Προς το περιεχόμενο

126 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ειναι το Lost η χειρότερη σειρά έβα?

• Ναι.
      41
    • Όχι.
      85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λες ρε σύ...  Ξεχνάς τα cliffhanger στο τέλος των επεισοδίων με τη Γιουλάκη να λέει: "Δε θα τα πάμε καλά...δε θα τα πάμε καθοοοοολου καλά!!!". Και να τελειώνει εκείτο επεισόδιο και να τρελαινόμαστε.

3 μερες αυπνος ειχα μεινει  απο την αγωνια μιλαμε για εθισμο  οχι μαλακιες...

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ότι να ναι από τον καθένα... να μου πεις δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου...

Εμ δεν φταιει κανεις αλλος.Οι παραγωγοι φταινε που δεν σας πασαραν αλλους 5 κυκλους γεματους ''μυστηρια'' , ''εξηγησεις''  και '' σκιαγραφηση χαρακτηρων''  :-D

Ευελπιστω παντως οτι η σκληρη ομολογουμενως δημοσκοπικη μαχη θα κερδηθει στο τελος και αυτη η μικρη αλλα αποφασιστικη διαφορα θα στειλει αυτο το τηλεοπτικο ....φουσκι στη θεση του

17234d1265019693-tomato-sauce-home-grown

Δημοσ.

Βάζω στοίχημα οτι αυτός που άνοιξε το θέμα δεν έχει δει ουτε επεισόδιο.

Ο πρωτος κυκλος ηταν ελπιδοφορος ομολογω, τα πρωτα επεισοδια τουλαχιστον..Απο τις αρχες του δευτερου  καταλαβα οτι ειχα αρχισει να υποβαλλω τον εαυτο μου σε ενα μαρτυριο απιστευτης βαρεμαρας.Σκεφτηκα να το δω το ολο θεμα σαν ενα τεστ ανθρωπινης θελησης και εφθασα μεχρι την μεση του δευτερου.Εκει δεν αντεξα , λυγισα 

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ενθαρρυντικα σχολια για καποιον που δεν το εχει δει ακομα... Αν ειναι να μου γινει μαρτυριο να το αφησω καλυτερα, και το ειχα προγραμματισει για τον χειμωνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ενθαρρυντικα σχολια για καποιον που δεν το εχει δει ακομα... Αν ειναι να μου γινει μαρτυριο να το αφησω καλυτερα, και το ειχα προγραμματισει για τον χειμωνα...

Σύγαυρε, να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση ?

Καλά, δεν το έχεις δει ακόμα ? :confused:  :confused:  :confused:  

Επεξ/σία από leepap
Δημοσ.

Λοιπον τα σοβαρα ατομα και μονο (που ειναι οι φαν του Lost)  ψηφιστε ! τι σκατα κανετε δεν βγαζουμε αυτοδυναμια ...

Δημοσ.

Ο πρωτος κυκλος ηταν ελπιδοφορος ομολογω, τα πρωτα επεισοδια τουλαχιστον..Απο τις αρχες του δευτερου  καταλαβα οτι ειχα αρχισει να υποβαλλω τον εαυτο μου σε ενα μαρτυριο απιστευτης βαρεμαρας.Σκεφτηκα να το δω το ολο θεμα σαν ενα τεστ ανθρωπινης θελησης και εφθασα μεχρι την μεση του δευτερου.Εκει δεν αντεξα , λυγισα 

Ναι και επειδη δεν αρεσε σε σενα θες να μας το βγαλεις τωρα τη χειροτερη σειρα ολων των εποχων..

• Like 2
Δημοσ.

Τι λες ρε σύ...  Ξεχνάς τα cliffhanger στο τέλος των επεισοδίων με τη Γιουλάκη να λέει: "Δε θα τα πάμε καλά...δε θα τα πάμε καθοοοοολου καλά!!!". Και να τελειώνει εκείτο επεισόδιο και να τρελαινόμαστε.

η διαφορα ειναι πως εκεινο εφαγε κανσελ λωγο χαμηλης τηλεθεασης γιατι ο κοσμος βαρεθηκε μαλλον τη γκρινια.Κριμα τουλαχιστον θα μπορουσε να τα βρει με τον φαρμακοτριφτη αν δεν ηταν η ξινη  :shock:

Δημοσ.

το λοστ ήταν η αγαπημένη μου σειρά, με καμιά άλλη σειρά δεν ανυπομονούσα τόσο πολύ να δω το επόμενο επεισόδιο, τα μυστήρια, το ταξίδι στο χρόνο, οι χαρακτήρες και γενικά η πλοκή ήταν μεγάλη πόρωση, βέβαια έκανα delete το τελευταίο τέταρτο, εκεί που βρίσκονται όλοι στην εκκλησία γιατί ήταν πολύ ξενερωτικό, δεν υπάρχει αυτό το τέλος στο μυαλό μου :-)

Δημοσ.

Ok εχουμε αυτοδυναμια !

Τωρα μπορουμε να κραξουμε τους αγουστους που δεν τους αρεσε η σειρα ελευθερα...Και ξεκινω εγω πρωτος απο τον τοπικ σταρτερ :Την καταρα μου να εχεις να ειναι οι τελευταιες σου μερες απομονωμενος σε 1 δωματιο δεμενος σε μια καρεκλα με οδοντογλυφιδες στα βλεφαρα ωστε να παραμενουν ανοιχτα παρα την θεληση σου,κεφαλι δεμενο και ο υπολοιπος σαν μουμια.

Απεναντι σου τηλεοραση 55' και να βλεπεις σε loop ολα τα επεισοδια του Lost   μεχρι να πεθανεις απο ασιτια(οχι αφυδατωση γιατι θα ειναι συντομο το μαρτυριο σου ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...