Προς το περιεχόμενο

126 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ειναι το Lost η χειρότερη σειρά έβα?

• Ναι.
      41
    • Όχι.
      85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ναι. :-D

Δεν κανουμε και καμμια ψηφοφορια να το επισημοποιησουμε ?

Με τις καλυτερες και χειροτερες ξενες σειρες οπως το παλιο top 20.Yπαρχει πολυ νεο υλικο !

Που ειναι εκεινος ο Sellers ?  :P

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λες???????για μενα το lost ειναι απο τις καλυτερες σειρες ever....οπως τρομερες σειρες ειναι και τα  breaking bad,homeland και εννοειται to game of thrones.

Δημοσ.

Το LOST ειχε φοβερο αντικτυπο στις σειρες.Ξερω απειρα ατομα που αρχισαν να ψαχνουν και αλλες σειρες λογο του Lost.Μονο και μονο γι αυτο δεν μπορεις να λες η χειροτερη σειρα ever!

Κατα τ'αλλα ηταν μια σειρα που ξεκινησε φοβερα και στη συνεχεια η ποιοτητα της επεσε αισθητα,κυριως λογω της τεραστιας επιτυχιας της που ειχε σαν αποτελεσμα να γινουν 6 σαιζον αντι για 2 αντε 3 το πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

To συγκεκριμένο θέμα πάντως είναι σίγουρα το πιο γελοίο ever και με μεγάλη διαφορά .

Ακούς εκεί το Λοστ η χειρότερη σειρά . 'Ελεος .  

• Like 6
Δημοσ.

Ε οχι και το χειρότερο. Ξεκίνησε πολύ δυνατά απλά δεν το δούλεψαν σωστά για να τελειώσει ανάλογα. Μέτριο θα το έλεγα.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι από τις χειρότερες σειρές. Όπως προείπαν και πιο πάνω, ξεκίνησε πολύ δυνατά και οφείλω να ομολογήσω ότι παρόλο που ήμουν μεγάλη fan της σειράς, το τέλος της με απογοήτευσε οικτρά. Αλλά δεν την κατατάσσω στις χειρότερες, γιατί ήταν μια σειρά με εξαιρετικό αντίκτυπο στο κοινό που λίγες το έχουν επιτύχει. Και προσωπικά ήταν και για μένα το ξεκίνημα μου να αρχίσω να ψάχνω κι άλλες σειρές μετά από αυτήν (τώρα αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι..αλλά το αντιπαρέρχομαι! :P )

Πάντως επιμένω..πως όχι δεν είναι. Όσοι ήμασταν fans, μας ταξίδεψε μέσα από τις ιστορίες της, άσχετα του πατατοτέλους..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...