Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκλίση στο Galaxy S4

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω στις επαφές του Galaxy S4 που δίπλα από κάθε άτομο εκτώς από κλίση και μύνημα λέει και βιντεοκλίση. Τι εννοεί? Με ποιο πρόγραμμα κάνει βιντεοκλίση? Είναι μό ο για galaxy s4 προς galaxy s4?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι,ειναι βιντεοκληση προς ολους ΕΚΤΟΣ απο τα μηλαρακια(Apple)!Εγω κανω απο android σε symbian φαντασου και δουλευει jet.

Φυσικα αν θες να κανεις βιντεοκληση,καλο ειναι να ΜΗΝ σε χρεωνει extra ο παροχος σου.

<p>Οχι,ειναι βιντεοκληση προς ολους ΕΚΤΟΣ απο τα μηλαρακια(Apple)!Εγω κανω απο android σε symbian φαντασου και δουλευει jet.</p>

<p>Φυσικα αν θες να κανεις βιντεοκληση,καλο ειναι να ΜΗΝ σε χρεωνει extra ο παροχος σου.</p>

Δηλαδή τώρα άμα κάνω σε οποιονδήποτε που έχει smartphone με κάμερα (εκτώς apple όπως λες) βιντεοκλίση θα δουλέψει ή πρέπει να έχω κάνει κάτι εγώ ή αυτός π.χ. να την ενεργοποιήσουμε από τον πάροχο κλπ?

συνηθως τα προγραμματα με ενσωματωμενο χρονο ομιλιας δεν χρεωνουν εξτρα.

πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο και το 3g δικτυο.(αν δεν εμφανιζει και στον αλλον η δυνατοτοτητα να κανει βιντεοκλησεις μην περιμενεις κληση).ττωρα αυτα τα mb να χρεωνονται?

τεσπα για μενα ειναι μια υπηρεσια που δεν πουλησε.οι περισσοτεροι κανοουν videocall με skype

Βλέπω στις επαφές του Galaxy S4 που δίπλα από κάθε άτομο εκτώς από κλίση και μύνημα λέει και βιντεοκλίση. Τι εννοεί? Με ποιο πρόγραμμα κάνει βιντεοκλίση? Είναι μό ο για galaxy s4 προς galaxy s4?

Απο αυτα που γραφεις στον τιτλο καταλαβαινω οτι εχει κλιση το βιντεο στο S4??? :P

συνηθως τα προγραμματα με ενσωματωμενο χρονο ομιλιας δεν χρεωνουν εξτρα.

πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο και το 3g δικτυο.(αν δεν εμφανιζει και στον αλλον η δυνατοτοτητα να κανει βιντεοκλησεις μην περιμενεις κληση).ττωρα αυτα τα mb να χρεωνονται?

τεσπα για μενα ειναι μια υπηρεσια που δεν πουλησε.οι περισσοτεροι κανοουν videocall με skype

Δηλαδή πρέπει και οι δυο να έχουν ανοιχτό 3G και αρκετά MB για αν δουλέψει? Ή χρεώνει από τον χρόνο ομιλίας?

Δηλαδή πρέπει και οι δυο να έχουν ανοιχτό 3G και αρκετά MB για αν δουλέψει? Ή χρεώνει από τον χρόνο ομιλίας?

Νομίζω οι βιντεοκλήσεις τρώνε μόνο χρόνο ομιλίας

• 2 μήνες μετά...

Δοκιμασα να κανω βιντεοκλιση με φιλο με το ιδιο κινητο αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη και προτεινει φωνητικη κλιση

Με το S3 δεν ειχαμε προβλημα

Θελει καποια ρυθμιση ?

Οι βιντεοκλισεις απλα "τρωνε" ΜΒ αν δεν ειμαστε σε wifi

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...