, ειναι το χειροτερο εβερ" και δεν εννοει "δεν μου αρεσε το τελος και οι απαντησεις του Λοστ, ειναι το χειροτερο εβερ"??

Οι απαντησεις ?? Σταματα πια βρε μπαγασα,εχω φαει  :-D

Αν καταλαβα καλα δεν εχεις δει 3ο κυκλο?

Δεν εχεις δει δηλαδη ΦΙΝΑΛΕ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ?

Διαβασα καποια σχολια για τους επομενους κυκλους, που ουσιαστικα αποτελουσαν περιληψη τους.Οποτε εχω καποια γνωση για τα περιβοητα ''μυστηρια'' και τις ''απαντησεις'' τους  :-D

Δημοσ.

You just don't get it

Δεν με νοιαζει αν ηταν μαρκετινγκ, αν δεν δοθηκαν απαντησεις. Επρεπε να το ζησεις τοτε. Τωρα δεν μπορω να στο εξηγησω

Αυτη τη στιγμη εισαι ο τυπος που θεωρει σημαντικοτερο την επιστροφη του Οδυσσεα εκει που σκοτωνει με τον Τηλεμαχο τους μνηστηρες και παιρνει το κοριτσι. Και μαλιστα ρωταει πως γινεται μονο ο Οδυσσεας να λυγιζει το τοξο και γιατι δεν πλακωσε την Πηνελοπη γιατι "τι δουλεια εχουν οι ψωλαραιοι σπιτι μου"

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους είχαν την ατυχία, να χάσουν τη μαγεία, ας ρίξουν μια ματιά, τί γινόταν πριν από 9 και 8 χρόνια στο forum : 

Season 1 : http://www.insomnia.gr/topic/95056-the-official-lost-season-1-topic/

Season 2 : http://www.insomnia.gr/topic/118823-the-official-lost-season-2-topic/

Season 3 : http://www.insomnia.gr/topic/147853-the-official-lost-season-3-topic/

Season 4 : http://www.insomnia.gr/topic/224930-the-official-lost-season-4-topic-spoiler-free-up-to-season-3/

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο τις μαλακίες, τις στιγμες που έζησα με το Λοστ τοσο εδώ, οσο και στην εξωφορουμ ζωη δεν προκειται να τις ξεχάσω. Καθε επεισόδιο και σελίδες επι σελίδων συζητήσεων.

ΛΟΛ, φλασια, DKNI θυμασαι που είχες φτιάξει λίστα με ερωτήματα και την είχες ανεβάσει εδώ και προσθέταμε και εμείς ερωτήματα και είχες αφήσει και χώρο δίπλα για απαντήσεις?

Δημοσ.

ΛΟΛ, φλασια, DKNI θυμασαι που είχες φτιάξει λίστα με ερωτήματα και την είχες ανεβάσει εδώ και προσθέταμε και εμείς ερωτήματα και είχες αφήσει και χώρο δίπλα για απαντήσεις?

Πες οτι τρολλαρεις.Δεν μπορει να ειναι αληθεια (αν και ικανους τους εχω )  :-D

• Moderators
Δημοσ.

ΛΟΛ, φλασια, DKNI θυμασαι που είχες φτιάξει (...)

lol. Δεν νομίζω αυτός. Ο... άλλος. :P

Sorry για το offtopic. Δεν συμμετέχω στο poll. Ο καλύτερος τρόπος να σταματήσεις ένα hater ή ένα fan του LOST που ξεκινάει την ψυχοφθόρα συζήτηση είναι να του θυμίσεις ότι "Whatever happened happened"* και "You can let go now. It's okay".

*. όχι ψέμματα αυτό θα πυροδοτήσει άλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...